Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

SSS Takvim Bugünkü Mesajlar

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Eski 02.10.2013, 22:18
the_last_time

Tanımlı ‘Halk Arenası’nda asla yağcılık yapılmayacak

Uğur Dündar, Halk TV’de yarın başlayacak programı için söz verdi. (Haberi okumak için linki tıklayın)

Artık seyredebilecegim bir haber programı oluyor nihayette
Eski 03.10.2013, 02:04
Imogdi - ait Avatar
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Blinzeln

Alıntı:
the_last_time´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
ich sehe Licht am Ende des Tunnels ..
Eski 06.10.2013, 01:00
TaylanSadi - ait Avatar
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

"Halk Arenasında asla yağcılık yapılmayacak"
Bu başlığa göre,Uğur Dündar ın daha önceki Arena programlarında yağcılık yapılıyordu demekki.
Eski 06.10.2013, 01:07
the_last_time

Tanımlı

Alıntı:
TaylanSadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Halk Arenasında asla yağcılık yapılmayacak"
Bu başlığa göre,Uğur Dündar ın daha önceki Arena programlarında yağcılık yapılıyordu demekki.
Galıba bir şeyleri anlamakta tahsilin yetersiz, ona bağlıyorum. Ugur Dündar bu cümlelye önceki proğramlarında hiç bir şeyi ne itiraf etmiş oldu ne de bir şekide ima etti. O'nun vurgu yapmak istediği nokta, Türk televizyonlarında yagcılıktan, yalakalıktan insanlara tiksinti, gına bıkkınlık geldiği için bir ihtiyac gördü. Akrabasının TV'sinde 'özel' proğramlarda sanki memleketin bütün meseleleri cözülmüşte sanki, bi kravattının rengi ne anlama geldiği sorulduğu bir dönemde Uğur Dündar kendine ve onurlu gazeticilğe yakşanı yaptı..

Sağ ol var ol Uğur Dündar! Türk kimliğinden utanmayan Türk Milleti seninle gurur duyor! Halk TV sana da teşekürler!

Konu the_last_time tarafından (06.10.2013 Saat 01:11 ) de değiştirilmiştir..
Eski 06.10.2013, 01:15
TaylanSadi - ait Avatar
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
the_last_time´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Galıba bir şeyleri anlamakta tahsilin yetersiz, ona bağlıyorum. Ugur Dündar bu cümlelye önceki proğramlarında hiç bir şeyi ne itiraf etmiş oldu ne de bir şekide ima etti. O'nun vurgu yapmak istediği nokta, Türk televizyonlarında yagcılıktan, yalakalıktan insanlara tiksinti, gına bıkkınlık geldiği için bir ihtiyac gördü. Akrabasının TV'sinde 'özel' proğramlarda sanki memleketin bütün meseleleri cözülmüşte sanki, bi kravattının rengi ne anlama geldiği sorulduğu bir dönemde Uğur Dündar kendine ve onurlu gazeticilğe yakşanı yaptı..

Sağ ol var ol Uğur Dündar! Türk kimliğinden utanmayan Türk Milleti seninle gurur duyor! Halk TV sana da teşekürler!
... evet tahsilim yetersiz birazda cahilim galiba,bildiğim kadarı ile Halk TV chp nin kanalı,yani mister Dündar chp nin propagandasını yapacak dersek daha doğru olacak..
Eski 06.10.2013, 01:24
the_last_time

Tanımlı

Alıntı:
TaylanSadi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
... evet tahsilim yetersiz birazda cahilim galiba,bildiğim kadarı ile Halk TV chp nin kanalı,yani mister Dündar chp nin propagandasını yapacak dersek daha doğru olacak..
Özüme sözüme döndüm
Doğruyu yanlışı gördüm
Oh, can çıkmamış yerinde
ASLAN gibi geri döndüm.

Konu the_last_time tarafından (06.10.2013 Saat 01:29 ) de değiştirilmiştir..