Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.05.2013, 16:08
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
öyle kanserli kiz varsa ben ......... olayim
ama yoksa sen ........... ol.

sana serefini kurtar ve screenshot acikla dedik sen hala kiviriyorsun.

bu kadar yalanina mahalle agziyla cevap verecegim ama terbiyem buna müsade etmiyor.
o noktalarin yerine ne gelecigini sen cok iyi biliyorsun ve bu sekilde kendini ......... ilan ettin.

daha fazla batmadan ya screen acikla yada özür dileyip cik aradan.
Benim serefim tehlike de degil ki kurtarma gibi bir cabam olsun. Dogru cevab vermiyorsun Kenan. sen sana düseni yapmadan benden nasil o zaman anlasma geregi bana düseni bekliyorsun?
Cok mu aci cekti kizcagiz? Kemoterapi mi yapti? Saclari ne dökülmüstür, ne acilar cekmistir, ve sende onun haline üzülerek onunla beraber mi yanip tustutun Kenan? Insanlara karsi ve bilhasa aska olan inancini mi yitirdin Kenan? Vah tüh vay nasil olur hallar?
Alt 29.05.2013, 16:13
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Benim serefim tehlike de degil ki kurtarma gibi bir cabam olsun. Dogru cevab vermiyorsun Kenan. sen sana düseni yapmadan benden nasil o zaman anlasma geregi bana düseni bekliyorsun?
Cok mu aci cekti kizcagiz? Kemoterapi mi yapti? Saclari ne dökülmüstür, ne acilar cekmistir, ve sende onun haline üzülerek onunla beraber mi yanip tustutun Kenan? Insanlara karsi ve bilhasa aska olan inancini mi yitirdin Kenan? Vah tüh vay nasil olur hallar?
ben diyecegimi dedim.

.......... lastosch sen yalanlarindan kurtulmak icin daha cok yol deneyeceksin ama denemekte kalacak.

bir daha yalan söylemeden önce benden bunun ispatini isterlerse serefim bes paralik olur diye düsün ve yalandan vazgec.
Alt 29.05.2013, 16:14
the_last_time

Standard

Bak hala su "hayatinda ki kirilma noktasindan" bahsetmiyorsun.. Kizacagiz ölürken gözlerini sana bakarak mi yumdu Kenan?
Alt 29.05.2013, 16:25
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Bak hala su "hayatinda ki kirilma noktasindan" bahsetmiyorsun.. Kizacagiz ölürken gözlerini sana bakarak mi yumdu Kenan?
bak basiretsiz lastosch,
benim senin hakkinda söylediklerimin referansini verdim.

herkese adres ve isim verdim. inanmayan varsa gitsin dogrusunu ögrensin dedim.
cünkü benim yalanla isim olmaz. sana tipsit, yamuk, ve carpik diyenleride burada acikladim.

ben söylediklerime nereye dayandirdigimi aciklamasini iyi bilirim Erdal.

ama bunu sende göremiyorum. iste farkta burada. sen ispatlayamadikca sana serefsiz diyecekler.

serefini bes paralik ettin Erdal.
Alt 29.05.2013, 16:27
the_last_time

Standard

Zitat:
bak basiretsiz lastosch,
benim senin hakkinda söylediklerimin referansini verdim.

herkese adres ve isim verdim. inanmayan varsa gitsin dogrusunu ögrensin dedim.
cünkü benim yalanla isim olmaz. sana tipsit, yamuk, ve carpik diyenleride burada acikladim.

ben söylediklerime nereye dayandirdigimi aciklamasini iyi bilirim Erdal.

ama bunu sende göremiyorum. iste farkta burada. sen ispatlayamadikca sana serefsiz diyecekler.

serefini bes paralik ettin Erdal.
Iyi bir deniyste benim ardim Erdal degil Kenan. Ismimi mi cok ögrenmek istiyorsun adam gibi sorsaydin onu da sana söylerdim ama adim Erdal degil, ama güzel bir isim. Erdal Inönü'yü animsatiyor degil mi
Alt 29.05.2013, 16:29
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Iyi bir deniyste benim ardim Erdal degil Kenan. Ismimi mi cok ögrenmek istiyorsun adam gibi sorsaydin onu da sana söylerdim ama adim Erdal degil, ama güzel bir isim. Erdal Inönü'yü animsatiyor degil mi
eee Erdalcik simdi sok olmus gibisin.
Alt 29.05.2013, 16:37
the_last_time

Standard

Zitat:
eee Erdalcik simdi sok olmus gibisin.
Niyeymis Kenan? Sok olacak bi durum mu var?
Alt 29.05.2013, 16:44
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Niyeymis Kenan? Sok olacak bi durum mu var?
Erdal bunu sen bize anlat.

biraz sok olmusa benziyorsun, niye böyle oldu?
Alt 29.05.2013, 16:48
the_last_time

Standard

Zitat:
Erdal bunu sen bize anlat.

biraz sok olmusa benziyorsun, niye böyle oldu?
Gülmekten sok gecirebilirim Kenan.. Aklima önceden Kenan deyince hep Kenan Evren gelirdi, son zamanlarda da kenan imirzalioglu.. ama simdi nedense kenan adi biraz deger kaybetmisse benziyor, zaten Deli Yürak vardi ya, hani su o bile bu ismi kücük düsürmüstü
Ama bosver, Kenan.. Heey demek geliyorsun emi? Bekliyorum bak, beni bosuna bekletme olur mu Kenan?
Alt 29.05.2013, 16:56
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Gülmekten sok gecirebilirim Kenan.. Aklima önceden Kenan deyince hep Kenan Evren gelirdi, son zamanlarda da kenan imirzalioglu.. ama simdi nedense kenan adi biraz deger kaybetmisse benziyor, zaten Deli Yürak vardi ya, hani su o bile bu ismi kücük düsürmüstü
Ama bosver, Kenan.. Heey demek geliyorsun emi? Bekliyorum bak, beni bosuna bekletme olur mu Kenan?
nedense sinirlenince cok smilie kullaniyorsun.
Antwort