Vaybee!
  |   Üye ol   |   Yardım   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

SSS Takvim Bugünkü Mesajlar

Konu Seçenekleri Bu Konuda Ara
Eski 17.10.2013, 13:54
Ardan123

Tanımlı cahil Benekalice

Benekalice
Du tust mir echt leid du Amöbe.
Senin kendinden baska birine faydan varmi aceba? Sabah aksam isin gücün türk alemini, müslümanlari kötülemek. Sen kendini hangi tarafa sayiyorsun? Atteist degilsin, bu kesin. Atteistin bile bazi seylere karsi saygisi var. Senin kendine bile saygi olmuyan internette herhangi bir pseudonüm arkasina saklanan bir yaratiksin. Yinede Allah'in bir bildigi vardir seni yaratirken. Senin sebebini tespit edemedim, ama belki o benim cahilligimden kaynaklaniyordur.
Eski 17.10.2013, 23:50
benekalice - ait Avatar
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Son satirina biraz daha önem verirsen, belki birseyler kapabilirsin, pek ümidim olmasa da.

Alıntı:
Ardan123´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benekalice
Du tust mir echt leid du Amöbe.
Senin kendinden baska birine faydan varmi aceba? Sabah aksam isin gücün türk alemini, müslümanlari kötülemek. Sen kendini hangi tarafa sayiyorsun? Atteist degilsin, bu kesin. Atteistin bile bazi seylere karsi saygisi var. Senin kendine bile saygi olmuyan internette herhangi bir pseudonüm arkasina saklanan bir yaratiksin. Yinede Allah'in bir bildigi vardir seni yaratirken. Senin sebebini tespit edemedim, ama belki o benim cahilligimden kaynaklaniyordur.
Eski 18.10.2013, 08:24
Ardan123

Tanımlı @benek

Hast Du auch eine eigene Meinung oder kannst Du Dich nur per Copy & Paste verständigen?
Anscheinend nicht, denn all deine Beiträge sind Zitate, aus irgendwelchen radikalen Seiten kopierte Beiträge. Was geistreiches von Dir ist Fehlanzeige.
Eski 18.10.2013, 10:57
DerToni - ait Avatar
DerToni DerToni ist offline
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Alıntı:
Hast Du auch eine eigene Meinung oder kannst Du Dich nur per Copy & Paste verständigen?
Anscheinend nicht, denn all deine Beiträge sind Zitate, aus irgendwelchen radikalen Seiten kopierte Beiträge. Was geistreiches von Dir ist Fehlanzeige.
sie hat eine zeitlang versucht ihre thesen zu verteidugen aber hat auch sehr schnell erkannt dass sie keine argumente vorzuweisen hat.

seitdem spamt sie das forum voll und verschwindet schnell.
Eski 20.10.2013, 14:45
benekalice - ait Avatar
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Wenn man kein eigenes Gehirn hat und blind dazu noch ist, dann ist es sicherlich schwierig für solch einen wie Dich.

Alıntı:

Konu benekalice tarafından (20.10.2013 Saat 15:17 ) de değiştirilmiştir..
Eski 20.10.2013, 14:46
benekalice - ait Avatar
Erfahrener Benutzer

Tanımlı

Zülfikar, Du solltest Dir besser ein anderes Flüchtlingsland suchen. Denn die Kripo/Polizei ist schon hinter Dir Du Triebtäter.

Alıntı:
DerToni´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
sie hat eine zeitlang versucht ihre thesen zu verteidugen aber hat auch sehr schnell erkannt dass sie keine argumente vorzuweisen hat.

seitdem spamt sie das forum voll und verschwindet schnell.

Konu benekalice tarafından (20.10.2013 Saat 15:14 ) de değiştirilmiştir..