| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Evet bana basit geldigine göre sizin oradakiler cok cesur olmali, yani hayat bana basit gelipte birden karsiniza cikinca dersimi alir gercekle yüzlesirim degil mi? Eger bir gün isimden kovulursam yeni is yerlerine giderken bile Devrimci, Pkkli kisiler orada var mi yok mu arastirma yapmaliyim, yanlarinda calisirken korkarim elim ayagim titrer falan. calisamam ve ise girdigim gibi geri cikartilirim.... korkakligin gözü kör olsun.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Bizim oralarin adi;ANADOLU,BIN YILLARCA,TEKE TEK DÖVÜSTE YENILMEYENLERIN MEMLEKTI,Kendinden baskasina zarari olmayan,insanlarin memleketi...Bunu bir cocuk bile bilirdi,demek ki sen bebe sin......
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Korkagin tekiyim iste, Anadolunun Teke Tek dövüste yenilmeyenler yeri oldugunu bilmiyordum, bundan sonra ayagimi basmam. |
|
||||
|
||||
![]() Diyarbakır'da maskeli 2 kişinin silahlı saldırısında başından vurularak hayatını kaybeden Astsubay üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun eşi Esra Aydoğdu, karnındaki bebeğini üzüntüden kaybetti.
http://www.medyafaresi.com/haber/Seh...ci_414588.html |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() hic bir insani baska bir insan öldüremez,
bu insanlik disi ve büyük bir günah. hayati Allah verdi Allah alir, gerisi sacma !! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Digeri de hem basbakan'in, gelismis ulkelerde cocuk yapilmasinin tesvik edildigi gibi Turklerin minimum 3 cocuk yapmasini istemesini elestiriyor, bir yandan da 'kurtlerin nufusu yakinda Turkleri gececek' diyor ![]() Hangi birini alintilayip tek tek cvp versem bilemedim. |