| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Selamlar arkadaslar,
benim bir sorunum var. Iki haftadir düsünür düsünür bir care bulamam. Iki hafta önce birkac arkadaslar biraz dagittik ve arabaya binim dogru Bad Wiessee ye gazinoya geldik. Saka maka derken orda tam 50.000 (Ellibin Euro) blackjack ve Roulette kazandim. Ama simdi bir cesit bu para icime sinmez. Aslinda ihtiyacim yok ve derim bu parayi ne yapayim. Yardimci olursananiz sevinrim. Hünkarcan |
|
||||
|
||||
![]() paraya ihtiyacin yoksa ihtiyaci olana ver.
|
|
|||
|
|||
![]() Tebrikler. Kumar parasi haram paradir. Gerci kumari oynayan bunlari düsünmedigi icin oynar. Ne güzel bol bol harca iste =)
|
|
|||
|
|||
![]() sen o parayi bana yolla!
|
|
|||
|
|||
![]() @hunkarcan
Harca sayin arkadasim. Genel aptalligi tesvik etme! Kaybedebilirdin de. Madem gittin, oynadin, konu orada zaten rengini almistir. Sey edilmis..seyin davasi olmaz (af buyurun - tabiri caizse..) Ben harciyorum Sen harciyorsun Onlar harciyorlar.. Güle güle harca. Nasil mi? Sor, söylerim. |
|
||||
|
||||
![]() Auto geklaut, Gold geklaut, Bude auseinandergenommen, Silberbesteck geklaut, Ganze Couchgarnitur aufgerissen!! Und die verdammte Versicherung zahlt nur einen Teil (Zeitwert).
Ich mein's ernst, kann wirklich Hilfe gebrauchen! Es sei denn Du meinst es nicht ernst und willst uns hier nun vergackeiern...!? |
|
|||
|
|||
![]() @Fetty sana birsey olmasin..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
niye yalan söylüyorsun? anlamis degilim ? |
|
||||
|
||||
![]() Olsa olsa o para ile ancak tuvalet yaptirta bilirsin.
En azindan sevap kazanmis olursun. Saka degil, tuvalet bulamayan cok insanlar var. |
|
|||
|
|||
![]() hmm neden ithamda bulunursun ve benim yalan söyledigimi yazarsin?.
Sen herhalde Bad Wiessede yanimda degildin? |