| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ... Aber dieses Jahr haben sich schon drei junge Mädels hier in Kassel verlobt... Alle erst frisch 18 geworden geworden, alle mit Kopftuch und bei allen findet die Hochzeit noch dieses Jahr nach dem Fasten-Monat statt. Blutjunge Deutschtürkinnen mit nem Quadratmeter Stoff uffm Kopp sind wohl in der Heiratssaison Frühjahr / Sommer 2013 total en vogue... Ach ja, und alle haben keine Ausbildung... Fühl mich wie in nem anatolischen Dorf, fehlen nur ein paar Schafe die hier rum mahen...
Mein Fazit: BEKARLIK SULTAN'LIK DIR..!! |
|
|||
|
|||
![]() Hier gibts doch die richtigen kandidaten dafür. Je unmündige die frau ist, desto freizügiger und überheblicher wird der mann. Es steigt ihm alles zum kopf, er tobt sich aus und kann der welt zeigen wie toll er ist.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Einfach sprachlos ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kültür ve Medeniyet yok iste .!!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Umarim birileri , biseylerden kendini iyi bir pay cikartabilir, ama malesef sunuda diyebilirimki, Bir cok kisi sadece okumayla yetiniyordur, cünkü bazi insanlardan , can cikarmista , huy cikmazmis. Ama senin dedigin sekilde Bay ve Bayan`lar var malesef, bu sadece Bay ve Bayan arasinda degil, iki normal arkadas arasinda bile mevcut.Hic bir kisi enayi ve aptal yerine konulmak istemez.Söyle de birsey var: bi kahve , yemek parasini ödemek problem degil, önemli olan oradaki niyet.Söylede bi sey var, karsidaki kiside calisiyor ve emek harciyor,ne kadar para kazanmasi, veya olan para miktari ve mevkisi önemli degil, önemli olan bi insanin o düsünceye varabilmesi, karsisindakini bir kahve parasi veya yemek parasiyla tartmamasi.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak bu durum'da hak veriyorum. ama söyle'de birsey var, ben bir insani kahve icmeye veya yemege davet ederim, elbet ben öderim. Genel'de erkekler davet ettigi icin, belki cogu bayanlar bu yüzden fazla üzerinde durmuyor ola bilir hesabin. kokunun özüne bakilacak olursa, haklisin. Belirli bayan katagorisi'de var elbet,hani hazircilar filanlardan ![]() onlari ben'de kiniyorum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kücülten Bayan lar var malesef.Bizim cogu insanimiz zaten bir tesekkür kelimesini normal sartlarda bile tanimiyor .Eger ki bir kadin o kadar ince düsünceye bile sahip degilse , ondan uzak duracaksin ve onun ilerisini bile düsünmek istemiyorum.Tanisma döneminde , ilk olarak erkek ödeyebilir ve ileriki görüsmelerde bir Bayanin bunu kendisinin düsünmesi vede kendini o kadar alcatmamasi gerekir vede normalide budur.Cogu Bayanlar ve Baylar ya görüntüsüyle veya mevkisi ile karsisindakinin ona bir mecburiyeti varmis gibi düsünür. Malesef cok yanlis .Eger bir Baydan ve Bayandan eger o sekilde bir art niye sezmissem onu orada birakir ve arkama bakmadan giderim , bu hangi konu olursa olsun. Bir kisi insan olsun dogru ve temiz niyetli olsun , iste o zaman o insana bütün dünyayi önüne sermek istersin.Sirf para konusunda degil, her anlamda bundan daha güzel bir duyguda yok sanirim... |