| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sakine annandan'mi ögrendin böyle kivirmayi pezevenk
|
|
|||
|
|||
![]() lan kizim stalken yapiyorsun hala niye yalan söylüyon.
hatta sana baska erkek ayarlama vaadi verlidi ama sen sadece o istiyorsun. yalan mi?? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Nur'cum Malbey deyil bu bunlar 3 ki$i...kücük emrahInkinden beter hüzünlü hayat hikayelleri bu o.c ancak burada iftira atarlar,facden resim calip fake niklerle yüklerler..adam gibi kar$ina cikacak.göt yok bunlarda bo$una cola cola demiyorlar g.ötlerine giren cola $i$elelerinin hadi hesabi yok |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ilk gördügünde birine verenlere o.... denmez ama veripte adama yapisanlara o... denir ![]() ikibucuk yildir adami rahat birakmiyorsun ![]() ![]() senin gibi hasta yoktur baska ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bende sana erkek ayarlama gibi bir yeteneyin varsa g.ötünü iyi hazirla sil belki imana gelirsin dedim |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
biraz öne inkar ediyordun stalken yaptigini simdi itiraf ediyorsun. ulan insan bu kadarda salak olurmu ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sana bir soru sordum...sakine annandan mi ögrendin böyle kivirmayi pacoz |
|
|||
|
|||
![]() sen o....lugu anandanmi ögrendin?
|
|
||||
|
||||
![]() o cocugu ,burada iftira attan sensin,insanlarin resmini facelerinden calan burada yükleyen sensin...pic'misin sen ?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
verdinmi ilk gördügünde? dombiliye bekaret belgeni verebilirisin? hala stalken yapiyormusun? beni evlenecek ve tek tas yüzük aldi diyen sen degilmisin? aylarca chatte ben onunla beraberim dünyanin en erkeksi erkegi diyen sen degilmisin? buna chatte yüzlerce kisi sahit oldu, sen neyin savunmasini yapiyorsun yosma? |