| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Virtual/Motzki@
Was macht so eine 50jährige, alte, senile Mann bei uns? Altbackische Musik und alttürkische Sprüche von sich geben, die keiner versteht. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Daher lassen wir das thema ! |
|
|||
|
|||
![]() Ha siktir lan ordan du kleiner scheiss eunuchicher scheiss Nerd.. Soll ich Dir ein Koptuch schenken? Madem baban gibi biyik birakmak sana nasip olmayacak, bari anan gibi basörtü takin sonrada basörtülü kanciklarin gittikleri mitinglerde sen bagir cagir dur...
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Ay gördüm aydim aymaz olaydim Sana bir söz vermistim ben o sözden caydim Ay gördüm Allah Ahimetubillah Ne günahim varmis Sen söyle Allah *pfeifPfefi* lalalalaöla ![]() Geändert von Virtual_Reality (18.12.2009 um 13:09 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Unixx ben ne 50 yasindayim ne de motzki'yim, ama sana galiba 50 yasinda birisi gerekli galiba degil mi?Serhat dostum henüz olsa olsa otuzlarindan sonundadir. Güldürdün beni ya Mittagspausemde, gülmekten kahve fincanim yere düsecekti nerdeyse. ![]() Hadi sana da iyi calismalar! |
|
|||
|
|||
![]() deine mutter.
|
|
||||
|
||||
![]() yuhahahahaaaaaaaaaaaa!!!!!
@virtual defol,,,,seni kimse kahle bile almiyor burda,,, nerden cikip geldin buraya? birisi kafesinin Kapagini acik filanmi birakdi???? yuhahahahahahahahaha!!!! oha! oha!!....kuckt doch mal was für musik virtual hört,,,,,,yuhahahahahahaha!!!!!das sagt alles!!!! yuhahahahahahahahahahaha!!!!! ein einsames häßliges schwein GARANTIERT!!!! Geändert von ot (18.12.2009 um 14:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Tipsiz yavsak seni. Senin ananin ve kizkardeslerinin amlarina süt döküp yogurt tutasiya kadar sikmek gerekir diyecektim cünkü senin gibi böyle ürkek birisini erkek olarak piyasaya sürdüler diye ama vazgectim...
Bak bir daha ki sefere seni minarenin üstünü otururum ve götünden ve agzindan kanlar cikasiya kadar saplatirim.... Geändert von Virtual_Reality (18.12.2009 um 14:59 Uhr). |