Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.06.2013, 22:19
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Für ihn heisse ich auch Erdal. Eigentlich ein schöner Name oder? Also so allmählich finde ich Gefallen daran
und ich heisse rapunzel
Alt 13.06.2013, 22:21
xAurumx

Standard

Laf tasiyici hayriye. Her tuzaga basiyorsun.
Alt 13.06.2013, 22:36
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Laf tasiyici hayriye. Her tuzaga basiyorsun.
senin ben burda öyle bir gözünü oyarim ki. nerden nereye gidecegini sasirirsin. terbiyesiz kadin. kime ben ne lafi tasimisim? yalanlarainiz almis gidiyor. ben birilerine özelden bir sey eger iletmissem, ayni zamanda burdanda iletmisimdir. salak kadin. yeter artik, su beynini biraz calistir.

sen oyun oynadikca bende senin o oyunlarini gözüne sokucagimmmm. anladin mi madame etmümüzzzz ;p
Alt 13.06.2013, 22:50
xAurumx

Standard

Da ist jemand wohl getroffen.

Sen araniyor ve herseye burnunu sokuyorsun. Kendi özel hayatin yok herhalde. Birde cok iftiracisin.

Tabii ki laf tasiyorsun. Kimbilir cekirdekte yiyorsundur. Bunlari yazarken. Kendi beynini bize gösterme artik. Ici carsamba pazari gibi. Beyinden haric hersey var.
Alt 13.06.2013, 23:15
zerrecikler

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Da ist jemand wohl getroffen.

Sen araniyor ve herseye burnunu sokuyorsun. Kendi özel hayatin yok herhalde. Birde cok iftiracisin.

Tabii ki laf tasiyorsun. Kimbilir cekirdekte yiyorsundur. Bunlari yazarken. Kendi beynini bize gösterme artik. Ici carsamba pazari gibi. Beyinden haric hersey var.
cevabin bu simdi senin? buyrun, süper zekaya sahip olan bayan bana cevap verdi.

hayir benim özel hayatim yok. ben cooook zavalli bir kadinim. benim ömrüm vaybeede geciyor. ayni senin özel hayatin gibi. istersen gel dost olalim
Alt 13.06.2013, 23:18
zerrecikler

Reden

hmmmmm, demek öyle. cok enteresan buluyorum yazdiklarini.
Alt 14.06.2013, 06:58
Benutzerbild von lafebesi
lafebesi lafebesi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Kenan sen burda insanlari tehdit mi ediyon lan orospu cocugu, galiba minarenin üstüne oturmanin fantazisini mi kuruyon lan kaltagin sicirtmasi..

Utanmiyon mu lan böyle seyler yapmaya, kadinlari korkutmak kolay, erkekler de de denesene lan orospu cocugu bunlari, erkekler de dene.. Bak Dallas'ta seni görmeye merakli, ama ondan daha merakli benim..
Bu kahvede 20 Euro'ya yasli bir ihtiyar pici kiralayipta kiz istemeye benzemez.. Seni kerhane kerhane dolastiririrm ve gelen gecen her ipneye siktirim orospu cocugu..

Dikkat Kenan basina cok büyük bela alirsin... Burda bir daha aciktan kimseyi tehdit etme, seni bulamazlarsa anandan cikarirlar hirslarini, kerhaneci pic kurusu...
Yeter ya.. terbiyeni nerede kaybettin bilmiyorum ama bir an önce bul ve takin. Baskalarini elestiriyorsun ama su yazdiklarina bir bak, ne geregi var bunlarin? Hic mi efendiligin yok senin?

Memleket kan canagina dönmüs, ortalik karismis kimin umrunda.. sizin surada ettiginiz su kavgaya bir bakin.. söylenecek kelime bulamiyorum.

Geändert von lafebesi (14.06.2013 um 07:00 Uhr).
Alt 14.06.2013, 07:59
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von lafebesi Beitrag anzeigen
Memleket kan canagina dönmüs, ortalik karismis kimin umrunda.. sizin surada ettiginiz su kavgaya bir bakin.. söylenecek kelime bulamiyorum.
Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik
Alt 14.06.2013, 08:20
crs79

Standard

@sevtap
dostoyevski'yi okudunu söylüyorsun insanlarin nasil suca itildiginide anlamissindir.ben her pencereden olaylara bakmaya acik bir insanim,bakarimda ancak bazi düsünceler o kadar körlerdir ki onlarin göremediklerini görürüm.Bahsettigim kitap hic sikilmadan bi daha oku.

"Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik"
Ne argumanmis

@bosphorus
Sanada "Kral Ciplak" kitabini öneriyorum bosphorus,önerimle sakin seninle dalga gectim hissine kapilma.asama asama icindeki fasist senden kurtulabilirsin.Son yazdigin yorum üzerinde cok yogunlasmissin öfkeli bir yogunlasma yansimiz yorumuna.Öfkelenen insan cirkin-basit insandir.
Düsüncenin tetikcileri (JITEM) teker teker dökülüyor,insanlari nasil öldürdüklerini bir bir anlatiyorlar bunu buraya link olarak vb. alintilar yaparak eklememe gerek yok sanirim,ekleyerek seni aptal yerine koymak istemiyorum.
Alt 14.06.2013, 08:49
Zulfiqar

Standard

arkadaslar bu konuyuda b.k etmeyelim.

burada cok farkli görüslerde olan kisiler birbirleriyle tartisiyor ve anlasiyorlar.

bu konuda 3 kisi haric herkes düzgünce düsündügünü yazabiliyor.
1. capulcu aka imogdi
2. mirakel aka aurum aka dilek
3. levosch aka lastsoch aka oc

bu üc kisi konuyu sulandirmak ve kisisellestirip tartisma yaratmak pesinde.
lütfen bu 3 kisinin yazdiklarina tepki vermeyelim.

dönelim asil konumuza.
taksim meydanindaki cevreciler ile marjinal gruplar arasinda bölünme yasaniyor. artik cevreciler aralarinda chp, sodep, pkk, bdp flama ve posterler görmek istemiyor.
siddet uygulanmadikca bende cevreci arkadaslara destek veriyorum.

ama birde sokak arasi canak cömlek ile insanlari rahatsiz eden gruplara bakarsak bu olayin farkli yönünü görecegiz. bu canakcilar hem insanlari gec saatlerde rahatsiz ediyorlar hemde bunlar particilik yapiyor.
bu gezi-parki rüzgariyla yelkenlerimizi dolduralim amacli.

gece uykusundan olan ve hastasi olan insanlar cok rahatsiz. sizce bu politize ve istismar edilen gezi eylemini nasil yorumlamak lazim?
Antwort