| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() du blödes misstück
gib mir zuerst die 500 euro zurück die du mir seit jahren zurück geben willst. bist die größte abzockerin die vaybee je gesehen hat such du dir jetzt neue opfer. ACHTUNG diese frau ist eine betrügerin.Tut auf mitleid um den männern das geld aus der tasche abzuzocken. und nimm dein fake foto da raus du fette kuh |
|
|||
|
|||
![]() waren das nicht 1000€ hahahah :-) und mit 54kg ist man nicht fett tsss tsss ts...
|
|
|||
|
|||
![]() Yine bir vaybee klasigi
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bu ülkede ayse fatmaysa adin cok cok calisman gerek Tanja Anja Gibi yasam standartina yetismek icin
|
|
||||
|
||||
![]() Hello everybody..
|
|
||||
|
||||
![]() Konu;Kek
Deneme;3 Sonuc: Ba$arili..))) |
|
||||
|
||||
![]() Kirik yilda bir gibisin..
|
|
||||
|
||||
![]() Icsel Huzur..
|
|
|||
|
|||
![]() Bazen insanlar bana yaklasir,benimle konusur,derdini anlatir...Beni denerler bazen,saf biri oldugumu varsayarlar bazen,öyle davranirlar kendilerince...Hatta beni kullandiklarini veya kandirdiklarini düsünürler,bende söyle derim genelde...Ben izin verdigim oranda olur ,benden yana ne olmasi gerekiyorsa,neden izin veririm biliyormusunuz?Cünkü;onun buna ihtiyaci vardir,kendini basit biri gibi hissettiginden,birini kandirinca,cok akilli oldugunu düsnecektir...Fakat herseyin bir siniri vardir,mesela benim savunma alanima girmeye calisanlari,beynindeki o aptalca düsünceleri parcalayarak,hayatimda ki yerini,umarsiz birsekilde bos birakir,benden aldigi ne varsa,kisa sürede geri alirim...Fakat bazen,savunmamin zayif oldugu zamanlar olur bu,birde karsimdakine acidigim zaman....Diyorum ya,bazen iste,herzaman degil.....Saydilar Cenk
|
|
||||
|
||||
![]() Daha $imdiden özledim yazi..(((
|