| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Türk nasil zorla Araplastir limi$ ... ben Türk ve Atheist im diyen kac ki$i var ? Türk ün nasil zorla Müslüm olduna Video isteyen ? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zitat: 
 Türk ün özü herzaman "$amandir" .. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Imosch Zitat: 
  ( tekrarliyorum asil türk kani tasimiyorsun ) yani genetiginde slav kani var ) bak Alkol sisede durdugu gibi durmuyor, ha ha bence o bos sisenin üstüne otur, senin beynin kicinda oldugunda belki sok etkisi yapar beynin calismaya baslar | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zitat: 
 evet . | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zitat: 
 sen benden nezaman dan beri "daha " türk oldun ki ?? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  yunan bozmasi imosch ben TÜRK Kani tasiyan TÜRKÜM ha ha beyinsiz slav kani tanisan amele  la beyinsiz sen Türk degilsin anla artik, simdi zorla yazdirma bana yine ne oldugunu  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zitat: 
 kurdugu memlektin cocugugum ... bi sorun varsa ...sen siktir git aq cocugu | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   [quote=Imogdi;2105726]Mustafa Kemal in (yunan tohumlu ) kurdugu memlektin cocugugum ... bi sorun varsa ...sen siktir git aq cocugu[ salaksin lan gercekten Gazi Mustafa Kemal Pasa hakkinda yazmam burda ancak sizin gibi kani bozuklar gecmis Tarihimizdekileri siyasi malzeme yapar simdi siseyi iyice kicina sok uyu | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   [quote=Anonymus;2105727] Zitat: 
 ich weiß zwar nicht wie du schläfst .. amcik agaz ...senin nasil uyudugunu gerci bilmiyorum ... ama belki zevk aliyorsun dur ... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   türk hic bi zaman Müslüman degildi ... https://www.youtube.com/watch?v=rFiBTEX4kFY TÜRK herzaman "$amandi " ... arap |