| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() @serhat, das haben sie früher so gemacht, damit die arme Frau/Witwe + Waisenkinder
nicht in den sozialen Abstieg rutschen konnten. Denn, schon früher wolten unsere single-brow-Männer keine Witwe heiraten. So, zumindest wurden sie als 'nebenfrau-kuma' nicht zur Bettlerin (start-ups's waren damals noch nicht so In), und 'Allah korusun' zur Dorfnutte konnte man allzuschnell abgestempelt werden. (Ein weiterer Grund, für den Kayinco in Spe die Belegschaft zu massakrieren.) Also nur win -win situasyonu.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() also immer nur weiter so ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gönül isinden cikmi$ , Cuma pazarina dönmü$ evlenme olayi....
O kadar kadin varki okuyan, cali$an, e$ ve anne olan O kadar erkek varki okuyup, cali$ip e$ine ve cocuguna destek cikabilen her$ey kar$ilikli kelimesi tuhafiniza gidsede, uygulayanlar cook ve ondan olmali ki hala sevgiyi, saygiyi unutmadan birbirine e$ diyebilen insanlar da var.. E$ini konu$mayan, robot halinde ya$amakla yetinen biri olacaksa, alin hong kong imalatlari .. yada plastikleri kolay gelsin beyni, zihni ve yüregi geli$memi$lere ;-) |
|
|||
|
|||
![]() @arsena ben 10 yil evvel bir görüste vurulup hemencecik evlendim.Mutluyuz! Darisi
tüm evlenme arzusu olanlarda. Lakin, büyüklerimiz biraz az burunlarini soksalar su ise, daha iyi olacak sanki.Ama baska yapacak isleri yok, onlari da anlamak lazim.Cocuklarinin iyiligini istiyorlar. Örf ve adetlerimizin %70'i evlilik muessesesinin etrafinda kurulu cünkü. siradaki parcayi tüm asichlara armaaan ediyorum! *heul*-*Schneuz* Not :bunu ancak sevmesini bilenler dinlesin..(öyle diyor) http://www.youtube.com/watch?v=vnQahzwMEbE |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() ahahahahahahaah
|
|
|||
|
|||
![]() yapma FOS tüylerim kalkiyooo ismi duymam yeterli... ablamlar sagolsunlar adami dinleye dinleye benim pskolojimi bozdular o zamanlar ;-)
|