| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() serverlerin sucu yok o serveri kullanan adminler bu isten cok anlamiyor galiba.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() AMA illa ki biriyle tanismak istiyorsan disarda ara kismetini. Erkeksin sonucta. Musst die aktive Ansprache üben. ![]() Geändert von OnMyOwn (10.04.2013 um 12:15 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ein fünf mann forum ist das hier geworden.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
öteki konularda senin yanlis düsündügümü belirttigim icin simdi birilerine yalakalik yapman kimsenin gözünden kacmiyor. sunu bilki ben burada ne söylediysem bildigim icin söylüyorum. lasttime arkadasin daha önce bunu itiraf etti ama sonra yazdiklarini yine sildi. bende bu yusuf barbaros kemal cenk referanslarimdan vazgectim. bak istersen ben sana adres vereyim sana hicte uzak olmayan bir yer ve git orada bu barbaros, cenk veya kemale sor. iftira atmadan önce iki kere düsün yoksa edepsizliginin bedelini böyle ödersin. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Iftira kelimesinin anlamini biliyor musun acaba? Kendin belkide sabahtan aksama kadar online olup bu isi kendine görev bildigin icin iftira kelimesine cok asinasindir.
Valla bunu sabahtan aksama kadar, günün 12 saati kendine hak yolu olarak belirlemen göz yasartici ama bunlarin dogru veya yanlis oldugu hicbir normal insani ilgilendirmiyor. He oldu hemen simdi yola koyulurum bahsettigin kisileri bulup sorgulamak icin. Hayatta baska hic bir amacim yok. Senin gibi bos islerin pesinde dolasayim dag bayir ![]() Surda herkeste aynisini yazmis susun artik rahatsiz oluyoruz diye. Ama sen susmuyorsun, sen susmadikca ötekide cevap vermeye devam ediyor ve ettikce de böyle forumun icine etmeye devam ediyorsunuz. Benim fikirlerime katilip katilmamanda hic umrumda degil. Ben dogru oldugumu biliyorum. (Sadece senin degil, hickimsenin katilmasi gerekmiyor). Kimseninde senin her fikrine katilmadigi gibi. Katilan katilir, katilmayan katilmaz. Bu kadar basit bir olay. Memleket meselesi degil. Geändert von OnMyOwn (10.04.2013 um 13:14 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sen bilip bilmeden iftira ediyorsun ama arastirmaktan acizsin. arastirmak istemiyorsanda iftira atma. bu kadar basit. simdiye kadar sesin cikmiyordu ama birkac gündür yazdigin konularda iyi ders verdigim icin bu tür deniyorsun. edepli olsan o konularda kendini ispatlamaya calisirdin ama sana yakisir sekilde bu tür deniyorsun. yine söylüyorum herkese: iftira atmayin, yalan söylemeyin. varsayalimki hata ile iftira veya yalaniniz oldu. o zaman edebinizle özür dileyin ama edepsizlik yapip benim arastirmaya ihtiyacim yok demeyin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Aslidanda güzel ve dogru seyler yaziyorsun. Ancak benim kendime göre bir sinirim var. Burda acikladigim seyler girgir olan ya da belirli bir konuya uyuyorsa anlattigim seylerdir. Benim chatte girdirdigim görülmemistir.. Haaa iliski meselesi gelince, aslinda ciddi bir iliskiden hani böyle dügünlü mügünlü, ömrümün sonuna kadar tek bir kisiyle beraber olmaktan biraz korkmuyor degilim. Bir kadina cok seyler verebilecegim icin beklentilerim de o derece yüksek oluyor. Tanismak, yalan yanlis asklar yasamakta galiba cok yüksek puanim vardir. Isin dogrusu Internette tanismal teklifi yapmanin erkeklikle alakasi yok. Almanya'nin cok ünlü mankenlerinin kiz kardesiyle cikmisligim var aralarinda... Bir kadinla tanisiyorsun, güzelligi ve zerafetine hayran kaliyorsun sonra samimiyet gittikce artiyor, kanin isinmaya basliyor ve bir den bir laf ediyor, orda kanin dona kaliyor ve kendi kendine, ben bu manyagin neresine asik olacagim diyorsun :-D Türkiye'deki türk kizlarina gelince, o kasarlasmislara ben kicimin tersiyle bile bakmam, adamin arkasindan islik bile atiyorlar, bäähh igitt... Aile kizlariyla da oynamayi sevmiyorum. Su an etrafimda benden ilgi bekleyen 5 tane kiz var, kimisi ögretmen vesaire vesaire.. Diyorum ya iste mantik evliligi güzel bir sey, ancak ask evliligi de olmasi lazim. Bir kizin duygulariyla oynamak benim gibi kendine deger veren bir erkegge yakismaz.. En iyisi diyorum söyle bir tana "pflegeleicht" olan bir Alman, ya da Ingilitere'li bir kadinla gününü gün et.. Ancak diger taraftan da biliyorum ki, o zaman o cocuklar benim istedigim sekilde kismen yetisir, Allah muhafaza ya kizim olursa o da Lady Gaga ya da Christina Agilelra gibi salaklari örnek alirsa diyorum.. Hemi evlilik en son liman.. Acelesi yok, olursa olur ama olmazsa da dünyanin sonu degil.. Haa burdaki Türk kizlari da az degil, ücüncü bulusmada adamdan evlenme teklifi beklerler. Ich versuche gerade, dass mir die Quadratur des Kreises gelingt. Aradigim hen kontes hem köylü kizi.. Bir de mesele ne biliyormusun? Ben aslinda kisiden ziyade asik olmaya asikim. Yani o duyguyu yasamak ve hic bitmemesini istiyorum. Günlük yasanti baslayinca olmuyorbu is :-D Ben dünyaya siradan bir ask yasamak icin gelmedim diyorum. Ben imkamsiz asklar icin yaratilmissim sarkisi var ya ondan esinlenerek ben imkansizi basarirsam ancak mutlu sona ererim. Siradanlik, siradan asklar, siradan isler, siradan seyler bana göre degil ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ayni zihniyetten kisileri birbirine yaklastirmak ne güzel
![]() |
|
||||
|
||||
![]() niye hep yalancilar yalancilarin yaninda yer alir?
irkcilar irkcilarin yaninda? iftiracilar iftiracinin yaninda? niye herkesin dogrunun yaninda yer aldigini göremiyoruz acida olsa evet dogrudur deyip saf tutamiyor cogu vatandas. |