| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() @last time
evet Bosphorusun yazilarini archive yapmamiz gerek ![]() ![]() todayi kendisi gittigini sanmistim demek sikayet edenlermi oldu ama oysa gerek yoktu, bosphorus arkadasimiz argumentlerinin hepsini yutturdu. ama today tasi bize atti yine ve yine haksiz oldugunu gösterdi Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() ja ein neuer fachmann für kanalrattenbekämpfung. allerdings macht er das bisschen umständlich. ein guter tritt, wäre eigentlich genug.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bazi insanlar herseyden sikayetci, sikayetci insanlar herseyden mutsuz. Mutsuz insanlar da mutsuzluklarini digerlerine yayma gayretinde. Vatani nasil eline almissin? ![]() Su konusmalarin mahalle konusmalari gibi, dedigim gibi, sloganvari konusmalara yokum. Icine biraz da tehdit serpistirmissin, sozlerden cok icraati yap. Ve hicbir parti adina konusma, cunku AKP boyle degil. AKP'nin Kürt politikasi da tamamen oy kaygisina dayaniyor. Erdogan bizzat kendisi Kürt oylarini aldigini defalarca soz konusu yapti. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Keske burda herkes böyle olsaydi, o zaman herkes bir sekilde faydalanirdi.. Ama gel gör ki, bu forumu yalanlariyla dolanlariyla cöplüge cevirenler cok.. Ondan crs79 ve boshporus karsit görüslü de olsalar, seviyeli ve bilgil insanlar olduklari icin taktir ediyorum... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
aslina bakarsan öylede, ama bosphorus bilgili ve terbiyeli bir arkadas. Onun yönetime ona haz ve azda etkileyeci degil. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() bencede küfür eden insanlar kendisini ve ailesini tarif eder.
|
|
|||
|
|||
![]() etki-tepki cervesinde bakildiginda küfüre baslayanin senin oldugunu ve benimde dinsizin haddindan imansizin gelecegini düsüncesiyle sana anladigin dilde "gereken cevabi" vermissim. Bunda gocunanak bir durum yok..
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Itici gelmeye basladi su ''bozuk zihniyetlisin'', ''Ataturk serefsizi'', ''bu ulkeyi ele alacagiz'' gibi seyler. Paranoyak misin nesin arkadas ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Neyse, ben bosphorus'un yazilarini biraz okuyum. @Mülltoni Sana tavsiyem "tahsili" cöpcüler krali, sende biraz oku ve ögren. |