Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.05.2017, 19:25
seyrangah_06

Standard

Beni kalcayla, kiciyla, gögüsüyle bastan cikaracagina sanan bayanlara....
Karsinizda hayvanlar aleminden insanlar alemine gerekli olan o evrim sürecini basariyla tamamlamis,
eline, beline diline sahip olan, nefsini öldürmeyen ancak nefsine, sahip olan bir insanoglu var.
Hayvan degil....
Ergenlik dönemimi atlatali da cok oldu.

Lüften vazgecin!

Elbette gözüme hosta gelecek ama, öncelikle ben bir bayanin kisiligine, durusuna, davranisina hayran kalirim o'nun o yapan ve benim hosuma giden ne varsa onlara yani.

Benim icin ask ve sevgi ruhsal bazdadir, gönül meselesidir. Hayvansal icgüdüleri ask olarak, sevgi olarak görmüyorum. Sevmedigim bir kadinla cinsel münasebeti uygun ve dogru bulmuyorum. Hersey sevince güzel, kalpten gelen icten bir sevgi ile sevince güzel. Ama sevmek cok daha derin bir boyutu gerektirir. Cesitli formlari vardir.
Kadin-erkek iliskisi sevginin sirf bir boyutu..

Ancak inaniyorum ki, sizin bu yöntemle elde edeceginiz coook erkek vardir burda. Esegi anirtan ta..gidir.
Davul bile dengi dengine calarmis. Esek bir davulcuyu kolaylikla bulursunuz burda.

Ama benden uzak durun lüften!

Geändert von seyrangah_06 (22.05.2017 um 15:17 Uhr).
Alt 22.05.2017, 15:07
seyrangah_06

Standard

Ben buruya herseyden önce, partiler üstü bir sekilde Atatürk ilke ve devrimlerini tanimayanlara ve yeni nesillere tanitmak ve sevdirmek icin siyaset yapmak icin burdayim.

Geändert von seyrangah_06 (22.05.2017 um 15:14 Uhr).
Alt 22.05.2017, 23:41
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Seyrangah??? $u bana Mail gönderen cüksüz.... ben tam olarak hatirlamiyorum ,kimdi bilmiyorum bana biri Mail yazmi$ti, bunun icin para'mi toplamak istemislerdi,telefon'mu alicaklardi neydi O????durumu cok kötü ,cok fakir falan deniyordu...o bu cüksüz icin deyilmiydi? ben bir cent vermem demistim..))))

Geändert von Lara__ (22.05.2017 um 23:45 Uhr).
Alt 23.05.2017, 00:25
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

$u bakare süresininn aletleri bir okuyun 191,192,193 .
mesaj su: zalimlerden baskasina zulüm yapilmayactir

sizler zalimi bu sekilde aklayip himaye edip,temize cikarip korumaya alarsaniz.Sizlerin bu Kitabin anlamainda bir dininiz imaniniz olabilir?

bu kurandaki cihat kavrami nicin isliyor? suriyede birbirine katletmek icin mi,mazum kiz cocuklarinin cihat nikahi deyip irzina gecmek icin mi.fakir fukarinin cocugu sehit düssün diyemi,cahil halk dinle kuranla sömürülsün diyemi?

dünyada 1 tane müslüman yokki,nerede yasamak istersin sorusuna bir müslüman ülkenin ismini versin...bunlari bari düsünün..ja isvicre,ja almanya,ja ingilter...cennetin yollari oralardan mi geciyor Müslümanlar?Cehenneme postaladigi ülkelerden birine pacayi atiyorlar...niye Medyeye gitmiyorsunuz? niye gitmiyorsunuz? varsa yoksa amerika,ingiltere,fransa ,almanya.eee bu ülker müslüman düsmani deyilmi?..
$eytanin cocugu kac tane fabrika yapti sizlere gidip orada calissaniza.

bu millete biraz yal,biraz kömür,biraz makarna falan ver, i$ bitti.$eytanin cocugu katmi$ önüne biraz sürü ,hergün sehit olan fakir fukaranin cocugu kimin ugrunda..öksüz kalan yetimler,dul kalan kadinlar,

Geändert von Lara__ (23.05.2017 um 00:44 Uhr).
Alt 23.05.2017, 14:50
seyrangah_06

Standard

Evet o geri zekali. Alemin zavallasi. Kaale almaya degmez!

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Seyrangah??? $u bana Mail gönderen cüksüz.... ben tam olarak hatirlamiyorum ,kimdi bilmiyorum bana biri Mail yazmi$ti, bunun icin para'mi toplamak istemislerdi,telefon'mu alicaklardi neydi O????durumu cok kötü ,cok fakir falan deniyordu...o bu cüksüz icin deyilmiydi? ben bir cent vermem demistim..))))

Geändert von seyrangah_06 (23.05.2017 um 14:54 Uhr).
Alt 24.05.2017, 18:28
seyrangah_06

Standard

Alt 25.05.2017, 16:49
seyrangah_06

Standard

"Bakara-makara Egemen Bagis"

Allah bütün din tüccarlarini islah etsin. Bunlara acimak geldi icimden..

Alt 25.05.2017, 18:27
seyrangah_06

Standard

Suraya girgirina giriyim diyorum. Küfür etmeyim diyorum, gülüyüm diyorum. Ve oluyor da

En iyisi ilkelerime sadik kaliyim ve cikiym. Herkese güzel hafta sonlari...
Alt 26.05.2017, 18:06
seyrangah_06

Standard

Cazibeni yitirdin Vaybee. Mit eurer kanakenartigen Reyting-Scheisse habt ihr das Forum verkommen lassen. Das hätte tatsächlich der Online-Treffpunkt der türkischen Community in Deutschland, Europa oder weltweit werden können. Doch eure Unfähigkeit, Visionslosigkeit, kurzfristiges Denken, eure typisch türkische Kayseri-Bauernschläue hat den Laden zugrunde gerichtet.

Ich gebe euch keine paar Monate mehr. Zaman kaybindan baska bir sey degilsiniz. Echt, ihr seid nur Zeitverschwendung.

Schaut euch mal Facebook an, die wollen die Kommunikation zwischen ihren Usern per Telepathie herstellen und schaut euch mal an. Und die sind Jahre später nach euch entstanden.
Alt 26.05.2017, 19:11
seyrangah_06

Standard

Antwort