| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() evet bi "bayan"a kinanicak bi tutum. ama bu bir fasist ve cinsiyeti belirsiz bir karaktersiz. neyse.
bak olm, bu tür insanlari tolere etmek fasizmi mesru kilar. o yüzden bu tür insanlara sktiri cekerken tereddüt etmeyeceksin. yani bunlarin fasizmi gayri mesru, bunlara cekilen sktir ise mesrudur... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Tesekkürler ama her erkek tipindekini erkekmi sandiniz?
Yoksa özge can suan hayatta olacakti. Iste bu pirimatlar oldugu sürecede bayanlara siddet, ölümün sonu bitmeyecek. Özcan deniz iyi aciklamis: İşte Özcan Deniz'in o paylaşımı... "Gazete okumayan,kitap okumayan,sinema ve tiyatroya gitmeyen,ekonomik kriz yasadigini soyleyip kazancini Alkol,sigara,bar,pavyon gibi yerlere harcayan,iş begenmeyen,kotu giyinen,kotu konusan,bakimsiz,isinde beceriksiz,zeki degil ama kurnaz olan,dunya gorusu,genel kulturu bulunmayan,gelismeye ve ogrenmeye kapali,yasadigi dini bili okuyarak degil ordan burdan dinleyerek yasayan,eli s*k*n'de,agzi kufur'de,kadin gordugunde gozu donen,hic yoksa erkek arkadasinin k*cina hesapta saka yollu espri yapan,durusu bozuk,dumenden saygili,her yeri zarar ziyan"adam"larla dolu bu ulke..bisey yapmalarina gerek yok.varliklari şiddet.." Iste... Güya kadina siddeti savunurmus gibi yaparak PKK reklami yapan pirimatin teki. Tenezzül bile etmiyorum böylelerine cevap vermeye. |
|
||||
|
||||
![]() sktir edilecek kadar iki yüzlü, cok cinsiyetli ve karaktersiz bir irkcisin sen. ve bu olaylari carpitmandaki kallesligi de görüyorum. allah belani verir insallah!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu tür olaylari kullanarak hdpye prim yaptigini düsünmek cehaletin göstergesidir. HDP siirt baskani 2 cocuga tecavüz ettiginde bunu politize edip hdpye camur atanlar olmadigini hatirlatayim. senin mantigina göre bu 2 masum cocuga tecavüz eden hdpli oldugu icin tüm hdp ahlaksiz, kana susamis cani ve tecavüzcü olmasi gerekir. siyasette yaris projelerle ve vizyonlarla olur ama malesef türkiyede muhalefet partilerin projeleri ve vizyonlari olmadigi icin sadece karalama taktigi ile prim yapmaya calisiyor. Zitat:
cogul konustugunuza göre ve aksi hal yerine geldigine göre sizi tehditlerinizi gerceklestirmeye cagiriyorum. pn ile adresimi size gönderdim ve vaad ettiklerinizi gerceklestirmenizi bekliyorum. saygilar |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Zitat:
Bela okurken ALLAH ismini bari kullanmayin !! Hem inanmazsiniz hemde ,lazim oldugunda hemen "ALLAH" . Ya Rabbi , sen nekadar yücesin !! Seni SEVMEYENLERIN bile dilinde beyninde TEK KURTARICISIN !! selamlar salih |
|
||||
|
||||
![]() Sevgili salih'cigim,
senin beyninin aldigi allah, onu korku olarak tanimlayip, seni korkutup sekillenmene neden oluyo. yani, senin allah inancin gööt korkusundan, benim ise iyi niyetten diye ayirt edebiliriz. Simdi, kalkip, burda, bu sekil böyle göötce bana "allah inancin yok" demen bile göötceydi be olm. yahu yanlis anlama, göötce bir irk ve irkin iletisim dili degil, bi cok toplumun icerisinde barindirdigi karaktersiz kisilere verilen tanimdir göötlük.ve bu temelde sayin salih, allahtan korkarak, sacma salak karaktersizleserek sekillenmeyiniz, cünkü bastirilmis bazi duygular sizleri zamanla ya birer salaga ya da birer canavara dönüstürür. ayrica bkz: GÖÖTLERIN ALLAHI YOKTUR. onlar korkularini ALLAH olarak belleyip, korktugu icin sadece ibadet ederler. namaz kilip, hacca giderler ama iyilik adina, vicdani tutum adina bi book yapmazlar. Sevgili t9'cugum. anadolunun her dönem, her kösesinde yigit dogurdugunu biliyorum. size koydugum postanin böyle yigitce alinip ayni dilde karsilik vermesi beni son derece mutlu etti efendim. adresinizi aldim ve hafta sonu size dogru geliyorum ve eger siz de kabul edersiniz hafta sonu anadolu kokan, yigitce kavga ederiz. biz bu saygi icerisinde kavgamizi,kapitalist polis devleti almanyanin bizi bulmayacagi ve doga'nin bizi saklayacagi özgür bir cografyaya gidip doya doyaaaa dövüsürüz. sen "abdurrahman cavus" ben ise "tatar ramazan" misali. daha sonra, yenen, yenileni ya gömer ya da el uzatip arabasina bindirip hastaneye yetistirir. bizim kavgalarimiz böyle yigitce ayrica, BDP'nin yaptiklarini HDP'ye mal etmeyiniz.HDP, asirlari tasan kardesligi kurtarma projesidir.yani, bir Türk'ün irk ve inanc ayrimi yapmadan bir Kürt kadinini cikarsiz-nedensiz sevmesidir, ona tapmasidir.HDP projesi tutmazsa sen sevdigini sevdiklerine kabule ttirene kadar imanin gevreyecektir ve bu anlamda bu projeye ciddi destekler sunmaniz gerekmektedir. gerci, ben sizin desteginizi sizden döve döve alacagim. sevgili özgecim, babanin ve ailenin sen kaybi ve senin haberlerinin gelisimi bizi her gecen gün öfkelendirip her gecen gün, irkciya ve bes para etmeze karsi öfke dolduruyor. uno gibi yigitler sadece vaybee#de degil, cezaevlerinde de vardirlar ve senin hesabini ordada soracaklardir. sevgi ve saygilarimla, kanalin tek yigidi ve zalimin korkusu heybetli UNO! |
|
||||
|
||||
![]() Simdi anliyorum bu insanlar neden böyle yorum yapiyor.
Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() salak, irkci, yalanci, karaktersiz, beyinsiz ve bildigini sanan ukala, cinsiyetsizleri kümelestirip ordu haline getirip, onlara karsi öyle mücadele ediyom.
uno ordularla mücadele edecek kadar yigit, ordulari yerle bir edecek kadar güclüdür. bi sktr git simdi! |
|
||||
|
||||
![]() Diyen diyecegini demis
![]() Zitat:
|