| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Terör suçuna idam cezası gelmezse bu hainler daha çok canımızı yakar. Allah milletimizi korusun Geändert von Lara__ (22.12.2016 um 00:31 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Artık sağcı, solcu kalmadı elimizde bir Vatan kaldı bir de Vatan hainleri. Vatanımıza sahip çıkalım,terörün dini, dili, mezhebi olmaz.
Terörist dilsiz, milliyetsiz, dinsiz, mezhepsizdir ve $erefsizdir... |
|
||||
|
||||
![]() Adamlık cinsiyetle değil, şahsiyetle olur. Çünkü öyle kadınlar tanıdım ki bazı adamlardan daha delikanlı. Sen busun, bu kadarsın ve ben bunu zaten bildiğim için geçiştiriyorum. Ağzınla kuş tutsan onu uçururum, sana o kadar yokum.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() seni siddetle kiniyorum lara. Copy paste yapmayi bile beceremiyorsun, hatce de kim? yazarken ellerin heyecandan cok mu titredi ? |
|
|||
|
|||
![]() samaroglanina döndü kel kumam
Neden büyük yaziyorsun? Anladim, donun icindeki cok ufak, büyük yazarak durumu dengelemeye calisiyorsun, yazik ![]() Geändert von Su_perisi (22.12.2016 um 14:59 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() bunlardan olsa olsa sogan irkegi olur,
seni ezelden kiskaniyor ondan geldi duramadi, onuru yok alismis boynuzlu gezmeye ![]() Geändert von Su_perisi (22.12.2016 um 15:06 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Senin;ettiğimiz kavga esnasında kullandığın bir kelime olmasaydı,beni uyarmasaydı.Ben yazdığım aşk sözlerine başka şeyler ekleyecek,birinin gelip bana merhaba demesini bekleyecektim.Meğer,insanın değeri,ederi herşeyi kişiliksiz olmakta yatıyormuş.Kişilik sahibi,onurlu,başkasının emeğine göz koymayanların,aşk gibi bir şansı yokmuş.Meğer bu küçük dünya kadar, O'da bir yalan,bir yanılsamaymış.Şimdi geçmişte yazdıklarıma aval aval bakıyorum...Akıp giden zamanda,anladığım tek şey,O'na gerçekten değer verdim ve güvendim ve gerçektende aptal yerine koyulduğumdu... Bundan sonra ben yazmıycam Lara ya ilişkin,onun yazmasının da bende sivrisinek etkisi var zaten....Benim göç zamanım başladı yine,veda ediyorum tüm alışkanlıklara zamanı gelince biliyorsun.Hoşçakal Nur ! Bir kaç gün daha buradayım,vaybee hikayelerimi yazıp silicem profilimi..... |
|
||||
|
||||
![]() Kalbimin dim dimi...ben ignoladim onu sende cevap verme gitsin baska yerde afkursun...
|
|
||||
|
||||
![]() Nur'um vasifsiz insan bunlar i$siz gücsüz sifatlarina tükür yarab $ükür diyen cinsten...hakaret et keyif alir,küfür et iltifat sayarlar...utanicak sifat arama yüz diye tasidiklari ,$eytanla$mis pi$kin bir surat
|