Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 19.06.2017, 01:37
Benutzerbild von YigitAdam
YigitAdam YigitAdam ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

alcak meslegine bana empoze edemezsin....DENIZE GIRSAN BIR KOVA SU ALIRSIN...defol karsimdan kasarlanmis kaltak

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Yalak sana höt diyorum g.Öt anliyorsun....git annanla oyna $eytanin oglu
Alt 19.06.2017, 01:40
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von YigitAdam Beitrag anzeigen
alcak meslegine bana empoze edemezsin....DENIZE GIRSAN BIR KOVA SU ALIRSIN...defol karsimdan kasarlanmis kaltak

Lan Koca Kari agziyla yazmayi annandan mi ögrendin Yalak
Alt 19.06.2017, 01:44
Erfahrener Benutzer

Standard Tarihi gercekler gizlenemez, gizleyenleri er gec mafu perisan eder

Zitat:
Tasmani tutan feto alcagida birkac yil önce öyle beddualar ediyordu...simdi seyinden nefes aliyor...senin gibi bir alcagi kale aldigimi sanma sadece masallarinlan küfür ve hakaretlerlan gercek tarihi bilgilerin üzerini örtemiyecegini, önyargisiz degerli forumdaslarin gözlerinin önüne sermeye devam edecegim..Kemalist tapanak sövalyelerinin rezil sifatinizi her platformda desifre etmeye devam edecegim .

-Osmanli % yüz bir islam devleti degildi
fakat Islam üzerine kurulmus islami menfure etmis, Türk milletini hatta bircok milletleri medeniyet ve hürriyetle tanistirmis degerli icraatlara fetihlere imza atmis, dolayisiyle günahlariyla sevaplariyla bizim atalarimizdir.Anadolu topraklarini bize miras birakmislardir.begenmiyenler, onlara kan kusanlar ya selanige yada ispanyaya öz yurtlarina defolup gitmelidirler.

Bagrinda bircok azinliklar yasadigi icin, Azinliklar icin meyhanelere bazi icki üretim yerlerine musade etmis hatta selanikte kerhane acilmasinada müsaade etmistir.Bunlarin hepsini azinliklar icin özel izinle azinliklar acmistir.Devlet mali degildirler.Bir iddiaya göre M.kemalin anneside selanik genel evinde calismistir.Selanik asliye hukuk mahkemesinin bir karari ortalikta dolasiyor.(*)onun dogrulugu yanlisligi benim arastirma alanima girmez.velevki öyle olsun biz insanlarin icraatlarina kendi yaptiklarinla ilgileniriz,bakariz .

-Durum bu merkezdeyken M .kemal bilhassa fakru zaruret icinde olan devlet parasiyla icki fabrikalari actirmistir.Hatta kücük cocuklarlan bile icki masalarina oturup sabahlara kadar kafa cekmistir(**)
Bunlada kalmamis birkac yil önce övgüler yagdirdigi islam dinine agza alinmayacak hakaretler yapmistir(***)

-M.kemalin icki icmeside bizim ilgi alanimiza girmez.Fakat bu alcak casus bu hareketlerinden birkac yil önce milletin önune büyük bir dindar kahraman mücahit gösterimiyle cikip milleti aldatmistir.(****)bu münafiklik bizi ilgilendirir.Zerre kadar iman tasiyan her müslümanida ilgilenirmelidir, cünkü bu alcak Türk milletini aldtmistir.Osmanlinin denize döktügü , kovdugu perisan ettigi frenklerin yapamadiklarini ,heva ve heveslerine cikar yasam tarzlarina kadar bu alcak Türk milletine zorlan yaptirmistir.
burdan bakilinca bile kimin namina calistigi anlasilir...Artik bu alcagin ve mizakacilarinin yeri tarihin cöplügüdür.Bunun herkes farkinda bagnazlar capulcularin yirtinmasi bu gercegi degistiremiyecektir.Ortaya deliller koyuyorum hepsi tarihi gerceklere dayaniyor
ücbes sapik cikip anama babama küfür ederek sahsima hakaret ederek bahsi gecen tarihi gercekleri cürüttügünü saniyor: Ulan onun bunun yosmalari seref yoksunu namassuzlar...kac kere yazacagim hakaretlerinizi gelip yüzüme sayma hakiniz var bu müsaadeyi veriyorum size nerde bir capulcu varsa toplanin gelin adresimi isteyen herkese acikca verdim verecegim, yol masraflarinizda bana ait..yok illada burda hakaret ederek gerceklerin üzerini örteceginizi saniyorsaniz küfür ve hakaretlerinizi bin misliyle sizin o alcak süratiniza iade ettim ediyorum.DEMEKI O ALCAK KÜFÜRLERI BIN MISLIYLE KABUL ETMEKTEN ZEVK ALIYORSUNUZ KI, her yazinizda agzinizdan salya akiyor..dünyanin en alcak mahluku bile bunu yapmaz...

(*)http://belgelerlegercektarih.com/tag...rdugu-fabrika/

(**)http://islamindili.blogspot.de/2012/...ste-belge.html

(***)http://belgelerlegercektarih.com/tag...-dine-hakaret/
https://www.youtube.com/watch?v=inhOox5pKHM

(****)https://www.youtube.com/watch?v=YdB_Wyrm3eU
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Alt 20.06.2017, 18:08
seyrangah_06

Standard

Lara cok güzel yaziyorsun. Eline, yüregine saglik. Herkes okusun ve bilgilensin...

Zitat:
Onun bunun cocugu o videoda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Dinsiz oldugunumu söylüyor ..Papaz kilikli herif tekrar bunumu anladin

Donu dü$ük yobaz gazete parcalarindan aldiklarin mi Türkiye tarihinin belge diye yükledigin kagit parcalari....Lan ezberini yükleyip yazmaktan bikmadin $eytan güdücüsü?

Mal ,tarihi gazete parcalarindan,kulaktan dolma,w.e ögrenemzsin....

Tarih kitaplarini okursaniz anlarsiniz,gecmi$te zulüm görmeyen i$gence görmeyen bir tane Peygamber yok....o günün Peygambere Düsmanlik yapan, bugünün T.C Kurucusu Mustafa Kemal Atatürke Düsman olan bu Din bezirganlari....

Gökten inan bütün ayetler H.Z Peygamber tarafindan ,bunun gibi Dinbezirganlarinin suratina tokat gibi carptilmisti ....Bu $eytan güdücüleri salatanatlarinin bitmesin korktuklari icin H.Z Peygambere yapmadiklari zulum kalmadi....

Ibni teymiye islam adi altinda 2 tane din var ortada diyor..
Biri uydurduklari din diyeri indirilen din..
Mustafa Kemal Atatürk geldi bu uyudurulan dinin ve bu Din bezirganlarinin Canina Okudu..

Mustafa kemalin uyudurulan Dine ve bu Dinbezirganlarina vurudugu darbe dine hizmettir

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK indirilen dine asla dokunmadi oan saygisi sonsuzdu,yaptiklarida kurana hizmettir...

Kuranin Türkce aciklmasini okursaniz görürüsünüz Atatürkün söyledigi bir cok H.Z Muhammed 'den alintilardir,Allah inda rizasiyla Atatürk...TC kurdu..

bu o.cocuklarinin derdi T.C ve Atatürkün i$ini bitirip din altinda yaptiklari saltanatlarini sürüdürmek böyle kani bozuk o cocuklari bu Yobaz tayfasi....

Yükledigin videonun birinde Atatürk Ankara bir Halk parki acilisina gidiyor...orada kucagina cocuk veriliyor...bu o cocuklari bunu tayip babalarindan aldi Erdogan bu resmi konu etmisti bu o cocuklarida hikayelerini yazdi tamamiyle gercek disi...

Erdogan bu yobaz takimindan karilarini istese kendi elleriyle yatirirlar altin bu namususzlar

Geändert von seyrangah_06 (20.06.2017 um 18:17 Uhr).
Alt 21.06.2017, 18:46
seyrangah_06

Standard

Kurt, ardindan bin tane bitli uyuz it havlamazsa, kurt sayilmaz derler bizde.

Kurda sormuslar boynun niye kalin diye, kendi işimi kendim görüyorum da ondan demis..

Weisst du was, ich erkläre dir bei einer anderen Gelegeneheit, wie du dich so richtig lächerlich machst.

Zitat:
Deriyi sertleştiriyor

Bir genç berbere gider ve koltuğa yerleşir.Beş dakika sonra kendisini traş etmekte olan gencin tam sarhoş olduğunu farkeder....
İyi kalpli adamın yüzü her yandan başlar kanamaya.Çok çekingen olmasına rağmen, yavaşça der :
-Görüyormusun insan çok içince neler oluyor!...
Berber yanıt verir :
-Ben de size tam bunu söyleyecektim!Deriyi sertleştiriyor!...

Geändert von seyrangah_06 (21.06.2017 um 19:10 Uhr).
Alt 24.06.2017, 19:21
seyrangah_06

Standard

Bu yaziyi okudukca okuyasim geliyor. Güclü bir kalemsim Lara. Kendini ve savundugun ilke ve fikirleri, kimi zaman isyankar bir ruh hali ile, kimi zamanda yikilmaz bir durus ile ifade ediyorsun.

Burda yigit gecinen yirtik maskaralara yürek nedir gösteriyorsun. Iste böyle olur Atatürkcü bir kadin.

Zitat:
Onun bunun cocugu o videoda Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Dinsiz oldugunumu söylüyor ..Papaz kilikli herif tekrar bunumu anladin

Donu dü$ük yobaz gazete parcalarindan aldiklarin mi Türkiye tarihinin belge diye yükledigin kagit parcalari....Lan ezberini yükleyip yazmaktan bikmadin $eytan güdücüsü?

Mal ,tarihi gazete parcalarindan,kulaktan dolma,w.e ögrenemzsin....

Tarih kitaplarini okursaniz anlarsiniz,gecmi$te zulüm görmeyen i$gence görmeyen bir tane Peygamber yok....o günün Peygambere Düsmanlik yapan, bugünün T.C Kurucusu Mustafa Kemal Atatürke Düsman olan bu Din bezirganlari....

Gökten inan bütün ayetler H.Z Peygamber tarafindan ,bunun gibi Dinbezirganlarinin suratina tokat gibi carptilmisti ....Bu $eytan güdücüleri salatanatlarinin bitmesin korktuklari icin H.Z Peygambere yapmadiklari zulum kalmadi....

Ibni teymiye islam adi altinda 2 tane din var ortada diyor..
Biri uydurduklari din diyeri indirilen din..
Mustafa Kemal Atatürk geldi bu uyudurulan dinin ve bu Din bezirganlarinin Canina Okudu..

Mustafa kemalin uyudurulan Dine ve bu Dinbezirganlarina vurudugu darbe dine hizmettir

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK indirilen dine asla dokunmadi oan saygisi sonsuzdu,yaptiklarida kurana hizmettir...

Kuranin Türkce aciklmasini okursaniz görürüsünüz Atatürkün söyledigi bir cok H.Z Muhammed 'den alintilardir,Allah inda rizasiyla Atatürk...TC kurdu..

bu o.cocuklarinin derdi T.C ve Atatürkün i$ini bitirip din altinda yaptiklari saltanatlarini sürüdürmek böyle kani bozuk o cocuklari bu Yobaz tayfasi....

Yükledigin videonun birinde Atatürk Ankara bir Halk parki acilisina gidiyor...orada kucagina cocuk veriliyor...bu o cocuklari bunu tayip babalarindan aldi Erdogan bu resmi konu etmisti bu o cocuklarida hikayelerini yazdi tamamiyle gercek disi...

Erdogan bu yobaz takimindan karilarini istese kendi elleriyle yatirirlar altin bu namususzlar
Alt 24.06.2017, 21:23
Erfahrener Benutzer

Standard

Nezamana kadar karilarin eteginin altina gizlenip cir cir bagiracaksin , imali sözlerle laf atip kaytaracaksin..
alcak cukur herif---senin zerre kadar serefin olsaydi sözüne dururdun kancik...Hani bana atfen yazmiyacaktin , gercekten alcagin tekiymissin...git laraya baska yerlerde yalakalik ede .benim konularimdan uzak dur!!!

Zitat:
Zitat von seyrangah_06 Beitrag anzeigen
Lara cok güzel yaziyorsun. Eline, yüregine saglik. Herkes okusun ve bilgilensin...

Geändert von YigitAdam (24.06.2017 um 21:26 Uhr).
Alt 24.06.2017, 21:37
Erfahrener Benutzer

Standard

https://scontent.ftxl1-1.fna.fbcdn.n...25&oe=59DC5E92

Geändert von YigitAdam (24.06.2017 um 21:40 Uhr).
Alt 24.06.2017, 21:46
Erfahrener Benutzer

Standard Ingilizler kemale neden dizbagi nisani verdi?

..Bu söze m.kemalin cevabi" ingilizler beni sever"olmustur..Dünya tarihinde görülmemis bir olay, BIR MILLET BIR KOMUTAN BIR LIDER BASKA BIR MILLETI YENIP PERISAN EDECEK , YENILEN MILLETIN KIRALI YENEN MILLETIN LIDERINE EN ÜSTÜN DEVLET NISANI VERECEK...Türk milletine yutturmaya calismis sapik kemalistler.bu yalani..Bu ahmaklar kendi yalanlarina aslinda kendileride zamanla inanmis olmalilar....

Geändert von YigitAdam (24.06.2017 um 21:48 Uhr).
Alt 25.06.2017, 06:31
___OZAN___

Standard İsrail ve Amerikanın köpekleri;

Zitat:
..Bu söze m.kemalin cevabi" ingilizler beni sever"olmustur..Dünya tarihinde görülmemis bir olay, BIR MILLET BIR KOMUTAN BIR LIDER BASKA BIR MILLETI YENIP PERISAN EDECEK , YENILEN MILLETIN KIRALI YENEN MILLETIN LIDERINE EN ÜSTÜN DEVLET NISANI VERECEK...Türk milletine yutturmaya calismis sapik kemalistler.bu yalani..Bu ahmaklar kendi yalanlarina aslinda kendileride zamanla inanmis olmalilar....

Uyduruk,aslı astarı olmayan şeyler yazmakla,anca kendini tatmin edersin....
Mustafa Kemal bir yana dursun o çok eski bir mevzu...
Ben sana yakın zamandan Yavşak bir başbakandan bahsedicem.
Tabi ki yavşak dememden anlamışsındır erdoğan olduğunu.
Türübünlerde sözde israil ve politikalarına karşı konuşur,Fakat türkiye cumhuriyeti kurulduğu günden beri,israille yapılan ticaretin 100 mislini iktidarda olduğu zamanda yapar.Ayrıca israilin,tıpkı Filistinde ki gibi türkiyede de Toprak alma gibi bir kaygıya girmiş,her ne hikmetse bu kaygı ortadoğunun en önemli olduğu bölgelerden birine,Irak,İran ve suriye sınırlarında alınmış...
Tabi bu arada taktıkları bilimum nişanlarda cabası.
İslamcı olduğunu söyleyipte,israil ve amerikaya hizmet etmeyen bir gurubun olmadığını böylelikle anlamış olduk.Baksanıza Amerika İşid adlı bir örgüt planlıyor,maddi desteği türkiye üzerinden,lojistik destek ise israildan geliyor....Binden fazla İşid üyesinin israilde tedavi edildiği alenen biliniyor zaten....İşid denilen,barbar müslümanlar topluluğunun,hedefleri arasında israilin olmaması,kimliklerini rahatlıkla ortaya koyuyor bence.Tıpkı erdoğan gibi israil ve amerika köpekliği yapıyorlar....
Antwort