| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Echt Wow! So etwas Niveauloses habe ich schon lange nicht mehr gesehen
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ay yesinler seni, benim adima utaniyormus mus mus. senin gibi bir kadina hangi dilde hitap etmem gerekiyordu? saygi deger ile baslayip, daha önce yaptigin cirkin hareketlerini, süslenmis kelimelerle cümlelerin arasina sigdirmami mi istiyorsun? ikiyüzlülük bana yakismaz cirkin kadin. ben mi camur atiyorum? nerde ne zaman ben sana camur attim? camur atan sendin. simdi o cirkin camurlarini bana mi atmaya calisiyorsun!? argümanlarin yetersiz oldugu zaman hep böyle mi yaparsin sen? cok zavalli birisin sen. bak yine yalan konusuyorsun. ben ne zaman sizin düsüncenize aykiri bir yazida bulundum? ben sizin yaptiginiz saygisizligi yüzünüze vurdum. isinize gelmedi tabi ![]() yanlis yapan herkese kizarim ben. örnegin: basini örten genc kizlarimiz, ayni zamanda kot pantolonlarin icinde giydikleri tangalari görünüyorsa, bu tutumun cok celiskili oldugunu belirtirim. maalesef bu görüntü daha cok almanyada yasayanlarda görünüyor. hatirlarsan bu konu üzeri bir kez daha tarismistik burdakilerle... sen istersen tasa inan. beni ilgilendirmez. istersen saclarini pembe renge boya, yine beni ilgilendirmez. sen ve o diger dengesiz kadin, burada birseyleri savunuyorsaniz, adam akilli savunmanizi beklerim. insan bir kere görüsünü aciklar ve noktalar. 64536453546374348 kere degil. yok efendim AKP' dekiler söyle yapti, yok böyle yapti, siz ne (afederrrrsiniz) moksunuz? farkiniz nerede? bana koca bul demenle, yine cirkefligini kanitladin. tesekkür ederim cirkin kadin. |
|
|||
|
|||
![]() Omg. Was ist das denn? Ich glaube, du lebst in deine eigenen Phantasie Welt. Wir lassen dich mal so.
|
|
|||
|
|||
![]() Chatte her giridiginde,Musti alehinde "Dilek söyle,Dilek böyle" bol beep ve noktali cümleler olusturup yollar.Dogru ya da yanlis,bunlari sorgulama gibi bi gereksinimde bulmadim kendimi.
Forumlar desen ayni boyut...Herkes sana hakaret ediyor veya gercekleri yaziyor.inan bana aurum ilgim disi. PKK sempatizani olmam icin damarlarimda kürt kani olmasi gerekiyor.Maalesef bölgesel politika yürütüyor PKK,eger tüm dünyayi ve evreni kapsayan bi ideolojiye sahip olsaydi süphesiz sempatizandan öte militani olurdum. Elestiri karsisinda saldirmak, düsündügünün aksine seni geriletir.Ve bu geriligin her alanda göze carpar,yasamin,Chat ve Forum gibi. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Dogruyu söyleyene herkes kizarmis. Ama ötekiler, senin yüzüne gülüp arkandan konusur. Yanliz herkes derken, senin gibileri kast ediyorsan, o zaman bir seyi dogru yapmisimdir.
Buraya nasil bir insanlarin takildigini herkes biliyor, bunlari örnek almak komik oluyor biraz. Tam dedigini de anlamis degilim. Cok karisik yazmisim. Dedikolularla burda erkekler cok ugrasiyor nedense. Bir kadin olarak bir türk erkegini redetmek, o erkegin kendi gururunu kurtarmasi icin ne yöntemlere, dedikodulara bas vurdugu da ortada. Böyle aliskanliklar burda normal oldu. Tam karaktersiz, iki yüzlü kisilersiniz. Ondan forum yetiyor bana. Hic kimseyi tanimak bile istemiyorum. Gördüklerim migdemi bulandiriyor cünkü. Arada sirada biraz basiniza vurduysam, o da sizin nasil birileri oldugunuzu sunmak icin. Ama zaten, kendi hareketlerinizle kendinizi batiriyorsunuz. |
|
|||
|
|||
![]() Temel bi ideoloji cercevesinde sinirsiz düsünebilmem beni PKK sempatizani yapmaz.Kim tarafindan o sekil lanse edildigimi cok iyi biliyoruz.
Musti ve digerlerinin bol beepli cümleri seni or...u yapmaz, o tür karalamalara kimse inanmaz,inaniyorsa da beyin meyin arama o kisilerde. Tipki, senin su an benim hakkimda PKK'ya sempati duyuyor diyebilmen gibi. Ilk yorumum elestiri mahiyetindeydi alirsin ve yükselirsin.Karalama ve batirma cabasi degil.Bazen cevasizligi, cevap olarak kullanabilin. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Damals war das wohl so zu Mohammeds Zeit, dass eine Frau vier Zeugen gebraucht hat um von ihre Unschuld zu überzeugen.
Heutzutage sind die Männer, vor allem türkische, mit ihrem scheinheiligen, verlogenen charakter so runtergekommen, dass sie mind. 10 Frauen als Zeugen brauchen, damit man ihren Aussagen glaubt. |
|
|||
|
|||
![]() Ich finde du kämpfst jetzt gegen deinen eigenen Schatten.
Die Kurdenfrage ist ähnlich, wie der mit dem Feminismus. Genau da bildet sich auch ein Extremismus und verfälschtes Mediales Bild zu Gunsten einer Gruppe, den du auf der Seite der Feministinnen gut findest, aber das bei der Kurdenfrage schlecht findest. Mal davon abgesehen, ich kann so einer -PKK null Sympathiewerte entgegenbringen! Das ist nichts weiter als Extremismus im Deckmantel einer Opferrolle das die überspannen und selbst Propaganda betreiben und Gewalt verherlichen, ähnlich wie mit dem extremen Feminismus - das eher mit psychologischer Gewalt arbeitet, oder genau so wie mit dem extremen Religiösen, oder Nazis -> also die explosive Reiz-Schwelle ist so an der selben Stelle, nur das Thema/ die Ideologie ist anders. Zitat:
Geändert von Akademix (04.10.2013 um 14:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Omg. Was ist das denn? Ich glaube, du lebst in deine eigenen Phantasie Welt. Wir lassen dich mal so.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Und was hat das mit ISLAM zu tuen !! Falls der Verlogener Türke einfach lügt. wie zum besipiel die Verlogene Männer aus deinem Leben !! Islam verbietet das Fremdgehen wie auch das Lügen !! |