| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() die daueruser erkennt man doch so auch. man schreibt eh immer das gleiche, ansonsten wäre es ja arbeit...es gibt nichts schöneres sein recht in der meinung zu verbreiten
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Atatürkcü kadinlara da bakalim: http://www.youtube.com/watch?v=1zWfcK6pnRs hem diger insanlara rahat vermiyor, hem de kendi huzursuz... Bunlar mi basarili oldu? Atatürk iyi düsünmüs olabilir ama Atatürkcü kadinlar sadece kendilerine hergün anlatilmis seylerden, Islamiyet'e kinlenmekte basarili...böyle kin Israilde bile zor görülür... Ama Atatürk'ü dogru anlayanlarda var Chpde, Atatürkcülükte ama az.... tabi bu benim görüsüm, senin bu konuda tekrar söyleyeceklerinde önemli... |
|
|||
|
|||
![]() Her gece Kuran okunursa dibindeki camiinin hoparlörunden, sen gece nasil uyuyup sabah ise nasil kalkacaksin? Her elestiriyi din düsmanligi olarak algilamak yanlis. Camiinin icinde okunsun neden illa tüm mahalleye/sehre okunsunki? Bir devletin insanlari hür olmali. Yani isteyen istedigini dinler, istemedigini dinlemez. Kuran dinlemek isteyen camiiye gider. Yok öyle bedavaya evden dinlemek :-)) Sanki evde devrilip yatanin hesabina sevap isleniyor yattigi yerden camiiden gelen kurani dinlerse. Biraz mantik lütfen.
Sorun ne biliyormusunz? Kimsenin kimseye saygisi yok. Türkiyede insanlar kendi arabasinda bile müzik dinlerken sesi son gaz acip cevreye rahatsizlik veriyor. Neden biz milletce bir seyi elaleme duyurmadan yapamiyoruz? Cok yaygaraci milletiz vesselam. Illa herkes bizim dinledigimiz müzigi duyacak, okudugumuz kurani duyacak... Bayiliriz gürültüye. Bazi seyler privat kalmali. "Privat" ne demekti sahi?! ![]() Geändert von OnMyOwn (10.03.2013 um 15:45 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
malesef atatürk konusunda kaliplasmis görüsler var ve o (cahil) kafalari degistirmek cok zor. bizim asil isimiz gelecek nesillerin dogru görmesini saglamak. ezan rahatsiz ediyormus, kuran rahatsiz ediyormus. malesef camilerde ne zaman kuran okundugunuda bilmeyen insanlar gece yarisi okuyorlar zannedip rahatsiz olabilir düsüncesine kapiliyorlar. camilerde ya ögle namazi sonrasi yada ikindi sonrasi kuran okunur. ve bunu hoparlörle okumazlar. bagira bagira hic okumazlar. ama bunu bilmeyenlere anlatmak zor. keske bu bilmeyenler kendileri gidip birazda ögrenseler cok daha aciklayici olacak. arkadas bu tür insanlar her yerde ortaya cikiyor. almanyada can seslerinden rahatsiz olmaz ama ezandan rahatsiz olur. rahibelerin örtünmesini dogru bulur müslümanin örtünmesine karsi cikar. az kaldi kardes, yillardir elimiz armut toplamadi. biz calistik bu günleri görebilmek icin. vatan sevdamizla buralara geldik ve dahada ileriye gidecegiz. eski kendi kabuguna cekilmis kompleksli türkiye yok artik. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
mogolluk bizim isimizdir. hiristiyanlari türkiyeden yok etmek bizim isimizdir. hermenileri yok etmek bizim hisimizdir. hele raki-yobazlik bize sorulmalidir. ilimden kacmak bizim isimizdir |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
basörtü giyene bu ne utanmazlik diyor..yanimizdan gecislerini hazmedemiyorum diyor..bunu söylemek dogru mu?? hazmedemek duygusu nasil bir duygudur bir düsünelim lütfen? Yaninda calisan hizmetci kadin istikrar var demis, oda istikrar senin neyine vesayet diyor... bu kadina bu sözün söylenme sebebi, basörtülü olmasi bir de Akpye oy vermis olmasi... gereksiz islerle ugrasanlara ne demeliydim? bunlar mi basarili? Başörtüsü bilime engelmiş ! Siz uzaya mekik gönderdiniz de, başörtüsüne mi takıldı? Necip Fazıl Kısakürek Bu Atatürkcü kadinlar ne uzaya mekik gönderdi, ne de gönderirler...basörtüyle ugrasarak Türkiyeyi Atatürk'ün istedigi seviye'ye getirecekler ![]() sanki bunlar birsey yaptida basörtüsü veya Akp engelledi diye düsünüyor insan bazen gercekten... kac senedir kin gütmekle mesguller halen göremeyenler var.... Sunu bilmek mühim; Eger Ak parti bunlari engellediyse, Ak partililer neden kendileri Ülke'yi gelistirdiler?? engelleseler, kendileri bu basarilara imza atmazdi herhalde... son yazdiklarinla ilgili bir yazi paylasirim, Yavuz Bahadiroglundan ![]() |
|
|||
|
|||
![]() eee bazen burda kilisenin dong dong sesleri kimseyi rahatsiz etmiyorda, türkiyede 2/3 dakika ezan sesindenmi rahatsiz olunuyor? Türkiye müslüman ülkesidir, ve öylede kalacak. Hazm edemeyen ceksin gitsin baska ülkeye okadar !
ben hopörlerden kuran okundugunu hic duymadim, ne kadar kincilik bu ya. OnMyOwn biraz fazla sacmaladin. Cakkabey cok haklisin, sana katiliyorum... |
|
|||
|
|||
![]() Bugün artik gözüm kesmiyor böyle bir ciddi yazi yazmayi ama greenline ve cakabeyy'e yarin bir cevap yazarim insallah..
|
|
||||
|
||||
![]() levo ya ne gevezesin. yazilcak ne var ki ciddi olan. köle istiyorum köle eski zamanlarda gibi ohhh ne güzel olur. o zaman ezanada takmazdim.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |