| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bugün bir sürü şiirle birlikte seni okuduk.
Bir kaç şarkıda seni söyledik. Bir konuşmada adın geçti. Farkındalığım seni alıp yanıma çekti. Aklıma her düştüğün düşte ayrı bir resmini çizdik. Seyrederken iç geçirip özledik. Anlayacağın yine çok güzeldik. |
|
|||
|
|||
![]() Insan bazen,ne varsa icinde dökmek,döktükleri seylerede yakasi acilmadik küfürler savurmak istiyor,ben sadece densiz diyorum,onursuz diyorum,arsiz diyorum,bunlar benim anlatmak istedigimi topyekün anlatiyor zaten.....
|
|
||||
|
||||
![]() voll die Schlammschlacht hier
|
|
|||
|
|||
![]() "Sana gelince!Yaziyorsun okuyorum.Kanli bicakli düsmanim bile olsa,insanin bu rutbe alcalabilmesinden korkuyorum..."Nazim Hikmet RAN
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
seni siddetle kiniyorum. bu tür dolandiriciliklar tüm kadinlari zan altinda birakiyor @kicker sende baya bir aptalmissin. insan internetten tanistigi bir kadina 500 euro gönderirmi??? |
|
||||
|
||||
![]() PKK-PYD teröristleri ölürken aglayan ve yardim yalvaranlar bu PKK-PYD teröristler suriyede cocuk, kadin ve sivil katlederken susuyordu. Simdi PKK-PYD'nin dilinden konusan ISID ortaya cikti ve hakkettikleri cezayi kesiyor.
silahsiz izine cikmis askerleri sinsice katleden bu PKKyi yerlerde süründüren ISID bu hainlerin yaninda masum kaliyor. |
|
|||
|
|||
![]() O kadar düsündüm,sana iliskin bir söz bulamadim icimde,bir kelam yok dilimde ne hikmetse?Ya sen soluyorsun icimde,yada aska dair söylenecek ne varsa?Bilirsin ask aslinda,bir derdi paylasmaktan dogar!O derdin adi yanlizlik olmaliki,ben hic yanliz olmadigimdan,bu derdi düsünecek zaman bulamiyorum..Cünkü;icimde hep sen varsin,bir türlü yanliz kalamiyorum.Cok düsündüm,sana iliskin bir söz bulamadim ve sana bir isim taktim.Fakat ismin cok klasik,tek kelimeyle ASK!Bundandir sana söyleyecek birseyimin olmamasi.Cünkü benim icin;nefessin,can verensin,esirgeyensin,koruyansin,icimde kök salan düslerinle,benim tek kelime ile ifade edebildigim ASK sensin.....Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bazen sussmak en güzel cevap... |
|
|||
|
|||
![]() Banane huhu nun ne yazdığından? Hem sana mı kaldı benim yazdığıma yorum yazmak? Sanki benim ask derdim sizi germiş,niyeyse artık?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ulu ortada yorum yaparsan, istiyen yorum yapabilir. Bana saldirmanla sorumlarin cözülmüyor! |