Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 06.04.2013, 17:01
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
lastosch 2.7 mio sind im internationalen bereich nicht viel. im gegenteil es ist sehr wenig. allein mit gütern wie lebensmittel hast du mit wenigen lieferungen eine millionensumme erreicht.

1. es geht auch nicht um die summe sondern um den unterzeichner dieser verträge. die frage konntest du mir bis jetzt nicht nennen.

2. wenn du an diesem flughafen gewesen wärst hättest du egal wie schlaflos du auch wärst viele sachen nicht übersehen. so einen flughafen ist einmalig.

guck mal lastosch die meisten wissen nicht wie es mit euch türken in der türkei ist, deshalb sorge ich hier für klärung.

in der türkei erzählen viele märchen und es hat sich auch schon so eingebürgert dass es akzeptiert wird.

aber die in deutschland lebenden glauben einem sowas. die wissen nicht dass ihr gigantische holdings in der teestube gründet und diverse komplexe geschäfte abwickelt. (diese geschäftsideen werden nur in den räumen der teestuben verwirklicht)

sana simdi birkac soru daha sorsam cevapliyabilecekmisin? hayir cevapliyamiyacaksin bunu sende iyi biliyorsun.

ammandaki göle gittin mi? oradaki kulübelerin rengi ne?
residansi gördün mü? kapisi niye degisik?

birak bu ayaklari sen gitmedigin yerle ilgili birsey bilmiyorsun.
birgün gidersen benim sana dediklerimi daha iyi anlarsin.

o zamana kadar karsinda cocukalrin olmadigini hatirla ve yalan söylediginde böyle cakacagini unutma.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben oraya gezmeye gitmedim. Ben oraya isimi yapmaya gittim. Amman'daki arkadaslara bir daha gelecegimize söz verdik. Orada deve tutu düzenleyip onlarin meshur bir vadisi var oraya gidecegiz.
Mülltoni, ben cocuk oyuncagi oyamiyorum. Türkiyen'in en gözde ilcelerinden birinde nerdeyse 400.000 TL'ye ofis kurduk ve daha Türkiye konusunda isin basindayiz. Arap ülkeleriyle calismak zor oluyor ancak is nerde biz ordayiz.

Benim icin niye sevinmiyorsun, bak ilk okul ikinci siniftan terk ve diplomasi olmayan, meslek egitimi olmayan, parasi olmayan pulu olmayan birisine sen bunlari niye cok görüyorsun? Sen ki, Forbes Listesinin önde gelen en zengin 10 Türkten birisisin, ben ayda bir kac kac bin dollar kazanmissim niye gözüne geliyor ki?. Sanin Herrlichkeit'in ama simdi Erbärmlichkeit gibi bir hal aliyor. Kendine yakistirabiliyormusun?
Alt 06.04.2013, 17:10
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ben oraya gezmeye gitmedim. Ben oraya isimi yapmaya gittim. Amman'daki arkadaslara bir daha gelecegimize söz verdik. Orada deve tutu düzenleyip onlarin meshur bir vadisi var oraya gidecegiz.
Mülltoni, ben cocuk oyuncagi oyamiyorum. Türkiyen'in en gözde ilcelerinden birinde nerdeyse 400.000 TL'ye ofis kurduk ve daha Türkiye konusunda isin basindayiz. Arap ülkeleriyle calismak zor oluyor ancak is nerde biz ordayiz.

Benim icin niye sevinmiyorsun, bak ilk okul ikinci siniftan terk ve diplomasi olmayan, meslek egitimi olmayan, parasi olmayan pulu olmayan birisine sen bunlari niye cok görüyorsun? Sen ki, Forbes Listesinin önde gelen en zengin 10 Türkten birisisin, ben ayda bir kac kac bin dollar kazanmissim niye gözüne geliyor ki?. Sanin Herrlichkeit'in ama simdi Erbärmlichkeit gibi bir hal aliyor. Kendine yakistirabiliyormusun?
lastosch hatirliyorsan bundan yaklasik 6 ay önce ayni sekilde masal anlatmaya calistin. o zamanlari ben tebrik edip aferin demistim.

hatta seni takdir ediyorum dedim. 40 yasina kadar hicbir is yapamadin ve simdi basarili olman cok güzel demistim.

ama sen yazdikca celiskiler görmeye basladim ve sana sordukca celiskiler cogalmaya basladi.

sonra sirket konusuna girdin ve sirketin nasil kuruldugunu bile bilmedigin icin daha da süphelenmistim.

ee sonra itiraf ettinki aylardir kurmaya calisiyorum önümüzdeki aylardi kurulacak dedin.

önce balik isine girdim dedin, sonra insaat isine girdim dedin, sonra anlatmiyorum dedin.

en sonunda hepsinin yalan oldugu ortaya cikti ve ben ne kadar iyi kalpli olup senin yalanlarina kandigima kizmistim.

aradan 6 ay gecti sen yine is adami oldun. tabiki bu sefer ben biraz daha sorgulayici olacagim.

ilk sordugum soruda bile cevabini veremedin. 1,5 saat sonra havaalani u seklinde dedin ve caktin.

sözlesme var diyorsun ben sözlesmenin karsiligini ürdünde kim veriyor dedim ama cevap veremiyorsun.

kusura bakma ama bir kere yalan söyleyene pekte kolay inanmam, hele hele gittim dedigi yerin tam tersini tarif ederse hic inanmam
Alt 06.04.2013, 17:24
the_last_time

Standard

Zitat:
kusura bakma ama bir kere yalan söyleyene pekte kolay inanmam, hele hele gittim dedigi yerin tam tersini tarif ederse hic inanmam
Yaw Mülltoni seninle de ama isim var dogrusu. Aza alsam olmuyor coga koysam dolmuyor gibi bir durum cikti ortaya.
O zaman Ankara'ya geldiginde bana bir sekilde bildirisin, bende seni ofisimde agirlayim ve herseyi kendi kulaklarinla ve gözlerinle duymus olursun.

Bizim "cemaatci" Mustafa var, eski MHP'li simdi AKP'lidir. Ömer onu döneklikle sucluyor, ülkücünün eskisi yenisi olmaz, adam gibi davana sahip cik misali.. Bende onlarin alayini döneklikle sucluyorum ve dogru yola gelmelerini istiyorum. Yakinda zaten ikisini de CHP ya da CHP olmazsa baska bir sosyal demokrat cizgidie siyaset yapan bir partiye üye ettirecegim bu gidisle.., hhhaaa su bizim cemaatci Mustafa'da bu sefer gelmek istiyor bizimle, beraber önce deve turu yapacagiz su vadi de sonrada Ürdün'de meshur deve ettinden mangal yapilan bir yer varmis oraya da gidecegiz...

Allah'ima bin sükür olsun, beni maglup ve mahcup etmiyor ve bir basaridan diger basariya yönlendiriyor.. Bizim cocuklara Hacibektas'i gezdirecegim ve orda onlara beraber kurban kestirecegiz.. Sen de ibadetini eksik etme ve zekatinidan esirgeme..
Alt 06.04.2013, 17:30
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Yaw Mülltoni seninle de ama isim var dogrusu. Aza alsam olmuyor coga koysam dolmuyor gibi bir durum cikti ortaya.
O zaman Ankara'ya geldiginde bana bir sekilde bildirisin, bende seni ofisimde agirlayim ve herseyi kendi kulaklarinla ve gözlerinle duymus olursun.

Bizim "cemaatci" Mustafa var, eski MHP'li simdi AKP'lidir. Ömer onu döneklikle sucluyor, ülkücünün eskisi yenisi olmaz, adam gibi davana sahip cik misali.. Bende onlarin alayini döneklikle sucluyorum ve dogru yola gelmelerini istiyorum. Yakinda zaten ikisini de CHP ya da CHP olmazsa baska bir sosyal demokrat cizgidie siyaset yapan bir partiye üye ettirecegim bu gidisle.., hhhaaa su bizim cemaatci Mustafa'da bu sefer gelmek istiyor bizimle, beraber önce deve turu yapacagiz su vadi de sonrada Ürdün'de meshur deve ettinden mangal yapilan bir yer varmis oraya da gidecegiz...

Allah'ima bin sükür olsun, beni maglup ve mahcup etmiyor ve bir basaridan diger basariya yönlendiriyor.. Bizim cocuklara Hacibektas'i gezdirecegim ve orda onlara beraber kurban kestirecegiz.. Sen de ibadetini eksik etme ve zekatinidan esirgeme..
daha önceleride ankaraya geldiginde cay iceriz diyordun ama ben Melih Gökcek ile randevum var orada görüselim dedigimde niye caydin?
sonra ortaliktan kayboldun ve sesin cikmadi.

bak lastosch insallah dediklerin dogrudur cünkü ticarete ihtiyacimiz var. 2023'e kadar hedeflerimiz büyük. sana burada bir tavsiyede bulunacagim. senin yoldas billy ankarada, durumu pek parlak degil.
daha önceleri bana yardimci olun bir isler yapayim diyordu. o zamanlar ben ona lastosch ile görüs dedim.

sende hatirliyorsan billy aynen böyle dedi: onun kenidsine hayri yokki bana hayri olsun. bak su billy'e yardimci olsana. hem ona ettigin yardim zekatin olur.

@billy bak sana bir kapi actim. ama simdiden söyliyeyim fazla umutlanma. lastoschu kendin benden iyi bilirsin
Alt 06.04.2013, 17:39
the_last_time

Standard

Zitat:
daha önceleride ankaraya geldiginde cay iceriz diyordun ama ben Melih Gökcek ile randevum var orada görüselim dedigimde niye caydin?
sonra ortaliktan kayboldun ve sesin cikmadi.

bak lastosch insallah dediklerin dogrudur cünkü ticarete ihtiyacimiz var. 2023'e kadar hedeflerimiz büyük. sana burada bir tavsiyede bulunacagim. senin yoldas billy ankarada, durumu pek parlak degil.
daha önceleri bana yardimci olun bir isler yapayim diyordu. o zamanlar ben ona lastosch ile görüs dedim.

sende hatirliyorsan billy aynen böyle dedi: onun kenidsine hayri yokki bana hayri olsun. bak su billy'e yardimci olsana. hem ona ettigin yardim zekatin olur.

@billy bak sana bir kapi actim. ama simdiden söyliyeyim fazla umutlanma. lastoschu kendin benden iyi bilirsin
Bak bir noktada hemfikiriz! Ülkemizin ticaret hacmini artirmak, yeni is yerleri kurmak, Türkiye'yi cagdas, laik demokrat, herkesin severek ve özgürce diledigi sekilde yasamak istedigi bir ülkeye cevirmek, bu biraz AKP'lye zor da olur, ama niyet önemli

Isteyenin yüzü bir kara vermeyenin yüzü iki kara, Billy senden yardim isteyecek ve o kadar kücülecek sende o koskoca Mülltoni, mali mülkü yere göge sigmayan, hazine odalarinin anahtarlarini tasimakta zorlanan, aman yine de ona ragmen karsinda ceketlerini ilikleyen yagverlerin var, nasil yardim etmezsin? O fazla bir sey istemiyordu ki senden, istedigi 10.000m² alan üzerinde yüzme havuzlu 50 odali mütevazi bir villa.. Ayip oldu ama simdi Mülltoni

Davetim davet, sözüm sözdür, sen gel, seni krallar gibi agirlamayan senin gibi olsun

Geändert von the_last_time (06.04.2013 um 17:50 Uhr).
Alt 06.04.2013, 17:52
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Bak bir noktada hemfikiriz! Ülkemizin ticaret hacmini artirmak, yeni is yerleri kurmak, Türkiye'yi cagdas, laik demokrat, herkesin severek ve özgürce diledigi sekilde yasamak istedigi bir ülkeye cevirmek, bu biraz AKP'lye zor da olur, ama niyet önemli

Isteyenin yüzü bir kara vermeyenin yüzü iki kara, Billy senden yardim isteyecek ve o kadar kücülecek sende o koskoca Mülltoni, mali mülkü yere göge sigmayan, hazin odalarinin anahtarlarini tasimakta zorlanan aman yine de ona raghem karsinda ceketlerini ilikleyen yagverlerin var, nasil yardim etmezsin. O fazla bir sey istemiyordu ki senden, istedigi 10.000m² alan üzerinde yüzme havuzlu 50 odali mütevazi bir villa.. Ayip oldu ama simdi Mülltoni

Davetim davet, sözüm sözdür, sen gel, seni krallar gibi agirlamayan senin gibi olsun
bak yine carpitma, billy burada herkesten fikir istemisti, fikir üretmekte yardim istemisti. bende lastosch ile görüs dedim.

yine hepsini anlattirma lastosch, sen beni anladin ama kivirmayi tercih ediyorsun.

bak senin balonlar görüsünceye kadar havalarda oluyor. görüsünce fos cikiyor.

aklima tuvtuv geldi. yazik kizi o kadar kandirmissin sonra ilk görüsmede kiz ne ile karsilastigima inanamadim dedi. ilk sana: "mehr als freundschaft ist nicht drin" demis. sonra sen göya handyladen sahibi olarak tanitmissin ama onunda yalan oldugunu ögrenmis. sen hala ben bir handyladen acacagim bekle demissin ama kiz üc senemi yakti bu dengesiz demisti.

ama eski hikayeleri unutalim. daha fazla eskilerden anlatmiyayim.

birsey daha bilki atalarimiz bak sunu cok söylerdi: biri 7 sinde neyse 77 sinde o dur
Alt 06.04.2013, 20:00
the_last_time

Standard

Zitat:
bak yine carpitma, billy burada herkesten fikir istemisti, fikir üretmekte yardim istemisti. bende lastosch ile görüs dedim.

yine hepsini anlattirma lastosch, sen beni anladin ama kivirmayi tercih ediyorsun.

bak senin balonlar görüsünceye kadar havalarda oluyor. görüsünce fos cikiyor.

aklima tuvtuv geldi. yazik kizi o kadar kandirmissin sonra ilk görüsmede kiz ne ile karsilastigima inanamadim dedi. ilk sana: "mehr als freundschaft ist nicht drin" demis. sonra sen göya handyladen sahibi olarak tanitmissin ama onunda yalan oldugunu ögrenmis. sen hala ben bir handyladen acacagim bekle demissin ama kiz üc senemi yakti bu dengesiz demisti.

ama eski hikayeleri unutalim. daha fazla eskilerden anlatmiyayim.

birsey daha bilki atalarimiz bak sunu cok söylerdi: biri 7 sinde neyse 77 sinde o dur
Hahahahaha Hihihihihihih Hohohohohohoho
Du bist echt zum totlachen. Was die Frauen betrifft, ja ich gebe zu dass ich Verflucht bin. Keine Frau die mit mir mal eine Gefühlsbindung hatte, wurde anschließend glücklich in einer Beziehung. Sehr viele haben die Einsamkeit vorgezogen statt mit einem anderen Mann Tisch und Bett zu teilen. Man was du so alles über mich weisst und wissen willst. Statt zu spekulieren und Ratemal mit Rosenthal zu spielen kannst du mich auch bei einer Tasse Kahve oder cay persönlich fragen..

Geändert von the_last_time (06.04.2013 um 20:05 Uhr).
Alt 06.04.2013, 20:08
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Hahahahaha Hihihihihihih Hohohohohohoho
Du bist echt zum totlachen. Was die Frauen betrifft, ja ich gebe zu dass ich Verflucht bin. Keine Frau die mit mir mal eine Gefühlsbindung hatte, wurde anschließend glücklich in einer Beziehung. Sehr viele haben zogen die Einsamkeit vorgezogen als mit einem anderen Mann Tisch und Bett zu teilen. Man was du so alles über mich weisst und wissen willst. Statt zu spekulieren und Ratemal mit Rosenthal zu spielen kannst du mich auch bei einer Tasse Kahve oder cay persönlich fragen..
immer wenn du mit "Hahahahaha Hihihihihihih Hohohohohohoho" antwortest sind dir deine argumente ausgegangen du bemerkst dass du wieder blossgestellt wurdest.

ist ja nicht das erste mal. alle deine versuche über vaybee bei einer frau zu punkten sind bis dato fehlgeschlagen. las jüngsten versuch hast du ne derbe abfuhr bekommen welche du mit einer beleidigung quittiert hast.
aber diese beiträge hast du innerhalb von 24 stunden sofort wieder gelöscht. schade nur dass es in der zwischenzeit viele gab die es gelesen haben.

zu deienr info tuvtuv ist mittlerweile liiert
auch unser löffelchen ist verlobt
und die letzte kandidatin ist immer noch auf der suche.

lastosch auch diesmal sind deine lügen entlarvt.

was ich extrem seltsam finde ist dass keine von den damen auch mal was wertneutrales über dich berichten konnte. ausnahmslos alle haben gesagt dass du sie angelogen hast.

das sollte einem menschen zu denken geben.
Alt 06.04.2013, 20:10
the_last_time

Standard

Zitat:
immer wenn du mit "Hahahahaha Hihihihihihih Hohohohohohoho" antwortest sind dir deine argumente ausgegangen du bemerkst dass du wieder blossgestellt wurdest.

ist ja nicht das erste mal. alle deine versuche über vaybee bei einer frau zu punkten sind bis dato fehlgeschlagen. las jüngsten versuch hast du ne derbe abfuhr bekommen welche du mit einer beleidigung quittiert hast.
aber diese beiträge hast du innerhalb von 24 stunden sofort wieder gelöscht. schade nur dass es in der zwischenzeit viele gab die es gelesen haben.

zu deienr info tuvtuv ist mittlerweile liiert
auch unser löffelchen ist verlobt
und die letzte kandidatin ist immer noch auf der suche.

lastosch auch diesmal sind deine lügen entlarvt.

was ich extrem seltsam finde ist dass keine von den damen auch mal was wertneutrales über dich berichten konnte. ausnahmslos alle haben gesagt dass du sie angelogen hast.

das sollte einem menschen zu denken geben.
Hahaha Hihihihi Hohohohoh

Ich sage nur 10.000: 1, nicht mehr und nicht weniger.
Alt 06.04.2013, 20:16
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Hahaha Hihihihi Hohohohoh

Ich sage nur 10.000: 1, nicht mehr und nicht weniger.
sagen tust du viel.

mehr brauch ich zu deinen aussagen nicht sagen.
Antwort