| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() CHP Genel Merkezi’nde dün hareketli anlar yaşandı. 3 kadın seçmen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi. Kadınların bu isteği görevliler tarafından geri çevrildi.
CHP’li görevliler o anları görüntülemek isteyen kameraları da engelledi.Kadın seçmenlerden biri “Biz hayvan mıyız? Kediye bile muameleniz var. Bizi ciddiye almamanın bedeli ödenecek. Ben 15 senemi vermişim bu partiye. Bu kadar terbiyesizlik, bu kadar hayasızlık olmaz.” diyerek tepki gösterdi. CHP’nin reklam yüzü olduğunu söyleyen kadın, “15 yılımı verdim. Örtülüyüm ama başımın içi örtülü değil, dışı örtülü. Neden kapı duvar her taraf. Neden şifreli? Halkın partisi diyorsun bana. Halkın partisi ne?” diyerek tepkisini yineledi. Öte yandan partide görevli olduğunu söyleyen bir adam gazetecilere hakaret etti. http://www.medyagundem.com/iste-chpnin-gercek-yuzu/ |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() kesin bu zihniyetle ilk Mars a ucan
Müslüman cocuklar olucak ... (das ist ein Kindergarten) ![]() netice ancak bu oluyor ....din ve mezhep sava$lari .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() biz Türk lere kilic zorluyla dayatilan bir din den bahsediyoruz ..
kimse nin özeli beni ilgilendirmez .. sadece bazi $eyleri vurgu yapmak istiyorum ... misal bunun gibi > ![]() cok komik buldum argüman lar dan biri " ahh ,onlar gercek Müslüman degil" be olm ,sen araptan daha mi iyi bilicen arabin dinini ?? |
|
||||
|
||||
![]() Da ist einer mein er Meinung
![]() http://www.tagesschau.de/multimedia/...deo-80809.html Youtube-Star warnt vor IS
|
||||
|
||||
![]() sacmaladikca sacmaliyorsun !!!
hangi kilic zoru ? kim Türke kilic zoru ile din degistirtmis ! Tarihini bilmiyorsun sen !! Diyelim ki biz TÜRKLER zamaninda OSMANLI döneminde bütün ARAP ve ISLAM devletlerini kontrol altinda tutarken , yani O PADISAHLAR , HANGI KILICIN ALTINDA ISLAM I SECTILER ??? YA INSAN SACMALAR YALAN SÖYLER BEYINSIZCE HAKARETLER EDER AMA SEN IPIN DEN KOPMUS BUZAGI GIBI BIR ORAYA BIR BURAYA CINDIK ATIYORSUN ! senin sorunun kendi söylediklerini bile yalanlaman !! Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım; Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım; Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. sen bilmiyorsundur, bu dörtlük istiklal marsindan alinmis bir dörtlüktür !! ve unutma bir türk asla esaret altinda yasamaz ?? Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() ahahah
![]() olur mu olur !! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kitaplari ondan evel ne olmu$ diye bi kari$tiriver ... TÜRK kilic zorluyla Islama zorlandigini okuyucaksin .. |