| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
| SSS | Takvim | Bugünkü Mesajlar | Arama |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Bu Konuda Ara |
|
|
||||
|
||||
|
Dam üstünde un eler.... kavusmuyor dügmeler...
Igrenc ya :-) |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
En sevmedigim dügünler ise, sehirde hirbolarin yaptigi dügünler.. Diliyyyolooyyyyy lleeellleee duydum mu kacasim geliyor Bi asiretin gelini tilli lilli lilililiii laflarini duydum mu.... boahha zum kotzen eyy.. Konu Ask_Sehidi tarafından (01.04.2014 Saat 22:46 ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
||||
|
||||
|
Der Text, den Sie eingegeben haben, ist zu kurz. Bitte erweitern Sie den Text auf die minimale Länge von 10 Zeichen.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Evet modern ismiyle "kir dügünü" de aslinda güzel olabilir. Ama köy dügünlerinde silah sikilmasina karsiyim. Ama konuyla alakasi yok :P Konu: Dügünlerde calan hangi sarkiyi sevmiyorsun? Hangi sarkiyi seviyorum ki diye bir sor Aman seker oglan, yandim seker oglan. Anasina darilmis damda yatar oglan sarkisi cok tatli =) |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Günümüzün küressellesen dünyasinda böyle bir seyi onayliyorum de dogru buluyorum. Vur davulcu vur davula gümlesin Kiz oglani sevmis dünya mali neylesin - ![]() Haaa? Konumuz sevmedimiz parcalar degil mi? Onun da bir örnegi var.. Yar diline diline sarilaydim beline Koy kelepce taksinlar ayagima elime.. Ech bescheuert. Ne kadar da meraklilar kelepceye melepce :-D |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Annemin en sevmedigi seyi yapip kayinvalideleri dans pistine cagirdi ("gaynanalar hadi bakem ortayaaaa"). Niyetleri yoktu ama napsinlar, ciktilar piste.. ve eleman bu senin söyledigin sarkiyi basladi söylemeye. Simdi ne zaman dinlesem, aklima annemin surat ifadesi geliyor ve gülmeye basliyorum :-) |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
Gercekten cok yersiz bir sarki ama oyun havalarinin cogu aslinda müstehcen. Var bizim millette bi müstehcenlik ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Und was mir auch so richtig auf den Keks geht ist ist song" Ankara'nin baglari" damit kann kann man mich auch jagen ![]() |