| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() okudum ama bunu buraya aktarmak neye delalet eder ?
burda ne tartisiliyor veya ne tartisilsin merak ettim ? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() burada gercekler tartisiliyor.
|
|
|||
|
|||
![]() Bu konuya iyice baktigimizda iki tarafinda yanlis yaptigini görürüz...
Akplilerin hatasi, Kemal Kilicdaroglunun lafini carpitmak.. Adam Atatürk ile Allah'i bir tutmamis, Kemal Kilicdaroglunun söylemek istedigi '' iyice asiriya gittin Allahtan kork '' baska birsey degil. Chplilerin hatasi ise; Siz Akpliler, (dinciler) zaten her seyi din düsmanligi ilan edersiniz, yobazlar din ile insanlari kandiranlar... Hic kusura bakmayin Chpli arkadaslarim; Bu millet, bu düsünceye dincilikle, yobazlikla gelmedi.. Chp veya Chpnin icinde bulunan gruplar Üniversitelerde ki Ögrencileri, Kuran okuyor, Dini sohbetlere gidiyor, Felsefe derslerinde benim istedigimden farkli yorumlar yapiyor diye dövdürdü, okuldan attirdi... Sanki ders zamaninda yapmislar bunlari... Cok merak ediyorum, siz okuldan cikinca birileri gelip size ve arkadaslariniza niye Islami kitaplarin disinda kitaplar okuyorsunuz, sadece kuran, hadis, dua okuyacaksiniz dese, ne yaparsiniz? kendinizi nasil hissedersiniz? Ayrica, Niye farkli yorumlar yaptiklarinida söylemeye calisalim; Felsefe dersleri, Sürekli Allah yok bunlarin hepsi palavra deyip, ve cevap vermek isteyenleri not ve okuldan kovma ile tehdit etme, ardindan Ateizmi ve Komunizm'i övme dersi degildir! Sen böyle yaparsan, yani kurallarin disina cikarsan, elbet birisi farkli yorum yapar... yani iki tarafta birbirini anlamiyor, anlamak istemiyor... Bu da Asirilikdan kaynaklanan bir davranis galiba... Ha afedersiniz, ben davranis diyorum ama bazilari icin bu daha baska bir sey. Onu da ne zaman anlariz? Cocugumuz veya sevdigimiz bir arkadasimiz Okulda böyle dayak yerse, okuldan atilirsa! / Cocugunuzu, sevdiginiz bir arkadasinizi din düsmani ilan etmesiyle! |
|
|||
|
|||
![]() bazi arkadaslar tarihe ve yoruma baksinlar..
|
|
||||
|
||||
![]() Caka-Bey,
Yaklasik bir senedir vaktim oldukca, Vaybee'de okuyorum ve yazilar paylasiyorum. Bu forumda takip ettigim kadariyla, en olumlu sekilde degisime ugrayan varsa, en basta cakabey sonra da ask-sehidi geliyor. En cok degismeyen ve daha da cok militanlasmaya gidenler arasinda manbee ve feyzade var. Yalanlari bir kenara, her postunda kendi düsüncesinden olmayani, militan ve troll olmayla suclayan manbee, AKEPE-trollugunun ve militanliginin en âlâsini yapiyor. Ben de bu konuda ask-sehidi'yle ayni fikirdeyim, AKEPE'lilerin cogu da zaten bu cizgide gidiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Du bist witzig und das wirst du immer bleiben ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Merak ettim benekalice, ne degisime ugradim ben?
![]() ![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Aslinda bildigini tahmin ediyordum... eskiden zülfikar'in, yani manbee'nin seviyesinde cevap veriyordun.
|
|
||||
|
||||
![]() timi'de cok saf'ti (kötü anlamda söylemiyorum yanliz), simdi gözleri acilmisa benziyor.
|