| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
lan pacoz senin aksine ben ne oldugumu cok iyi biliyorum sen benim bekaretimle ilgilenecegine önce kendi namusuna sahip cik $erefsiz...10 yillik karina neden dokunmadan geriye gönderdin bekaretsiz ciktigi icinmi,üstelik 80.000 marka aldigin otobüs sirketini devredtin sirf kurtulmak icin ...yoksa sorun senin kücük bamyada mi |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
80.000 mark neki 220.000 mark degerinde bir daire ve nakit 150.000 markta verdim. sen baskalarin özelinle ilgilenecegine kendi bekaretinle ilgilen. hala cevap veremedin yosma ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu pezevenk nerde o yürek bu kancik it ancak iftira atmasini bilir,faceden insanlarin resimlerini calarak buraya yükler ..bildigin bir le$ -hastalikli bir köpekden farksiz bu ruh hastasi it..adam gibi kar$ina cikamaz |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
madem vermedin niye bekaret testi yaptirmiyorsun? dombili abine aciklasana bakiremisin ??? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
o.cocugu bende aynisini diyorum sana ba$kalarinin bekaretiyle ilgilenecegine önce kendi namusuna $erefine sahip cik $erefsiz..karini niye düdükleyemedin 10 yil sonra geriye gönderdin ...bekaretsizmiydi karin $erefsiz |
|
|||
|
|||
![]() ich bin toll, attraktiv, charmant und wohlhabend.
benim pesimimden dolanip duracak bunlar ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Lan sen harbi pic'sin ,sen pic misin sorusuna neden cevap vermedigin beli oldu.. o cocugu bana bekaretim hesabini soracak en son ki$i bile deyilsin sen pacoz.. dombili abimi mi kiskandin o yüzdenmi insanlarin resimlerini calip foruma yüklüyorsun? |
|
|||
|
|||
![]() büllo seni ayagimin altina alir ezerim. bu yosmalar icin harcanacaksin.
|
|
||||
|
||||
![]() senden ala yosma mi var burada o.cocugu....ben namusum icin ölürüm ..sen miktirdigin g.ötünün acisina yan pacoz
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |