| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Ich darf auf dünnes Eis,bin ja kein Fettbällchen!! |
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Sana simdi bir sey söyleyim mi? Birisi vardi Kadir Mevla'dan ne dilemisti biliyormusun? Sana birisi hic böyle duygu yüklüklü ve derin manali bir ilan-i ask yapti mi? Kadir Mevla demisti her duayi kabul eder. Bu Kur'an'da da söz konusu ve Allah'a dua edip seni istedim. Bu dünyada olmazsa öbür dünyada benim olacaksin demisti. Cünkü hic bir dua karsiliksiz kalmiyormus. Kendiim laik bir aileden geldigim icin böyle din ve ask karisimi bir ifade duymamistim, ama inan insan olan insani bir sekilde etkiliyor.. Zaten mahserde, ulu divan'da bizim de bir randevumuz var rotzi... Orda senden hakkimi sökerek alacagim rotzi... Tabiatinda seninde inek olmak varmis. Isinize geldigi zaman agzinizi otla doldurup geveleyip duruyorsun ve isine gelmedigi zamdan mööööh diye saga sola bir seylar möhleyip duruyorsun ![]() Geändert von Virtual_Reality (03.02.2010 um 22:49 Uhr). |
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Inek gib es auf. Du bist nicht meine Klasse! Finde Dich damit ab und lerne damit zu leben! |
|
|
|||
|
|||
|
Er beleidigt im Gegensatz zu Dir keine Frauen, ausser unixxx, aber die ist ja auch keine Frau!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Du kannst sie als Person kritisieren, wenn es hart auf hart kommt sogar beleigen. Doch ihr Geschlecht in Frage zu stellen geht eindeutig zu weit.... |
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Du beleidigst Frauen , ansonsten grosskotziges Gerede, sonst nichts! Unglaubwürdig? Das erzähl mir mal morgen früh, wenn Du ein Mann bist!! Geändert von Betriebssystem (03.02.2010 um 22:58 Uhr). |
|
|
|||
|
|||
|
Na endlich, Einsicht ist ja bekanntlich der erste Weg zur Besserung.. Weiter so und enttäusch' mih nicht
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
Bu sloganlari atan karsi görüslü bir ailenin bir kizi vardi. Bu kiz yedi Türkiye Isci Parti'li gencin katillerinden olan Abdullah Catli'nin ayni köylüsüydü ve uzaktanta akrabasiydi. Nevsehir Ülkücüleri kadar ben ve benim gibilerine gaddar görüslü kimse olamazdi. Ve "o tarafin" bir kizi, bana kör kütük asik olmustu. Mensa'da cok siyasi, dini ve edebiyat icerikli sohbetler etmistik. Bir keresinde de aglamisti ve senin icin herseyden gecerim, canimdan, dinimden herseyden ama senden gecemem diye hüngür hüngür aglamisti... Bu kadar itici olsam koyu bir ülkücü görüslü gelenegini sürdüren bir ailenin kizi bunlari bana ne hissederdi ve ne de söylerdi degil mi? Kiz ayni Gülsen Bubikoglu'na benziyor. Sen sormustun bende söylüyorum iste. Thomas Edison ve lamba icaadi örnegi iste.. Ve o kizi görsen belki sende kiskancliktan hüngür hüngür aglardin... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zumindest redet EIN MANN nicht SO mit einer FRAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
|
|
|
|||
|
|||
|
Zitat:
|