| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ulan nekadar emperyalist varsa altina yatip ümit bekleyen siz degilmissiniz gibi piskin piskin zirvalaman varya, tam bir trajik komik paramanyak vakia...Zerre serefiniz olsaydi sömürgecilerin ve siyonistlerin kuklasi pkk, pyd, deas ve benzeri örgütlerin döktüklerini yalayip buralarda hürriyet havariligi taslamazdiniz...boynunda pkk nin tasmasiyla gelmisin burda ona buna catmaya calisiyorsun..anlasilan acin var cokmu acittilar sizi...git acitanlara zirvalan..burda ben kimsenin hovardaligini yapmiyorum..konuyu saptirmanin anlami yok, git baska yerde kemalistlere yalakalik yap..yürü eli zihni kanli rezil behbat ruh hastasi
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Yürü lan ordan amk. kancik herifi. Sen aldigin nefesten ve kendi gölgeden korkuyorsun amk erkekigin mikilmis rospicleri.. Sizi diyorum cünk o Kayseri oyunlarina kimse kanmaz...
Önce emaskara nickiyle bana küfürsonra yirtik madam nikiyle de burda da erkeklikten bahs et. Senin o Kayseri-kafasi kurnazligini senin gibi ediyim lan amk korkak alcak herif. Kac kere seni cagirdim karsima cikmadiniz. Sen kimsin lan? Sizin en kabadayizin amk. Lara'da Lara, Lara... Amk hic mi kadin görmediniz lan? Asil siz Lara'nin eteginin altindan cikip gidin. Hic birinizin de Lara'nin karsisina cikmaya yüregi yok. Birde böyle kanciklar gelmisler internette erkeklikten bahsediyorlar. Oglum sana Ensar Vakfindan ne yaptilar böyle? Size mum söndüyü mü ögrettiler ENSAR VAKFINDA... Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (25.06.2017 um 19:50 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ulan yavsak söz vermegi gö.. vermeyemi benzettin -onun bunun yalakasi-pislik önce adres isteyip, acik adresi görünce özelime yazip kivira kivira yalvardigini ne cabuk unuttun.....senin kalibini .. domuzlar si..ksin...Gercektende Dünyanin en alcak cükürüymussun...Tuh alcak sifatina Ulan demek senin hicbir deger yargin yokmus..tam bir rezil...Yenilen pehlivan diyecegim pehlivanin pohu bile olamazsin...Sana tekrar verdigin sözü hatirlatirim... Aksi halde forumlarda bana tek kelime yazarsan Dünyanin en alcak en rezil bütün küfür ve hakaretlerini kabul ediyorsun demektir...gelki senin gibi alcaklar küfür ve hakaretlerden zevk alirsiniz...
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Senden kiviranin taaaa bilmem nesini ne ediyim. Niye yalan konusuyon lan? Hic gülesim yoktu
![]() Deliye her gün bayram. Hadi bayramin mübarek olsun. ![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zavalli Mal....artik sana gülemiyoruz biliyormusun? o kadar aciz ve zavallisin ki,sadece aciyoruz.... ehhhhh ....sonra ne olmu$? teneke Kafa TÜRKIYE CUMHURIYETININ kurucusu MUSRAFA KEMAL " diz bagi ni$anini " ..kabul etmi$mi??? etmemi$se neden kabul etmi$?...etmemi$se hangi sözlerle geriye cevirmi$?...aydinlat bizi YOBAZ.....sabirsizlikla bekliyoruz anlat bakim $amar oglani....bu o.cogunun besini bu iftira onunla besleniyor Serefsiz YObaz bunada bir bak... http://www.guncelmeydan.com/pano/ing...ar-t39298.html Lan bu näääääää....? bir zamanlar bunun götünü koydugu yerdende medet umuyordunuz...yazik elinde cay bardagi cay iciyor vatan sever müslüman ... Geändert von Lara__ (26.06.2017 um 01:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bunlarda g.öt olsa burada cete kurup yazmazlardi...bunlarda g.öt olsa fake nicklerle yamazlardi... ve yine bunlarda g.öt olsa o fake niklerini degismezleri....bunlar karilarinida degisiyordur aralarinda ,karisi olmayanda bacisini uzatiyordur...bu serefsizlerin ne imani olur,ne namusu olur, ne de Allahi olur... diyer catlagin zaten beyni fuhus yuvasi ...kahbelik karinin beyninde, muhafazakar yerinde olsa ne olur olmasi ne olur Geändert von Lara__ (26.06.2017 um 01:26 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Gerçekle yüzleşincede,biryerlerine birşey batmışcasına sıçrayıp,aslı astarı olmayan zırvalara sarılır ve kendi yalanlarına bile inanan,bir yalancıya dönüşürler... Yok adres vermişte,yok ben eyvallah çekmişimde,hiç gülesim yoktu gerçekten...Ekran arkasından oraya buraya çamur sıçratmaya benzemez siyaset,madem kaldırabilecek bir yürek yok sende,git işide katıl Ypg liler seni eşşek cennetine göndersin.... Dehdit,düello türü şeyleri ciddiye almadığımı defalarca söyledim,kaldı ki ben kolay kolay kimseye özelden yazmam...Gelir burada senin gibi vatan hainlerine ders verir gider işime bakarım... |
|
||||
|
||||
![]() ABD ye siyonistlerin kucagina oturup komsularini satmaklami ahlakli oldunuz:-)Müslümanlar olmasaydi kafana seytan girdi diye civi cakiyordu soydas ve dindaslarin sapik alcak..ahlaktann bahs edecek en son alcak sizlersiniz
Ulan pkk YPG iti sizin yedi sulalenizi aynul arap`da belliyorlarken sen buralarda civik civik bagiriyordun neden gidip savasmadin,begenmediginiz Türkiye sahip cikmasaydi alayiniz geberip gidecektiniz..nankör köpekler, hemen siyonistlerin kucagina oturup türkiyeye ihanet ettiniz...zan etmayin abd amcaniz herzaman yaninizda olur.heryönden kullandiktan sonra, birakip gittilermi bakalim ne fuski zifleneceksiniz..Deger yargisi olmayan sapiklar...Lan laranin eteginin altindan zirvalayip duruyorsunuz...yada o sizin nefes borunuzdan zirvaliyor alayanizi davet etim gelin cayimi kahvemi icin yol masraflarinizda bana ait dedim, sizin kiliniza zarar gelmez....Size insanlik dersi vereyim dedim, ne gezer,..(seyrangah nikli ücmaymunun biri,sözde gelecekti adresi görünce elli havaya girdi daha yazmiyacagim deyip zeytin dali uzatti..sonra dayanamadi gerzek gerzektir n olacak...... halen buralarda ücmaymunu oynuyorsunuz..Utanmadan Shkilmadan birde kendi alcak rezil sifatinizi bana yamamaya calismaniz tam, TAM TRAJI KOMIK SIZOFRENI BIR VAKIA.BUNDAN DOLAYI MUHTEMELEN ÜCÜNÜZDA AYNI ALCAK SAPIKSINIZ; YADA AYNI TAVANIN SAZANLARISINIZ... Namuslu kemalistleri tenzih ederim..nerde bir cükür sapik kemalist alcak varsa buraya toplanmis yuh yani yuh biride görse bu kemalistler böyle sapikmi diyecek..diyenlerde oluyor, "birakin su kemalist capulculari pkk li itleri " küfür hakaretten baska birsey bilmezler" diyenler olmuyor degil..hatta o alcagi özelden taniyorum diyenler bile oluyor..neyse bogulun karanlik dünyanizda...50-100 kelimeyle buralarda bilgelik taslayan birde dünyanin en argo kelime ve küfürlerini siralamakla insan oldugunuzumu saniyorsunuz...Maksadiniz gerceklerin üzerini örtüp milletin bu saifeden uzaklasmasini saglamak.Bosuna cirpiniyorsunuz..Tekrar ediyorum ben argumanlara, delil ve tarihi gerceklere dayanan fikirleri paylasmak icin burda zaman harciyorum, benim silahim fikirlerimdir.Her platformda tartisacak güc ve kudreti kendimde görürüm...yok kavga edecegim seni öyle ederim böyle ederim diyebilen varsa onuda sanalda degil realda görmek isterim.sizin gibi sosyal daireden gecinen a-sosyallere harcayacak ne zamanim nede niyetim var...Zere serefiniz varsa ya benim konularimdan uzak durun, yada varsa fikir ve argumanlarimi cürütecek delilleriniz, buyrun cürütün.Fakat ne gezer dedim gibi önünüze birkac kemik atanin kulu kölesi olmussunuz...birgun pkk li birgün kemalist birgün gay birgün bilmem ne girmediniz kilik kalmadi.isin aci tarafi sahtekarliklariniza kendinizde inanmaya baslamaniz....BOGULUN KARANLIK MAGARANIZA! Zitat:
Geändert von YigitAdam (26.06.2017 um 20:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ben diyorum Canakkale bogazi sen diyorsun yandi g..tümün agzi.
Sana zeytin dali mi uzatmissin? Nerene uzatmissim o zeytin dalini? Burda sen degil, sizin feristahiniz gelsin. En kabadayiniz gelsin, gelebiliyorsa... Ben Allah'in hastir ettigi yere gidecegim seni kihkihkih güldürecegim öyle mi beni kandirdigin sandigin icin? Ben senin nerde oldugunu biliyorum, netice de oraya geldik. Fosil ecel teri akitti. Ama vaktim oldugunda Bielefeld gidecegim oraya. Artik yalanlarina Kayseri-kurnazligi $ark kafasi zihniyetine ne diyecegimi sasirdim dogrusu. Senin bilgi birikimin filan da yok. Hersey kulaktan dolma önyargili art niyetli dedikodular. Atatürk'e senin hakaret etmen ise ilk görünüste üzücü ama bir malagin Atatürk'e hakaret etmesi onu daha yüceltir sizleri daha da yerin dibine sokar. Ulan hepinizin yüregi Lara'nin tirnaginin kiri kadar bile degil bee.. Lara Lara, Lara'da Lara, Lara'da Lara diye viyik viyik viyikliyorsunuz ama karsina cikmaya cesaretiniz yok. Yürrü, anca gidersin!! Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (29.06.2017 um 19:46 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Kivir kivirma bedava nasil olsa...Zere serefin olsaydi adres aldiktan sonra gelirdin.Sen halen kendi agzinla zerre kadar serefim yok diyecek kadar dünyanin en alcak serefsizi oldugunu kendi sözlerinle tescilliyecek kadar alcagin tekisin....sana daha ne diyebilirim ki...Sanal faresi Korkak alcak ,sizin hayaliniz bile benim oldugum degerin makamina varamaz...Bogulun karanlik dünyaniza.Hamd olsun bir tek müslüman alayinizi korkutmustur..iste bu Müslüman Türkün gücüdür..!!Alcak capulcular sizi...
Zitat:
Geändert von YigitAdam (29.06.2017 um 20:07 Uhr). |