| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Türk/Kürt dedigin hic bir zaman ...araba boyun egmez ..
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Günaydin
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ben TÜRKÜM (Tatar soyundanim) ve elhamdüllilah MÜSLÜMANIM (Hz. Muhammedin ümmediyim)
Benim Türklügüm ve müslümanligim asla birbirinle celiskili degil, ama senin Türk ve atesit olman birbiri ile celiskili, cünkü tarih boyunca Türkler (tüm Türksoylari) ateist degildiler. Benim bildigim ateistlik ve shamanizim birbirinden cok farkli, ateistlik tüm tanrýlara ve ruhsal varlýklara olan metafizik inanclarý rededer (also kannst du nicht shamane und ateist gleichzeitig sein). Türkler Inancli ve boyun egmeyen bir TOPLUMDUR. Dünya tarihi boyunca boyun egmeyen iki millet var biri iranlilar digeride su bizim CILGIN TÜRKLER. Islami kabul etmeden önce shamandilar, shamanlar gök tanrilarina inanirlardi YANI INANCLIYDILAR, Türklerin islamiyeti secmelerinin en büyük nedeni shamanizimin islama yakin olmasiydi, zorlama yok yani. Türkler hic bir zaman boyun egmedi ki zorla bir dini kabul etsinler, üstelik islam dini bugüne kadar geldiyse bunu Allahin (yerleri, gökleri ve bizleri yokdan vereden) izni ile osmanliya yani TÜRKLERE borclu. Zitat:
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Bu konulari tartisabiliriz, yasakci degiliz. yasaklari bende sevmem ancak, bu konuyu inanci olmayan daha bilgili biriyle tartismak isterim o yüzden vakit kaybetmeye gerek yok..kafasi normal olmayan birine buradan birsey anlatilamaz...zaten seni degistiremediyse kimse sebebi de bu zaten, bosa kürek sallanmis...
Geändert von BAYEZIDHAN (07.02.2015 um 11:23 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Dingili Hödük, sen git de biraz Osmanli tarihi ögren !!! Senin beyinin gercekten sirf laylaylom icin yaratilmis, baska birsey icin degil. Yoksa böyle salak salak konusmazdin. Du bist lediglich ein türkischer FASCHIST !!! nothing else ![]() ![]() ![]() Geändert von Beyazguel60 (11.02.2015 um 21:45 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() |