| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() acı hatıraların odasını terkettim, ötekine gectim
göz yaşlarım orda kaldı. ne evlere sıgıyorum ne sokaklara karsıdan karsıya gecerken havalara bakıyorum, üstüne yürüyorum arabaların daha ne soyleyeyim bilmem ki? bu dudaklar artık seni öpmeyecek, bu kalp senin için çarpmayacak, senin için yaşanmayacak, ölmeyecek, senle aynı agaca adını yazmayacak sen de gittin ya... içim boş odalar boş boşlukta yüzüyorum boğusuyorum kendimle bir batıp bir cıkıyorum beni baska biri keser mi kesmez bu da bir gün gecer mi gecmez yabancı yataklarda uyumaya mı alısayım? elimden geldigi kadar yasamaya mı calısayım? beni yedin bitirdin kırdın gecirdin böyle bitirdin cok cok cok kötü gecirdin burnumdan getirdin yedin bitirdin şu sıralar cok yalnızım kendimle konusuyorum hüzünlü kitapları okuyup hüzünleniyorum sibirya'dan beter bir yatak yattın mı başlıyor panik atak ağlıyorum sanıyorsun sadece ne uyku var ne dur durak sen kendine müslüman bu aşk değil bu tekme tokat beni yedin bitirdin kırdın gecirdin böyle bitirdin cok kötü gecirdin burnumdan getirdin yedin bitirdin her gece her gece ölünmüyor iki kere. |
|
|||
|
|||
![]() Resimlere bak
Mektubumla avun Şarkılar tut Kendinden vazgeç Yastığına sarıl Korkular tut Dağılsın kalbin Öl hatta orda Lanetler yağdır Beni hatırla Her telefona sen çık Her kapıya sen koş Beni hatırla Sen bir yerlerde Ben bir şehirde Akşam olunca Beni hatırla Mektupları yak Şarkılara küs Hasretler giy Kendinden vazgeç Yastığına sarıl Korkular tut Dağılsın kalbin Öl hatta orda Lanetler yağdır Beni hatırla |
|
|||
|
|||
![]() Gecti dost kervani türküsü her seyi icinde barindan siirden ziyade bir hikaye. Icinde hersey var, göcler, ayriliklar, sevdalar ve umutlar. Yüzyillar önce gecip giden bu kervan her nedense menziline ulasmiyor, bir cogumuz zaten bu kervana gönlümzle katilmisiz. Cok eski ama her zaman yeni olan bir takim seyler var: Insan duygulari ve bu duygulari en güzel sekilde ifade ediyor bu türkü. Bir de Baris Manco gibi Rumeli kökenli Türkmen (Manco adinin kökeni Karamanco'dan kisaltimasiymis, bunu rahmetli Baris Manco kendi agziyla söylemisti) eklenirse bir sanat abides olusuyor...
Şu karşı yaylada göç katar katar Bir güzel sevdası serimde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni Şu benim sevdiğim başta oturur Bir güzelin derdi beni bitirir Bu ayrılık bize zulum getirir Geçti dost kervanı eyleme beni Pir Sultan Abdalım kalkın aşalım Aşıp yüce dağı engin düşelim Çok nimetin yedik helallaşalım Geçti dost kervanı eyleme beni .... - Baris Manco youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=1Dwfxt-eIW8 |
|
|||
|
|||
![]() Bende seni unutamam Baris abi, 7'den 77'ye progaminda dünyanin her yerini dolasip oralari bize senin gözünle aktardin. Gitmedigin bir yer kalmisti...Cok erkendi ama takdir-i ilahi'nin önüne gecilmiyormus iste...
kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin bende kalan resimleri mektupları istemişsin üzülme sen sevdiceğim bir daha çıkmam karşına sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana unutma ki dünya fani veren allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca unutma ki dünya fani veren allah alır canı ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana aşkların en güzelini yaşamıştık yıllarca bütün hüzünlü şarkılar hatırlatır seni bana youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=RSrISKCVjdQ Geändert von GoerenBilir (12.05.2009 um 21:31 Uhr). Grund: youtube baglantisi yanlisti! |
|
|||
|
|||
![]() Gözlerimde yas kalbimde sizi...Seni de unutmak bana zor geliyor Baris abi. Günümüzde cobut boylular, baston bacaklilar, bebek omuzlular, her türlü zan altinda kalanlar kedi gibi güzelde olmayan yesil gözlüler (ondan mi lens takiyorlar aceba?) senin tahtina el uzatiyolar bu sanat yoksunlari. Ama her bas o taci kaldiramaz, agir gelir ve kafalari ile yere cakili verirler. Günes batarken cücelerin de gölgeleri büyük düsermis
![]() ![]() Dün yine yapayalnız Dolaştım yollarda Yağmurlarda ıslanan Bomboş sokaklarda gözlerimde yaş kalbimde sızı Unutmadım seni Unutamadım unutamadım Ne olur anla beni Unutmak kolay demiştin Alışırsın demiştin Öyleyse sen unut beni Yeterki benden isteme Yıllar ikimizdende Çok şeyler götürmüş Sen yeni yuva kurarken Beni paramparça bölmüş ... Söz ve siir: Barış Manço youtube baglantisi http://www.youtube.com/watch?v=O-STWcHq23E Geändert von GoerenBilir (12.05.2009 um 21:29 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Sirin bir sarki...
Gittiğin günden beri, Yollarına bakarım. Sen salın gel yanıma, Kan gülleri takarım. Kömür gözlüm, sende sevda ne arar. Şirin sözlüm, sende vefa ne arar. Sevmişim yâr, yüreğim ona yanar. Yüregim ona yanar... Kapıldım gidiyorum, Umudum yok yarına. Artık serimi koydum, Bu aşkın pazarına. Kömür gözlüm, sende sevda ne arar. Şirin sözlüm, sende vefa ne arar. Sevmişim yâr, yüreğim ona yanar. Yüreğim ona yanar ... - Cansu Koc youtube baglantisi: http://www.youtube.com/watch?v=xr0gE7_IPr0 |
|
|||
|
|||
![]() .............
|
|
|||
|
|||
![]() Zeit mal an etwas anderes zu denken. Geh mal hellwach mit 5 Sinnen durchs Leben ansonsten wirst Du Dein ganzes Leben schlafend verbringen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Also : Ein atmen und aus atmen, und wiederholen! Ich glaube das reicht für den anfang:-) |
|
|||
|
|||
![]() Amaan burda da mi kavga ya
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=CGqiaBXCdw0 Hatiram olsun inaaaaaaan siir gözlüm inaaaaaaan sirin sözlüm sensiz bir dünyayi yasamam yasamam yasayamam elim ellerinde, gözüm gözlerinde bilki yüregimde sicacik sicacik bir sevgi var sende hatiralar var, sende mutluluklar var sana sitem ettiysem, sitem sevgiden dogar! Ben senle yasadim seninle tattim böyle bir aski al hatiram olsun, armagan olsun sana bu sarki cal benim icin cal, bu ask icin cal bizim bu sarki! Coskun Sabah |