![]() |
Dul & Bekar !!
Selam arakdaslar,
bazi dul bekar yazilarina burda sahit olduktan sonra karar verdim !! Kendime EGITIMI ni almis, TECRÜBELI bir DUL veya BEKAR BAYAN arakdas ariyorum... Kendimi anlatmama gerek duymuyorum, beni taniyan taniyor zaten !! benimle lütfen sadece ciddi düsünen irtibata gecsin -!! salih |
Zitat:
Anlayacagin hersey nasip kismet meselesi. Nasipsiz dayak bile yenmezmis :D |
@Salih
Gönlünce olsun! Belike istedigin: Imam nikahinla evlenenler ve ayrilanlar hem dul hemde kanuna göre bekar oluyor. Bence sansini onlarda dene ;-) |
Sagolun !
yazima ilgi duyup benimle arkadas olmak isteyen bayanlara burdan Tesekkürlerimi, sunuyorum !
Bazi Arkadaslarin DIKKATINE !! Bazi seyler hakkinda konusmadan önce , lütfen önce dürüstce bir tanisma asamasini basaralim ! Selamlar. PS: EVLENECEM DIYE BIR SIKINTIM YOK ,ACELEM HIC YOK !! ÖNCELIKLE DÜRÜST VE AKILLI BAYAN ARKADAS ARIYORUM DEDIM !! KENDIME ES ARIYORUM DEMEDIM :D |
Eh Salih? Ne umdun? Ne buldun? :D
Zitat:
|
Zitat:
OLM SANA NE MILLETIN SIKISMELERINDEN!!!!!! ANNANMI KARINMI BACINMI???? SANA NE LAN!!!!!! |
Zitat:
SENIN ANAN GÖRÜCÜ USÜLÜ EVLENMEDIMI?????? SENCE KACINCI GÜN BABANLA SIKISMISTIR?????? :D |
Zitat:
SENCE KACINCI GÜN BABANLA SIKISMISIRrrrrrrrrr??????????? |
Zitat:
KIVIRMA LAN KIVIRrrrrrrMA!!!!! |
Ne Derlermıs????? Ulan Aklını Sıktıgımın ıtı!!!!!! Ha 5 Gün Sonra Sıkısmıs Senle Ha ılk Gecede!!!!!!
Senın Anan Görücü Usülü Evlenmedımı?????? Sence Kacıncı Gün Babanla Sıkısmıstır?????? Soruma Cevap Versene Lan!!!!!!!! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:18 Uhr. |