| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() senin arkadas anlayisin ile benimkisi farkli ! düdük !
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Salih, bende arkadaşlık başka yerde başlıyor. Mesala, bir çok fikirlerine katılmıyorum. Hem benim hiç sevmediğim birşey var. Birisi yazar: Elalemin dedi kodusuna karışmam ve elalemin dedi kodusunu ortalıkta dağıtmam, ve bir kaç satırlar sonra bir kadına çevap yazar: '... Senin seks hayatın beni ilgilendirmez... ' Haksızca yazanlardan ve efendi kişilerden hala bir özür beklerim.
Dieter Nuhr Geändert von timeraiser (17.05.2015 um 13:55 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Hayır, arkasaşım değil. Forumdan bir üye.
|
||||
|
||||
![]() Arkadsimsin demedim ""timi arkadas"" dedim. Ama ne yazikki onu da yanlis anlayacak kadar bedbah bir yapidasiniz. Kisaca sana aciklik getireyim, neden "timi arkadas" dedigimi anla diye ! uslubum ca kendime yakin olana kardesim , uzak olana arkadas derim! Lara yi üzme sen gel!!! Arkadas diiliz kirilmayin!!!! Tuhaf, bi sen yaziyosun bi lara!!!! Iki rumuz da yoksa sana mi ayit , yoksa lara yami ?? Geändert von 1978salih (18.05.2015 um 12:21 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() hey timi,
sen özür bekliyorsan , önce lara tiplemenden bi özür iste. yahu her iki lafindan ikisi küfür olan biri icin özür beklemen cok tuhaf ! insanlar kendi pisligini görmez derler, ben de buna bagliyorum ! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BILGISI OLMADAN FIKIR BEYAN EDEN FITVECI PEZEVENK.. BENDEN SADECE SANA HAK EDTIGIN CEVABI ALIYORSUN KEPAZE ÖKÜZ HERIF BAK TIME NE DIYOR DOGRU OKU AT KAFALI |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HERKESI KENDI GIBI KANCIK SANIYOR BU IT SOYU $UNU O FINDIK KAFANA IYICE SOK HAYVAN HERIF BEN SENIN GIBI KIVIRMEM KIME NE SÖYLEMEK ISTERSEM TEK NIKLE ACIK ACIK ORTAYA NIKIYLE YAZARIM O COCUGU.. SENIN GIBI ARKADASLAR ONU DEDI SUNU DEDI BUNU DEDI DIYE KIVIRMAM SOYUZ Geändert von Lara_ (18.05.2015 um 22:49 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bir Hanima yakismaz bence.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
senin bir bayan olduguna inanacagimi saniyorsun . okadar kendine güveniyorsan gel , tanisalim, hic olmazsa bir bilgi sahibi olursun. senin gibi 3-4 nickle burda mertlik yapan baska kim var öküz? gelene gidene islam müslüman dersi vermeye kalkan berdus !! aklini basina al, adam olmaya calis biraz, beni kendine benzetmeye mi calisiyorsun ? tabii nick degistirmek kadar kolay ne var degilmi ? bir insana bas küfrü , sonra gec yamaca , küfr ettigini kötülemeye bak . ama SEN burda fikirlerini beyan eden, hemde acik ve net senin yazilarini yorumlayanlari görmezcelikten gelip , benim arkadaslar sunu dedi bunu dedi diye burda yalan konustugumu belirtmisin. sen önce ,sana yazanlarin düsüncelerini bir oku !! sende cooook büyük bir aci var , ama ne?? neyse sen sapitmissin, sapkin yolunda devam et !! o b c a k ! Geändert von 1978salih (19.05.2015 um 11:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ama bunlarin bunca küfürlerine insan nekadar tahammül edebilir ? bazan ADMIN ler nerde diye bende soruyorum, ama artik sanirim , vaybee sahipleri , baska yollu user bulamadiklarindan ve cogu eski userler ,bu duruma fazla dayanamadiklarindan , yeni üye bulamadiklarindan, bunlara tahammül ediyorlar !! neyse, uyarin icin sagol ! haklisin ama bu tiplere en büyük ceza blocklamak olacak !! selamlar salih |