| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Basörtüsü yakisti mi? Sana yani anana ya da bacina yakistigini sormadim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Hani benim yazilarimi görmemezlikten gelecektin? Hani benim yazilarimi okumayacaktin? ![]() ![]() Sayi sen bana niye bu kadar cirkef bir sekilde bulasiyorsun? Gerekce ne olursa olsun bu kadari gene de fazla degil mi? Geändert von Virtual_Reality (18.12.2009 um 23:42 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Henüz gidilmemiş olanıdır. En güzel çocuk: Henüz büyümedi. En güzel günlerimiz: Henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz: Henüz söylememiş olduğum sözdür... ![]() Ama sana Nazim Hikmet'ten ne dem vuracagim degil mi? Hemen adini kommuniste cikarirsin ve siyasi görüsünü ön planda tutarsin. Siyaseti disinda belki yenicagda en büyük Türk sairi oldugunu bile reddedersin degil mi? Vurun kahpeye misali, degil mi ama? Kommunist ya. Bak beni kommunist yapma haa, cenesi kapali olan kadin ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yuhahahahahahaaaaaaaaaaa!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yuhahahahahaha!!!!! kendimi bir anda huzurevinde hissetim!!!! yuhahahahaha!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Ikimiz ayni sinifta bile olmus olsaydik sinif farki olamasa bile akil farki olurdu aramizda ![]() Geändert von Virtual_Reality (19.12.2009 um 00:06 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Na kleiner bist Du noch wach? Kimden korkuyorsun bakalimda bu saatte daha yatmadin.
![]() ![]() Als ob Deine Meinung mich interessiert samar- ve hamamoglani. Wolltest Du bei der ot ganz tief schleimen? So gannz tief? Du kannst anfangen ihre Lackschuhe zu lecken, doch höher kommst Du auch nicht. Schade! Dann würde sie mich wenigstens in Ruhe lassen und Du eunuchischer Nerd würdest mal einer Frau endlich mal bisschen näher kommen und auf diesem Gebiet mal die längst überfälligen Erfahrungen machen. pueuehehehe ![]() Geändert von Virtual_Reality (19.12.2009 um 00:11 Uhr). |