Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Alt 23.05.2013, 15:45
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

@last time
evet Bosphorusun yazilarini archive yapmamiz gerek degerli bilgiler bizimle paylasti
todayi kendisi gittigini sanmistim demek sikayet edenlermi oldu ama oysa gerek yoktu, bosphorus arkadasimiz argumentlerinin hepsini yutturdu.
ama today tasi bize atti yine ve yine haksiz oldugunu gösterdi

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Turkiye'nin 25%'inin cahil oldugunu soylemen de dayaniksiz. Hangi bilimsel veriye ve istatistige dayaniyor? Sacmaliklarinin siniri yok. Aziz Nesin de bir ara boyle sacmalamisti. Eger AKP'ye oy vermeyenlere cahil diyorsan bu da onlara bir hakarettir ve karsit goruslere saygisizliktir. Once tartismayi ogreneceksin. Ayrica AKP-CHP-MHP, bu 3 partiye de oy vermedim.

Turkiye basbakani, AKP hukumetini daha cok temsil ediyor. Kimse ozur dilemedi. Biri cikip yetkilerini kullanarak halk adina bir seyler diyor, o onun kendi sorumsuzlugu.

Sen diplomani hangi bolumden aldin? Ben lisans okumuyorum, lisans ve yuksek lisans derecelerimi bitirdim, doktora diyorum, PhD.

Sana nasil kaynak gosterilecegini ornekle ogrettim ama halen israr ediyorsun. Kimse 6-7 saatini senin iddia ettigin bir kitapla gecirmek zorunda degil. Bahsettigin anafikri soyle, kitabi ve sayfasini referans et millet okusun. Bunu yapmaktan acizsin ki ''git su kitabi oku'' diyorsun kafana gore.

Sahsi kanaatim, senin AKP'li olmadigin yonunde. Belki de BDP'lisin, malum BDP su an AKP'yi cok seviyor. Cogu AKP'li mantikli konusur ve Ataturk'ten nefret etmez. Sen kendi nefretini AKP'den sorumlu tutmamizi bekliyorsun.
Alt 23.05.2013, 15:48
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Evet Boshorus arkadasimiz bilgili ve yazdiklariyla karsitlarini susturuyor..
Mülltoni'yi dövülmüs ve taslanmis köpekten beter bir duruma düsürdü.. aslinda bir kac cevap yazmak istiyorum ama Boshorus arkadasimizin yazdiklarini okumak icin biraz geri cekiliyorum.
ja ein neuer fachmann für kanalrattenbekämpfung. allerdings macht er das bisschen umständlich. ein guter tritt, wäre eigentlich genug.
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von Rake Beitrag anzeigen
kocum sen o hayal dünyanin yikilmasindan korkuyorsun.

sen git güneydogudaki insanlar sana neler yapildigini anlatsin.

ama senin gibiler tc devlet arsivini yalanladigi gibi güneydogu halkinida yalanlar.

sizin tek anladigniz dilden konusmak gerekiyor.

biz artik bu vatani elimize aldik ve bir daha eski zihniyetin bu tür serefsizlikler yapmasina müsade etmiyecegiz.

zihniyetin o kadar yüceyse 80 yilda niye bir baltaya sap olamadi?
Benim hayal dunyam Turkiye. O yikilirsa icinde sen de yikilirsin farkinda degilsin.

Bazi insanlar herseyden sikayetci, sikayetci insanlar herseyden mutsuz. Mutsuz insanlar da mutsuzluklarini digerlerine yayma gayretinde.

Vatani nasil eline almissin? Ataturk gibi birinin yaptiklarini inkar ederek ne derece realist olabilecegini saniyorsun?

Su konusmalarin mahalle konusmalari gibi, dedigim gibi, sloganvari konusmalara yokum. Icine biraz da tehdit serpistirmissin, sozlerden cok icraati yap. Ve hicbir parti adina konusma, cunku AKP boyle degil. AKP'nin Kürt politikasi da tamamen oy kaygisina dayaniyor. Erdogan bizzat kendisi Kürt oylarini aldigini defalarca soz konusu yapti.
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
@last time
evet Bosphorusun yazilarini archive yapmamiz gerek degerli bilgiler bizimle paylasti
todayi kendisi gittigini sanmistim demek sikayet edenlermi oldu ama oysa gerek yoktu, bosphorus arkadasimiz argumentlerinin hepsini yutturdu.
ama today tasi bize atti yine ve yine haksiz oldugunu gösterdi
dogrusunu söylemek gerekirse hem boshporus, hemde crs79 bu forumun hakkini veriyorlar. Sahsi hakaretlerde bulunmadan fikir catismasina giriyorlar..
Keske burda herkes böyle olsaydi, o zaman herkes bir sekilde faydalanirdi.. Ama gel gör ki, bu forumu yalanlariyla dolanlariyla cöplüge cevirenler cok..

Ondan crs79 ve boshporus karsit görüslü de olsalar, seviyeli ve bilgil insanlar olduklari icin taktir ediyorum...
Alt 23.05.2013, 15:51
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
ja ein neuer fachmann für kanalrattenbekämpfung. allerdings macht er das bisschen umständlich. ein guter tritt, wäre eigentlich genug.
bosphorus Türkiye'den katildigi ve Almanya kökenli olmadigi icin ona nezaketten Türkce yazsak daha iyi olur billy dostum..
aslina bakarsan öylede, ama bosphorus bilgili ve terbiyeli bir arkadas. Onun yönetime ona haz ve azda etkileyeci degil.
Alt 23.05.2013, 15:53
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
dogrusunu söylemek gerekirse hem boshporus, hemde crs79 bu forumun hakkini veriyorlar. Sahsi hakaretlerde bulunmadan fikir catismasina giriyorlar..
Keske burda herkes böyle olsaydi, o zaman herkes bir sekilde faydalanirdi.. Ama gel gör ki, bu forumu yalanlariyla dolanlariyla cöplüge cevirenler cok..

Ondan crs79 ve boshporus karsit görüslü de olsalar, seviyeli ve bilgil insanlar olduklari icin taktir ediyorum...
küfürle hakaretle birseyleri ispat etmek yada savunmak ancak zayifliktir benim gözümde. o yüzdende o tip yazilara cevap bile vermek geregini duymuyorum. zaman kaybindan baska birsey degil
Alt 23.05.2013, 15:55
Rake

Standard

Zitat:
SEN ONU BUNU BIRAK, GELIYON MU GELMIYON MU LAN IPNE? GELMIYORSAN KES SESINI, OTUR OTURDUGUN YERE VE ANAN OROSPU KARI GIBI CAK CAK ÖTME!!!
bencede küfür eden insanlar kendisini ve ailesini tarif eder.
Alt 23.05.2013, 15:57
the_last_time

Standard

Zitat:
bencede küfür eden insanlar kendisini ve ailesini tarif eder.
etki-tepki cervesinde bakildiginda küfüre baslayanin senin oldugunu ve benimde dinsizin haddindan imansizin gelecegini düsüncesiyle sana anladigin dilde "gereken cevabi" vermissim. Bunda gocunanak bir durum yok..
Alt 23.05.2013, 15:58
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
ben türkiyeden sikayetci degilim 10 yildir dogru yolda yürüyor.

ben gecmisimizle yüzlestirip güzel türkiyenin kurulmasinda büyük adim atanlardanim.

sikayetci olanlar ortada. yok baris sürecinden sikayet, yok amerikadan sikayet, suriyeden sikayet v.s. hepsi belli bozuk zihniyetin sikayetleri.

benim burada actigim konulara bakacak olursan hep olumlu adimlarimizi sergiliyorum ama senin bozuk zihniyetten olanlar devamli kötülemeye calisiyorlar.

ama siz ne kadar ugrassanizda bos. artik biz elimize aldik direksiyonu ve dogru yolda 10 yil daha ilerliyecegiz.

siz bos bos inkar politikalara devam edin biz yolumuza devam edelim
Bu kacinci profilin bilmiyorum. Diger profilini Londra devlet arsivlerini arastirmaya mi gonderdin yoksa? Dikkat etsin sadece oglen 12'ye kadar halka acikmis. Bir arkadas soyledi.

Itici gelmeye basladi su ''bozuk zihniyetlisin'', ''Ataturk serefsizi'', ''bu ulkeyi ele alacagiz'' gibi seyler. Paranoyak misin nesin arkadas AKP'li olsam su yazdiklarindan sonra AKP'den sogurdum. Sen o partiye anca oy kaybettirirsin haberin olsun.
Alt 23.05.2013, 16:01
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
küfürle hakaretle birseyleri ispat etmek yada savunmak ancak zayifliktir benim gözümde. o yüzdende o tip yazilara cevap bile vermek geregini duymuyorum. zaman kaybindan baska birsey degil
Öyle diyorsun ve dogru diyorsunda Sevtap, ama netice de insaniz. Beþer þaþar derler ya. bildiginden þaþar kul bazi bazi iste..

Neyse, ben bosphorus'un yazilarini biraz okuyum.
@Mülltoni Sana tavsiyem "tahsili" cöpcüler krali, sende biraz oku ve ögren.
Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Thema durchsuchen:

Erweiterte Suche