| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() helal olsun kiz sana katiliyorum. Benimde nickim cok siliniyor ama her geldigimde ENGİNTÜRK oldugumu yaziyorum. Farkli nick alip kendini saklayanlar TOP olsun
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Sen dedigimi anladin, eminim. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bu fatsalı Yavşağını buraya admin yapan da yavşaktır.Adama neden Kuzgunu attın diye sordum,burada bulunan herkes küfür ediyor dedim beni de attı.Yavşak kel ne olacak,aşağılık duygusu var normaldir.
Aşağıya doğru göz gezdirin ve bu Admin müsveddesinin gerçek yüzünü görün.... |
|
||||
|
||||
![]() [quote=___EZEL___;2119832]Bu fatsalı Yavşağını buraya admin yapan da yavşaktır.Adama neden Kuzgunu attın diye sordum,burada bulunan herkes küfür ediyor dedim beni de attı.Yavşak kel ne olacak,aşağılık duygusu var normaldir.
Aşağıya doğru göz gezdirin ve bu Admin müsveddesinin gerçek yüzünü görün....[/QUOTE hangi yüzünü görelim ezel odada 7 kadin nicki varsa 6 si fatsali ailesinde nekadar kadin varsa isimlerini nick yapmis 7 nickiyle yani fatsali nikiyle mutlamaya giriyor... |
|
||||
|
||||
![]() Fatsaliyi tanimam fakat LARA alcagini tanirim kaltagin teki buralarda macalik yapip sonra zirlayip durur
|
|
||||
|
||||
![]() ve önemle dikkatinize yaziyorum burasi bir reklam sayfasi deyil...
annanin reklamini baska yerde yap |
|
||||
|
||||
![]() Anneleri ancak öröspuler söz konusu eder,,Ben senin anneni anmayacagim o eli öpüleecek haimdir muhtemelen, fakat senin gibi bir alcagi doguracagina bir büyük abdest yapsa iyiydi
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yiğidi öldür ama hakkını ver derler.Tamam Lara ukala biraz ama o da bilgi birikiminden kaynaklı bir durum.Beni gıcık etsede bana karşı yazdıkları,o benim için gizli şair ve yazardır.... |
|
||||
|
||||
![]() ..Sende öyle kinayeli söz sokmaya calismana gerek yok...burda adam gibi adam var..sanalda olsa real gibi davranirim.sanali kivrak kullananlar dansözlük edenler etek giyinenler ortada laranin avukatada ihtiyaci oldugunu düsünmüyorum...ben aramizda gecen özel yazilara dayanarak kendisine atfen yazdim...söyledin gibi durust biri olsaydi oda bana atfen yazabilir istedigi hakaretide edebilirdi. belkim .fakat Anneleri söz konusu etmesi, yetmistane Lara olsa bir annenin atilmis tirnagi olamiyacagini isbat etmistir....
Zitat:
Geändert von YigitAdam (05.12.2016 um 00:34 Uhr). |