| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kenan; Konulari sabota eden sensin! Baska nicklerinle kavga cikarip konulari saptiriyorsun. Sonra kimse anlamamis gibi kenara cekiliryorsun. Hayvandan farkin yok. Zaten burdaki yazanlarin cogu ciddi cevap verilecek insan degil. Sabota edilmis ne cikar ki. Siz Zulfiqar gibi veya crs79 gibi insanlari önünüze alip ciddi konusmaya calisiyorsunuz. Bu aslinda daha komik durum. Geändert von xAurumx (14.06.2013 um 10:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() CHP, Kılıçdaroğlu'nun 6 Haziran'da yaptığı açıklamanın tersine Gezi Parkı için referandum önerisinden çark etti.
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Topçu Kışlası'nın yapımıyla ilgili Başbakan Erdoğan'ı referanduma davet etmişti. Kılıçdaroğlu şunları söylemişti: "Halk gidip oyunu kullansın. Madem demokrasi diyoruz halkın doğrudan karar verme mekanizması içinde olmasını istiyoruz. O zaman gelin bunun yasal düzenlemesini yapalım. Halka güvenelim. Halk kentine sahip çıkacak ağacının kesilmesini parkının binaya dönüşmesini istemiyor." CHP ÇARK ETTİ: "REFERANDUMA TAŞIMAYI DÜŞÜNMEK ANAYASAYI BİLMEMEKTİR" Dün Gezi Parkı eylemcilerinden 11 kişilik heyetle görüşen Erdoğan, konuyu referanduma götürme kararı almıştı. Başbakan'ın referandum çıkışının ardından CHP, 6 Haziran'daki fikrinden çark etti. CHP Taksim Gezi Parkı'nın herhangi bir şekilde referanduma sunulabilecek bir konu olmadığının altını çizerek, "Bu referandum yapılamaz. Anayasanın 138. maddesi gayet açıktır. Taksim Gezi Parkı ile ilgili olarak 6. İdare Mahkemesinin bir yürütmeyi durdurma kararı mevcut olduğu halde bu konuyu referanduma taşımayı düşünmek anayasayı bilmemektir" dedi. arkadaslar CHP böyle ikiyüzlü davranmaya devam ederse secmenlerin dagilmasi devam edecektir. Türkiye bunu hakketmedi. Türkiye'ye güclü bir muhalefet gerekiyor. Türkiye'deki muhalefet hükümetin yaptiklarinin daha büyügünü, daha hizlisini, daha güzelini ve daha degerlisini yapmasi gerekiyor. Yeni Projeler üretmesi gerekiyor. Bu karalama, iftira atma ve ikiyüzlü politika gecmiste kaldi. halk eskisi gibi böyle yalanlara kanmiyor. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Mahalle kavgasina ne argumanti bulunur, bu benim görüsüm ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Ben de sana kitap degil, INSAN olmayi oneriyorum. Senin gibi terorist olacagima fasist olurum gerekirse. Katliamlari kinayamadin gitti. Yazik degil mi oldurulen o kadar kadin ve cocuga? Kadin dusmani seni. Kundaktaki bebek dusmani. Masum kadin ve cocuklardan neden bu kadar nefret ediyorsun? Bir sey kanitlayamadin, onceki mesajimda sacmaliklarini tek tek doktum ortaya hicbirine cvp veremedin. Kaciyorsun. JITEM'in kimleri ortadan kaldirdigi da malum. Senin gibileri sadece kitaplar ve terorist liderler yonlendirir, benim gibileri kendi ozgur dusunceleri, hur iradeleri, durustluk ve insanlik yonlendirir. Aramizdaki fark bu. Hadi simdi ''Bijo serok APO - Çok yaşa APO'' slogani at bakayim. Igrenc. Mide bulandirici. Geändert von BosphorusTaurus (14.06.2013 um 14:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=B1xAmM7rJnU
Ben bu dünyaya bir türlü alışamadım Bu yüzden insan içine karışamadım Bana mı sordunuz adımı koyarken Bir küstüm bir daha barışamadım Uyumlu faniler bana uyumsuz derler Delirttiniz beni ey ehven-i şerler Uzlaşırsam namerdim ateşe verseler Garanti muhabbetlere yılışamadım Ha desem olmaz a ah desem olmaz Birine uysa öbürüne uymaz Yarelli yarelli yarelli o zaman Yarelli yarelli yalelli o zaman Yarelli yarelli yarelli o zaman Yarelli yarelli yarelli o zaman Sürüden ayrılanları kurtlar yer Arkanı sağlama al ey akıllı beşer Ben çatlarım kurallara uyarsam eğer Ruhumu şeytanla bölüşemedim |
|
|||
|
|||
![]() türkiye günes gibi cografyasini aydinlatan ülke oldu.
ülkeme sevdali olanlar. hangi partili olursa olsun. dün ap parlamentosunda alinan karari onaylamak mümkün mü? CHPlilerin 62% gezi parki eylemlerinin bitmesini istiyor. 58% bu eylemlere destegiyle CHPnin zarar gördügünü düsünüyor. ülkesini vatanini seven CHPli kardeslerim siz nasil görüyorsunuz bu durumu? |
|
|||
|
|||
![]() Hem nalina hem mihina vuruyorsun...
|
|
|||
|
|||
![]() Teroristlerin sadece 15-25 yas arasi insanlarin olmadigini soylemistim.
Onceki gun polise sapanla tas atan 55'li yaslarda bir kadinin fotografi vardi gazetelerde. 'Masum teyze', 'halktan biri' gibi seyler soyleniyordu. Bakin o kadin kim cikti: 'Sapanlı teyze' DHKP-C üyesi çıktı http://www.memurlar.net/haber/381825/ http://www.anahaberyorum.com/gundem/...ti-h34316.html http://www.minute15.com/sapanli-teyz...kti_68326.html Devrimci Halk Kurtuluş Partisi-Cephesi kimdir/nedir? 1. 10 Eylül 2001'de Taksim Gümüşsuyu caddesindeki polis noktasına DHKP-C üyesi Uğur Bülbül tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında 26 yaşındaki polis memuru Halil İbrahim Doğan ve 25 yaşındaki polis memuru Tuncay Karataş ile 23 yaşındaki Amanda Rigg isimli o sırada yoldan geçmekte olan ve saldırı sonucu kolu kopan ve sonrasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Avustralyalı genç bir turist hayatını kaybetti. 17 polis memuru ile 6 vatandaş saldırı sonucu yaralandı. 2. 11 Eylül 2012'de İstanbul Sultangazi 75. Yıl Polis Merkezi'ne DHKP-C üyesi İbrahim Çuhadar tarafından canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda canlı bombanın dışında polis memuru Bülent Özkan hayatını kaybetti. 7 kişi yaralandı. 3. 11 Aralık 2012'de İstanbul'da 9 Aralık'ta Yenibosna karakoluna yapılan saldırıda yakalanan Nebiha Aracı'ya işkence yapıldığı gerekçesiyle Gaziosmanpaşa'da Mücahit Daştan isimli polis öldü 4. 1 Şubat 2013'de Ankara'da ABD Büyükelçiliğine Ecevit Şanlı adlı canlı bombanın kendini patlatması sonucu büyükelçilikte çalışan güvenlik görevlisi Mustafa Akarsu öldu Didem Tuncay adlı gazeteci ağır yaralandı. *** Yani tam bir polis dusmani orgut. 7'den 70'e militanlari var. |
|
||||
|
||||
![]() Bununla kimleri kastettigimi cok iyi biliyorsun!
|