Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.03.2013, 12:54
dumpi

Standard cok sacmalik

okudum ama bunu buraya aktarmak neye delalet eder ?
burda ne tartisiliyor veya ne tartisilsin merak ettim ?
Alt 24.03.2013, 17:16
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Herrlichkeit Beitrag anzeigen
dövdürmekle kalsa, sadece iskence yapmalariyla kalsa yine cok görülmez.

sayisiz katliam ve yargisiz infazlara imza atan atatürk ve chpyi tarih yargilayacak.

bunlari koruyan tek sey simdiki carpik yasalar.

atatürk o kadar yüceyse niye bu yüceligini ispat etmemis. niye elestirmeye bile kanun ile yasaklamis???
iskence yapmak bizim isimizdir, lawrenzoyada yaptik, sonunda hosunada gitti
Alt 25.03.2013, 16:43
Benutzerbild von Herrlichkeit
Herrlichkeit Herrlichkeit ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

burada gercekler tartisiliyor.
Alt 09.12.2013, 12:45
Cakabeyy

Standard

Bu konuya iyice baktigimizda iki tarafinda yanlis yaptigini görürüz...

Akplilerin hatasi, Kemal Kilicdaroglunun lafini carpitmak..

Adam Atatürk ile Allah'i bir tutmamis, Kemal Kilicdaroglunun söylemek istedigi '' iyice asiriya gittin Allahtan kork '' baska birsey degil.

Chplilerin hatasi ise; Siz Akpliler, (dinciler) zaten her seyi din düsmanligi ilan edersiniz, yobazlar din ile insanlari kandiranlar...

Hic kusura bakmayin Chpli arkadaslarim; Bu millet, bu düsünceye dincilikle, yobazlikla gelmedi..

Chp veya Chpnin icinde bulunan gruplar
Üniversitelerde ki Ögrencileri, Kuran okuyor, Dini sohbetlere gidiyor, Felsefe derslerinde benim istedigimden farkli yorumlar yapiyor diye dövdürdü, okuldan attirdi...
Sanki ders zamaninda yapmislar bunlari...

Cok merak ediyorum, siz okuldan cikinca birileri gelip size ve arkadaslariniza niye Islami kitaplarin disinda kitaplar okuyorsunuz, sadece kuran, hadis, dua okuyacaksiniz dese, ne yaparsiniz? kendinizi nasil hissedersiniz?

Ayrica,
Niye farkli yorumlar yaptiklarinida söylemeye calisalim; Felsefe dersleri, Sürekli Allah yok bunlarin hepsi palavra deyip, ve cevap vermek isteyenleri not ve okuldan kovma ile tehdit etme, ardindan Ateizmi ve Komunizm'i övme dersi degildir!

Sen böyle yaparsan, yani kurallarin disina cikarsan, elbet birisi farkli yorum yapar...

yani iki tarafta birbirini anlamiyor, anlamak istemiyor...

Bu da Asirilikdan kaynaklanan bir davranis galiba...

Ha afedersiniz, ben davranis diyorum ama bazilari icin bu daha baska bir sey.

Onu da ne zaman anlariz? Cocugumuz veya sevdigimiz bir arkadasimiz Okulda böyle dayak yerse, okuldan atilirsa!

/ Cocugunuzu, sevdiginiz bir arkadasinizi din düsmani ilan etmesiyle!
Alt 14.07.2014, 21:28
Caka_Bey

Standard

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Ben Kemal kilicdaroglu'na oy vermem Erdogan'a oy vermeyi daha saglikli görüyorum ama bu konuda Kemal kilicdaroglu yanlis anlasilmis....Atatürkle Allah'i bir tutmamis yani..
bazi arkadaslar tarihe ve yoruma baksinlar..
Alt 14.07.2014, 22:00
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Caka-Bey,

Yaklasik bir senedir vaktim oldukca, Vaybee'de okuyorum ve yazilar paylasiyorum. Bu forumda takip ettigim kadariyla, en olumlu sekilde degisime ugrayan varsa, en basta cakabey sonra da ask-sehidi geliyor.

En cok degismeyen ve daha da cok militanlasmaya gidenler arasinda manbee ve feyzade var. Yalanlari bir kenara, her postunda kendi düsüncesinden olmayani, militan ve troll olmayla suclayan manbee, AKEPE-trollugunun ve militanliginin en âlâsini yapiyor. Ben de bu konuda ask-sehidi'yle ayni fikirdeyim, AKEPE'lilerin cogu da zaten bu cizgide gidiyor.

Zitat:
Zitat von Caka_Bey Beitrag anzeigen
bazi arkadaslar tarihe ve yoruma baksinlar..
Alt 14.07.2014, 22:03
feyzade

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Caka-Bey,

Yaklasik bir senedir vaktim oldukca, Vaybee'de okuyorum ve yazilar paylasiyorum. Bu forumda takip ettigim kadariyla, en olumlu sekilde degisime ugrayan varsa, en basta cakabey sonra da ask-sehidi geliyor.

En cok degismeyen ve daha da cok militanlasmaya gidenler arasinda manbee ve feyzade var. Yalanlari bir kenara, her postunda kendi düsüncesinden olmayani, militan ve troll olmayla suclayan manbee, AKEPE-trollugunun ve militanliginin en âlâsini yapiyor. Ben de bu konuda ask-sehidi'yle ayni fikirdeyim, AKEPE'lilerin cogu da zaten bu cizgide gidiyor.
Ya benox, auf dich ist immer verlass )))))
Du bist witzig und das wirst du immer bleiben ))
Alt 14.07.2014, 22:29
Ask_Sehidi

Standard

Merak ettim benekalice, ne degisime ugradim ben? Insan insanin aynasdir derler. Söyle de biliyim ve sana kanaatimce ne derrece de dogru oldugunu söyleyim

Zitat:
Caka-Bey,

Alt 14.07.2014, 22:31
Erfahrener Benutzer

Standard

Aslinda bildigini tahmin ediyordum... eskiden zülfikar'in, yani manbee'nin seviyesinde cevap veriyordun.

Zitat:
Zitat von Ask_Sehidi Beitrag anzeigen
Merak ettim benekalice, ne degisime ugradim ben? Insan insanin aynasdir derler. Söyle de biliyim ve sana kanaatimce ne derrece de dogru oldugunu söyleyim
Alt 14.07.2014, 22:41
Erfahrener Benutzer

Standard

timi'de cok saf'ti (kötü anlamda söylemiyorum yanliz), simdi gözleri acilmisa benziyor.

Zitat:
Aslinda bildigini tahmin ediyordum... eskiden zülfikar'in, yani manbee'nin seviyesinde cevap veriyordun.
Antwort