Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.11.2010, 09:35
Benutzerbild von tekzenci
tekzenci tekzenci ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard güzin ablaya mektup

merhaba güzin abla,

ben 27 yasinda kasselde yasayan isci bir türk genciyi...meslegimi bitirip ise baslayinca artik evlenme zamani geldi diye düsündüm ve cevremizden bir kiz buldurdum...görücü usulu evlendik hemen...gerdek gecesi babam beni kenara cekip *oglum..biz bartinliyiz, töremizin geregi gerdege gireceksin...kizin duvagini acinda bi tokat at..atki evde erkek kim bilsin* diye tembihledi...
bende iceri girdim...2 rekat namazimi kildim...sonra kizin duvagini acip bi saglam osmanli tokadi attim..birden gözüm karardi..uyandigimda hastanedeydim...
benim hanim megerki avrupa kickbox sampiyonuymus...benimde haberim yok..iki kolum ve bir bacagim kirik.hala hastanede yatiyorum..gelen hafta cikacagim...
sana sorum..bu tokat yerine kizin ayagina bassam olurmu abla??

saygilarla

olcan kurucu
Alt 22.11.2010, 11:17
Benutzerbild von ot
ot ot ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tekzenci Beitrag anzeigen
merhaba güzin abla,

ben 27 yasinda kasselde yasayan isci bir türk genciyi...meslegimi bitirip ise baslayinca artik evlenme zamani geldi diye düsündüm ve cevremizden bir kiz buldurdum...görücü usulu evlendik hemen...gerdek gecesi babam beni kenara cekip *oglum..biz bartinliyiz, töremizin geregi gerdege gireceksin...kizin duvagini acinda bi tokat at..atki evde erkek kim bilsin* diye tembihledi...
bende iceri girdim...2 rekat namazimi kildim...sonra kizin duvagini acip bi saglam osmanli tokadi attim..birden gözüm karardi..uyandigimda hastanedeydim...
benim hanim megerki avrupa kickbox sampiyonuymus...benimde haberim yok..iki kolum ve bir bacagim kirik.hala hastanede yatiyorum..gelen hafta cikacagim...

saygilarla

olcan kurucu
HAHA;;;bu gercek olamaz)
Alt 23.11.2010, 11:20
Benutzerbild von GueziinAbla
GueziinAbla GueziinAbla ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von tekzenci Beitrag anzeigen
merhaba güzin abla,

saygilarla

olcan kurucu

Olcan evladim,
ne güzel okumus ve is hayatina sarilmissin hemencecik. Aferim sana, senin gibileri zor bulunur bu dönemde. Evet, Bartinlilarin bu adetini daha evvel de duymustum ama, inanamamistim! Gerdekte yapacak baska sey bulamamislar mi? Ama sana da sitem etmedem edemeyecegim, eskilerin ve cahil ebeveynlerimizin tembihlerini „cagdasim ve de cok moderenim“ diyerek gecinen senin gibi gencler, bunlari nasil kulak ardi etmez? Gerdekte Hanim kizimiza vuracak baska bir yol akil edemedin mi?

Zaten tüm suc ebeveynlerde ve onlari grup-sinerjileriyle ve ahiret korkusuyla bunaltan Cemaatte yavrum. Avrupanin göbeginde yasayip,ufacik kizlari carsafa dolayan zihniyet, gerdek gecesinde eksik etegin yüzüne tokat ta attirir baska birsey de yaptirir. Insan degil, Lavamatla mi evleniyorsun?

Yook cok iyi olmus sana, Hanim Kizimiz da üzerine düseni yapmis, ve o tekmeyi sana degil, cemaate, kadin haklarini ezenlere ve kokusmus örf ve adetlerden kopamayanlara atmistir. Aferim kizima. Cagdas, Sporcu,Dinine bagli, kandirilmamis ve koyunlasmamis bir kiz. Sana nasihat! Esinden özür dile, ayagina sakadan basabilirsin, erkekliginle baska basarsin.Utanma ben Ablanim. Bir daha da böyle gaza gelme, yoksa Hanim Kizimiz gazlar, ona göre!

G.A

Not: Bartinin meshur Pum Pum corbasi var, sor bakim gelin hanim yapabilio mu?
Antwort