| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bak baskalari bile benim sayemde senin ne oldugunu ögreniyor Zitat:
arkadaslar ben yalan söyleyenleri ve iftiracilari sevmem. siz bu lastosch arkadasin basina geleni örnek alarak bu tür edepsizliklerden uzak durun. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Gelelim senin su kullanidigin ifadeye. Türk Halk edebiyatinin kilometre tasi, bir cok Anadolu Halk ozanindan tut, Necip Fazil Kisakürek'e, Nazim Hikmet'e hatta Ozan Arif'e bile ilham kaynagi ve örnek olmus Karac'oglan vardi vaktiyle. Egri agactan dogru dal uzamaz diyel. Sen beni hic tanimiyorsun ki, hatta tanimiyai birak kiskaniyorsun ve kiskancligini ve bana olan icindeki o dipsiz nefreti disa kusmanin yollarini ariyorsun. hal bu ki, ben seni yanima cagiriyorum ve benim kim oldugumu ne oldugumu dünya gözüyle kendin gör diyorum. Ama yok, senin maksatin baska, bizde buna, bu üzüm yemek istemiyor, bunun niyeti bagciyi dövmek deriz. Ama bagci biraz bu niyeti bozuktan her yönüyle üstün ve güclü cikti, simdi de bu niyeti bozuk bagciya her türlü kallesligi mübbah görüyor.. Ama Allah niyeti bozuklari isledigi haltlari ayagina dolarmis ve güm diye yüz üstü düsürürmüs.. Bunu bu kel kafana iyi sok pörtlek kurbaga gözlü namert ![]() Geändert von the_last_time (08.04.2013 um 14:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
biz yanlisi kim islerse islesin, gözümüz bile islese yanlis olarak kabul edenlerdeniz. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Sen öküz altida buzagi aramya calisma. Gözümün biri bile olsa, yanlisi kabul etmem mealinda konustum.. Sana biraz tavsiyem var, ilestim konusunda biraz calis. Iletisim kurmak insanlar arasinda cok mühimm bir meseledir, yanlis algilar yanlis olgulara ve bunlarda yanlis sebeblerden dolayi yanlis sonculari hep elde edersin.. Allah insana iki göz, iki kulak ve bir agzi vermis. Niyemis? Cünke iki kere bak, iki gere dinle ama bir kere konus diye.. Geändert von the_last_time (08.04.2013 um 15:40 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
tamam anladik yanlis olarak kabul etmiyorsun edemiyorsun. sen devamli söylediklerinden dolayi kivirmaya bikmiyormusun? bak baskalari bile senin ne oldugunu anladi: |
|
|||
|
|||
![]() Senin derdin polemikse, yani mahalle arasi karilari gibi dedikoduysa seni kaale almiyorum, ama söylediklerimin asli astari var diyorsan, gelirsin benim yanima Hakk'i ve Hakkikati ögrenirsin..
|
|
|||
|
|||
![]() Provokasyonu dikkat çekmek için kullananlara acıyorum...
|
|
||||
|
||||
![]() du hast recht einige wollen nur aufmerksamkeit -> http://www.vaybee.de/forum/showthrea...18#post2060919
sowas entgeht auch anderen usern nicht. |
|
|||
|
|||
![]() Acimayacaksin, cünkü bu koynunda yilan beslemeye benzer. Aciyorsun bagrina basiyorsun, bagrindaki de yilanlasiyor ve ayni merhameti sana göstermiyor. O da yetmezmis gibi bir kalbine zehirli dislerini sokup seni öldürmeye calisyor..
|
|
||||
|
||||
![]() der deutsche würde "paranoia" sagen
![]() der türke lacht und denkt sich von denen haben wir genug ![]() |