| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Zitat:
![]() Kadinlar neden yalan soyluyorsa erkekler de ondan soyler. Yalan soyleme alanlari biraz farkli olsa da, hangi cinsin daha fazla yalan soyledigi konusu muamma. Kadin 'seni seviyorum' derken yalan soylemez belki, ama ornek: 'suradaydim', 'buradaydim' gibi konularda yalan soyluyorlar-dir. Allah kimsenin basina vermesin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
püf noktayi buldun. kadin "seni seviyorum" derken yalan söylemez. ama erkek denizdeki kum taneleri gibi, bu kelimeleri sallar, sirf istedigine ulasabilmek icin. o gönderigin videoda, en cok o erkek fotora bölümüne güldüm, yani... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() öncelikle merhabalar imla kurallarina dikkat etmedigim icin herkesden özür dilerim erkekler neden yalan söyler konumuza gelecek olursak neden erkekler neden bayanlar da demiyoruz düsünme, hareket, etme duyusu yalniz erkeklere verilmemis aynisi kadinlardada var peki söyle sorsak daha iyi olmazmi insanlar neden yalan söylerler cünki karsimizdaki insan bazen farkina varmadan karsisindaki kisiyi yalan söylemeye zorlar eger bunun sonucunda bayan icin yalanda olsa hosuna giden seyler varsa sesini cikarmaz ama eger begenmedigi seyler olursa veya söyleyen kisiden beklemiyorsa öyle sözler bunun adi yalan olur aslinda bu konu icin herhalde inanin ne benim nede sizin ömrünüz yetmez benim acizane size tavsiyem
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Istisnalari var tabi. Onemli olan karsidakini iyi tanimak. Bir omur boyunca maskeli gezen insanlar var. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sence gayet normal degilmi? Bir bayan, atiyorum 5 tane ona "masal" anlatan erkege rastliyor. 6'incisi doguruyo söylüyor. Oda o diger 5'i sayesinde kurban gidiyor. Ne demisler, agzi yanan yogurdu üfliyerek yermis. O "masal" anlatan erkekler sadece o masal anlatiklari bayana zarar vermiyor, diger dürüst erkeklerede zarar veriyorlar. Ama bencil olduklari icin, umurlarinda degil. Yeterki, kendileri istediklerine kavussunlar. Digerlerin ne önemi var? Sadece bir yürek yikmiyorlar, belkide gelecekte kuralabilecek bir yuvayi engelliyorlar. En komik olanda, kendileri de mutlu olamiyorlar, cünkü böyle olduklari icin, bu kez onlarda ayni sekil bayanlara güvenemiyorlar, neden? kisiyi nasil bilirsin, kendin gibi. Ama konuyu saptik. Yine atiyorum, sevdigin, veya hoslandigin bir bayan ile berabersin/evlisin. Ama yinede o bayana bazi konularda dogruyu söyleme cesaretini bulamiyorsun. Neden? Hani erkekler erkekdiler? Hani korkusuzdular? Cesurdular? Hadi hep yakalaniyorsunuz, o yine ayri konu (Cem yilmazin dedigi gibi, erkekler söyliyemez cünkü yakalaniyor) madem erkekler cocukluklarindan beri, yalan söylemeye mecbur olmadiklarini ögreniyorlar, neden büyüdüklerinde yinede söylüyorlar. Cevap senin cevabinda sakli, kadinlari kandirsinlar diye. Ama madem erkekler, ve bu kadar muhtesemler, neden bir kadini kandirma ihtiyacini duyuyorlar? Yalan söyliyen bir erkege ben adam demem dogrusu. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
Cok gereksiz insan var, buna yapilabilecek bir sey yok. ''Uremeyin, dogurmayin, sonraki nesiller de sizin gibi olmasin'' diyemiyorsun da. |
|
||||
|
||||
![]() Dogru dürüst bir ailede yetismis insan yalan söylemez. Eger senin dedigin gibi cok yalancilarlarla karsilaniliyorsa bir toplumda, o toplumda bir sorun vardir.
Cok kizlarda vardir eskiden, hatirlarim, yalan söyleyen. Ailede baslamislar birkere yalanlarla kacamak yapmaya, cünki mecbur birakilmislar. Ders calismaya gidecegim diyor, partiye gidiyor misal. Erkek okula gidecegim diyor, oyun salonuna gidiyor misali. Yani cocuklar ailede basliyorlarlar yalanlarla yetismeye. Anne baba birkere herzaman cocuklariyla diyalogda olmasi gerek, birazda cocuklarinin isteklerini görmesi gerekiyor ve örnek olmasi gerek cocuklari icin. Bence Almanlar'a karsi, Türk toplumu daha sahtekar yeri geldiginde. Kusura bakmayin, bende Türk'üm ama bunu görmemiz lazim ve nedenlerini arastirmamiz lazim ki, cözüm bulabilelim. ÖRNEK vereyim: Bir Türk'ten birsey satin alirken cok dikkatli olurum, yada hic almam. Her Türk'e sorun bir. Ayni seyi söylerler. Neden???? Ev, daire alirken ayni sey. Alman daha dürüst cikiyor bu konularda. Düsün bir araba alacaksiniz. Kimden alirdiniz???? Gerci bu durum degisebilir zamanla, cok yabancilar doluyor ülkeye. Zitat:
Geändert von benekalice (12.10.2014 um 13:08 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Almanlar devlet yardimi olmadan sadece 400 euro'ya gecinsin bakalim orada nasil hirsizlik ve durustsuzluk artiyor. Alman kadinlari cinsellige acik olmasin o zaman goruruz alman erkekler nasil abazalasiyor. Ayrica ''Turk'' derken? Turkiye'de yasayan herkes Turk mu? Bu ulkede 15 milyon kürt var ve dolandiricilik genelde onlarin arasindan cikiyor, dolandiricilik, cok eslilik vb. Orn: kürtlerin yaptigi cogu bina curuk ve ruhsatsiz. kürtlerin yaptigi her pis isi Turklere yikmayi birakin. Geändert von Bosphorus_ (12.10.2014 um 13:34 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Macht nur nicht denn Fehler, einer Idiotin die in Ihrem Profil einen Amerikanischen TV Star. abgebildet hat. nur eine Antwort zu geben.
Dieses habt Ihr bestimmt nicht Nötig!!! Wer Dumme Fragen stellt.. Geändert von Bandirma1 (13.10.2014 um 16:01 Uhr). |