Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

SSS Takvim Bugünkü Mesajlar

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Eski 16.11.2014, 00:41
kizkarsli - ait Avatar
kizkarsli kizkarsli ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Evet sana diyorum , ben yeni yeni yazmıyorum burda
Eski 16.11.2014, 00:49
___EZEL___

Tanımlı :))))

Alıntı:
kizkarsli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet sana diyorum , ben yeni yeni yazmıyorum burda
Bazi insanlar sen ve ben gibi degil...Kisi hakkinda bilgi toplar,onu kafaya takar,kendilerine ait bir mal olarak degrlendirir ve öyle hareket ederler...Hem bilmedigini nerden biliyorsun?Belkide beni yakindan taniyan biridir?Fakat her kimse,ben bu nickle tanimiyorum sadece?Hem dünyanin en güzel kadini bile olsa,bana göre cokta TIN!Insan olamamis,önce gidip biraz edep ögrenmeli......
Eski 16.11.2014, 01:04
kizkarsli - ait Avatar
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi ) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere ) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?
Eski 16.11.2014, 01:38
___EZEL___

Tanımlı ....

Alıntı:
Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi ) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere ) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?
Irkcilar bana göre insan olmadigi icin,onu kadin katagorisine bile koymuyorum1...
2 ben genelde cevremi hep kontrol altinda tutarim,birine sakadan dokunurum,onun yüksek sesi baska yerden cikarBir kadina,küfür,hakaret ve irkcilik yakistiriyorsan baska tabi?Fakat bana göre,koplexli ve hayattan ne istedigini bilmeyen bir tip...Cünkü bu nickle defalarca bana bakti,ben dönüp bakmadim bile,en son cigrindan cikip,bu yönteme basvurdu..Bu o kisinin edebini gösterir...Sana gelince ister begen ister begenme,bana iliskin haksiz bir yaklasim oldugunda,karsimdakine haddini bildirmek,benim boynumun borcudur...Kaldiki cevremdeki insanlarada baska nicklerle catiyor bu kisi......

Konu ___EZEL___ tarafından (16.11.2014 Saat 01:46 ) de değiştirilmiştir..
Eski 16.11.2014, 01:42
kizkarsli - ait Avatar
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

ben düsüncemi paylastim, konu kapanmistir
Eski 16.11.2014, 01:45
___EZEL___

Tanımlı Kusura bakma!

Alıntı:
ben düsüncemi paylastim, konu kapanmistir
Cok sacma bir fikir ve paylasimda bulundun,tipik kadinlari korumaya calisan kahraman kadinlar gibi......
Eski 16.11.2014, 01:50
kizkarsli - ait Avatar
Erfahrener Benutzer

Lächeln herkes senin gibi yapsa

Alıntı:
___EZEL___´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Cok sacma bir fikir ve paylasimda bulundun,tipik kadinlari korumaya calisan kahraman kadinlar gibi......
peki senin yazdigin kadinlar da sana aynisini yazsa , onlara yazdigin beyan etse fikir catismasinda da kuyruk acin var dese , ne dersin acaba?
Neyse burda herkes , kisiliklerini yanisitir her bicimde , buda aslinda güzel kisiyi tanimak acisindan

>Ich liebe Helden stimmt aber nur wahre Helden
Eski 16.11.2014, 01:56
sorry - ait Avatar
sorry sorry ist offline
Erfahrener Benutzer

Unglücklich

Hülasa, “sersem ve geveze felsefenin” rahle-i tedrisinden geçerek “ruhları serserileşmiş, akılları geveze olmuş halindemisin!!!!
Eski 16.11.2014, 02:29
___EZEL___

Tanımlı Densizler!

Alıntı:
peki senin yazdigin kadinlar da sana aynisini yazsa , onlara yazdigin beyan etse fikir catismasinda da kuyruk acin var dese , ne dersin acaba?
Neyse burda herkes , kisiliklerini yanisitir her bicimde , buda aslinda güzel kisiyi tanimak acisindan

>Ich liebe Helden stimmt aber nur wahre Helden
Densizler anca gereksiz gevezelik yapar!Bende sana bu kadar insan varken neden,müdahil oldun desem,yada senin deyiminle kuyruk acin mi vardi desem ne dersin?
Ben kimseye kisiligimi sorgulatmam,birine insan gözüyle bakar yazarim,o na bir iki zarf atarim,o da her insan gibi corap sökügüne dönüsür...Ben seni farkli düsümüstüm,fakat sende siradan ciktin.....Neyse benim acimdan,sana yazilacak birsey yok daha.....
Eski 16.11.2014, 02:31
___EZEL___

Tanımlı ırkcı Fasıst

Alıntı:
___EZEL___´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimden:
Sekerparem [ Blokla ]
Konu:
.............
Tarih:
bugün, 20:42
türk sitesinde kürt fanatagin ne isi var?
Defolup git burdan utanmadan pkk kadinlarin resimleri koymussun ayip ayip
hem türk dili kullaniyorsun, hep türk sitesindesin hemde öyle tür resimler koyuyorsun
defolup git irak da yasa pis hepiniz gidin defolup irakta yasayain orda kürdüstaninizi kurun
türkiyede ne isiiniz var, milletimize belasiniz hepiniz
o resimdeki koydugun orospu kadinlar bizim türk cocuklarimizi bizim türk kanimizi yok ediyor
hepiniz geberin siz defolup gidin sikitirip gidin lan irakta yasayin ne kurmak istiyorsaniz da orda kurun
ne bizim dilimizi ne bizim topramizi kullanin pis pkk yandasli yaratik defolup git burdan burasi türk sitesi sizin
gibi pkk piclerin yeri degil
BU densizi teshir etmek boynumun borcu......