| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cahil erdal,
ak partinin sali günü verdigi iftar yemegine sadece musevi degil diger inanc gruplarinida davet edip iftar davetinde israil - filistin konusunda aciklama yapti. biliyoruz chp iktidar olsa iftar yemegide vermez. musevi cemaatini cagirmaz, bir köseye cekilir israil konusunda tarafsizi deyip iki gün sonra cark edip tarafiz der. ama bu dedigini kimse duymaz cünkü musevi cemaatini cagirmamistir ![]() sizin sivri zekaniza hayranim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yalanci erdal,
daha dün erdoganin oglu israile petrol götürüyor diyordun simdi türkiye götürüyor diyorsun. hic biri dogru degil. özel sirket bunun arasinda yabanci sirketlerde var, kuzey irak petrolünü israile götürüyormus. biliyoruz chp iktidara gelince akdenizi kapatacak ve kimseye orada ticaret yaptirmayacak. kuzey irak petrolünü nereye satacagini chp belirleyecek ve 2011 yilinda israile gidip sizi destekleyecegiz dedigi halde onlara karsi cikacak. siz hic haber seyretmiyormusnuz??? kemal bir kere israili kiniyorum dedi mi? sürekli bu savas bitmeli, baris gelmemli diye geveliyor. ama israil suclu veya israil katliami durdurmali diyemiyor. |
|
||||
|
||||
![]() cahil erdal,
diplomatik iliskilerimiz en düsük seviyede. bunun ilerisi savas ilanidir. sen uluslararasi diplomasiden anlamadigin icin aptal cocuklar gibi konusuyorsun. israilin türkiyede radar kontrol merkezi yok. bu yine külliyen yalan. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Basbakanimiza niye hep israili bu kadar sert elestiriyor diyen kemalist zihniyetine kapak gibi cevap.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
burada paylastigin resimde israilin ülkemizdeki radar kontröl merkezini kaldirin diyorsun. simdi sokak kadini gibi dönüp ben öyle bisey demedim sadece radar kontröl merkezini kaldirin dedim diyorsun. bir insan nasil bu kadar cark edebilir yahu??? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |