| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Mutherem sayin tahsilli Kenan bey,
sen o resimin önce böyle bayrakli oldugunu ispatla, ispatlayamazsan senin karizimani yine cok feci cizerim Kenan. Iki de bir ayni seyi buraya ekleyip durma Kenan! Ben sana o rakamin nasil oldugunu anlattim. Sen anlamiyorsan suc benim degil senin Kenan... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
100.000 kisi zor topladilar diyen sensin. iftirayi atan ispat etmekle mükellef olur. orada türk bayraklari yoktur diyen sensin. yine ispat etnmesi gereken varsa o sensin. bak orospucocugu sen kivirarak simdi 100.000 dedigin yalani nasil anlatmaya calisacaksin? türk bayragi yoktu dedin simdide bu kadar cok yoktu diyorsun. kendini yalanladiginin farkindamisin? sen burada ne yazsan seni rezil ediyorum. üstelik yalan söyleyen orospucocugu olsun demistik. 100.000. insandan fazlaysa o mitinge giden yine kendine orospucocugu demis oluyorsun. orada türk bayragi yoktu dedin ama 1 tane bile türk bayragi varsa yine orospucocugusun. ayip lan. hem annenin evinde kaliyorsun. kadin sana yemegini yapip kücük cocuk gibi bakiyor birde kadina en agir hakaretlerde bulunuyorsun. sen nasil hayirsiz basiretsiz bir evlatsin lan. yengen bile devamli senin ne serefsiz oldugunu anlatiyordu. eminim annende öyle düsünüyor ama kadin birsey söyleyemiyordur. sen acimiyorsun ama ben onlara aciyorum. birak bu yalanlari ve annene ortalikta orospucocugu deme. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Eger sen benim hakkimda yalan konusuyorsan Kenan, o zaman senin anani avradindan ziyade, tuttugun orucu, kildiginin namazi verdigin zekati misli misli sikiyim mi lan orospu cocugu? Almanya'ya geldigimde seni kimse elimden alamaz. Seni yakalayacagim Kenan.. Ondan senin götünü minarenin üstüne oturtmayi seref bilirim... Geändert von the_last_time (08.07.2013 um 22:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ben ispat ederek senin ne mal oldugunu burada ortaya koydum. orada 100.000 kisi yoktu diyen sensin. yalansa orospucocugumusun demem üzerine bunu kabul ettin. orada bayrak yoktu diyen sensin sonra yine bayrak varsa orospucocuguyum diyen sensin. sonra bu photoshopla yapildi deyince sana bir video linki gösterdim ve kiviracak ve saklanacak delik aradin. burada kendini orospucocugu ilan ettigini herkes okudu. ben böyle kanitlarim insanlarin ne oldugunu. aylar önce kendi agziyla bu basiretsizin ne oldugunu söyletecegim demistim ve sen bircok kere kendini orospucocugu olarak ilan ettin. burada bos bos küfür edecegine ne zaman gelecegini bildir. insanlar senin ne kadar bos oldugunu ögrensinler. @arkadaslar bu hödük bir tarih verse o tarihe kadar bekleyip bunun ne kadar serefsiz ve onursuz oldugunu ögrenebilirsiniz. ama bunu oc lastoschta biliyor ve onun icin tarih veremiyor. ps. dini kendi cikarlarin icin kullanma oc lastosch. daha öncede kuran'a küfür eden sen simdi kendini sünni müslüman rolünde olarak insanlari kandirma cabanida aylar önce desifre etmistim. pps. benim bu basiretsizin hakkinda ne dediysem isteyen gidip kendi gözüyle görebilir. bu bir tahsilsiz ve meslek sahibi bile olamayan bir dingil. almanyadayken abisinin evinde kaliyordu ve yillarca is kurma hayaliyle süründü. abisi evden atinca türkiyeye gidip annesinin evine yerlesti. ben iki gree bu hiyari görmeye gittim. ilk defa unuttum, görmedim ve bilemedim dedi ve kivirdi. ikinci defa adres ver dedim. benim verdigim adrese gelmiyorsun. amaa verdigi adreste yanlis cikti. ankaradan arkadaslar varsa mail atsinlar. adresi size vereyim sizde gidip ögrenin bunun nasil yalanci oldugunu. bu söylediklerimin hepsi dogru. düsseldorftan arkadaslar varsa bana mail atsin ben baltacinin adresini vereyim ve gidip orada ögrenin bu hödükün ne mal oldugunu. ppps. iste oc lastosch böyle giriyor sana. ben her dedigimi ispat edebiliyorum. sen sadece bos konusuyorsun. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Timur Lenk'in Anadolu Yildirim Bayezit'i yenin ordulari.. Hani su Timur Lenk var, Arabistan'i isgal ettikten sonra, Mervan oglu Yezit'in kemiklerini mezarindan cikarip ateslerde yakan ve Imam Hüseyin'nin bir nevi intikamini Alan, iste o Timur Lenk.. Sana bir sey daha söyleyim dibistina kurdi? O Kürtleri Diyarbakir'dan Haymana'ya göc ettiren ordunun torunlariyiz biz.. Bizim köyü ve o yörelerin insani Timur'un soyundan.... Adetten iste, sana Timur'un Yezit'in kemiklerini yaktigi gibi bir iskence yapmayacagim , ama kafani pisseur'da kiracagim, soysuz pic kurusu.. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...
Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar.... Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is.... Iste gercek: ![]() Iste AKP yalani.... |
|
|||
|
|||
![]() Ben onun cigerini bilirim su bi-seksüel Kenan'nin..
![]() Geändert von the_last_time (12.07.2013 um 17:52 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bi tane böyle bir "hero turtle" bende yakalayacagim.
![]() |