Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Lifestyle

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.03.2015, 09:49
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von timeraiser Beitrag anzeigen
Wenn die Erkältung am Anfang ist, dann ist es gut. Ansonsten ist es ein Bumerang. Gecmis olsun!
Danke für die guten Wünsche. Im welchem Stadium sich meine Krankheit befindet kann ich nicht ganz einschätzen. Aber heute geht es mir relativ viel besser Und heute abend mache ich wieder einen Saunagang..
Alt 23.03.2015, 10:43
Benutzerbild von timeraiser
timeraiser timeraiser ist offline
Erfahrener Benutzer

timeraiser eine Nachricht über ICQ schicken timeraiser eine Nachricht über AIM schicken timeraiser eine Nachricht über Yahoo! schicken timeraiser eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Hadi diyelim doğruyu açıklamaktan korkuyorsun. Wenn du wenigstens dich mit Lügen besser herausreden könntest. Ich habe zuviel erwartet von dir

Mir fallen wieder Intelligenzspiele ein für dich.

Guck mal, selsbst Hunde kann man daran trainieren:
https://www.youtube.com/watch?v=tvyrSN-Gwxw

Okay, du brauchst ein wesentlich mehr Herausforderung ;-)

Zitat:
Zitat von T9 Beitrag anzeigen
timeraiser keine panik junge.

türkcen zayif oldugunu belli ediyorsun.

ich bin der legendäre T9, du bekommst nichts ich bekomme alles und besonders von der damenwelt bekomme ich alles

ps. neco -> palyaco gibi biridir, dalga gecilen eski türk sarkici
 (\___ )=='-'
  \ .   ) )
   \ `-' /    
~'`~'`~'`~'`~
Der Mensch glaubt, weil er zum Wissen zu blöd ist!

Dieter Nuhr
Alt 23.03.2015, 11:41
seyrangah

Standard

Ilk bahar gelmis, gören var mi? Baharin adi var kendi yok!
Alt 23.03.2015, 11:46
seyrangah

Standard

Canim acili ve bol baharatli tabak kokorec cekti. Bir de yerlerden Ankara Ümitköy olsa, tam manada tadindan yenilmez!
Alt 23.03.2015, 15:06
Benutzerbild von SevtapTuran
SevtapTuran SevtapTuran ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Canim acili ve bol baharatli tabak kokorec cekti. Bir de yerlerden Ankara Ümitköy olsa, tam manada tadindan yenilmez!
Sadece Bir ucak bileti kadar uzaksin

Ankarayi Bir defa ziyaret ettim yillar önce. Heryer beton, hic yesillik yoktu. Havadada agir kömür kokusu ( sonbahar) Allah orda yasayanlara sabir versin.
Alt 23.03.2015, 15:15
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von SevtapTuran Beitrag anzeigen
Sadece Bir ucak bileti kadar uzaksin

Ankarayi Bir defa ziyaret ettim yillar önce. Heryer beton, hic yesillik yoktu. Havadada agir kömür kokusu ( sonbahar) Allah orda yasayanlara sabir versin.
Insallah yine gidecegim Mayis'ta. Ankara yesillik sehir disinda var. Kizilcahamam'da etrafinda.
Vallahi ben Ankara'yi güzelliginden ziyade memleketimin oldugu icin ve orda anilarimin ve akrabalarinin oldugu icin ziyaret ediyorum. Ve Anitkabir'de de Cumhuriyet muhafizlarinin önünde ebedi komutana aslanlar gibi asker selami vermek icin de gidiyorum
Cankiri'da örnegin Ilgaz daglari var milli park. Beynam'i bilirmisin bilmem ama orda 2000 yilik bir orman kalintilari var.
Bu arada ben TEMA VAKFI üyesiyim. Gönüllü üyesiyim. Bir kac Lira, bir kac saat ve bir kac arkadasla bazen orda burda agac dikeriz..
Alt 23.03.2015, 15:22
seyrangah

Standard

T9, gönül isterdi ki her taraf Almanya'da da oldugu gibi yesillik olsun. Ama gercekler malesef öyle degil. Tasima suyla degirmen dönmez. Yani demek istedigim bir kac parkla erozyon canavarinin önünü kesilmez. Ülkemizin, ki buna Ankara'da dahil %90'i erozyon tehlikesiyle karsi karsiya. Avrupa kitasinin kaybettigi toprak miktarinin 15 mislinin kaybediyoruz. Yani senede Kibris adasini üzerinde kaplayacak kadar toprak kaybediyoruz.
500 milyar agaca ihtiyac var en azindan ki jeolojik/ökölojik denge yine olussun ve korunsun diye. AKP döneminde agaclandirma calismalari hiz kazandi. Milletimizde ama eskisi gibi degil. Dogaya ve cevreye olan tutum da degisti. Bunlar sevindirici seyler..

Geändert von seyrangah (23.03.2015 um 15:41 Uhr).
Alt 23.03.2015, 15:52
seyrangah

Standard

Zitat:
90 yil birsey yapilmamis, bunlarin 10 yilda düzelmesini kimse bekleyemez.

hep beraber bu güzel degisimleri destekleyerek devamini istemeliyiz.

bu arada belirtmek isterimki altinpark, dikmen vadisi ve 50. yil parkina CHP karsi cikmisti.
Sen simdi 90 yil önceki imkanlari günümüzün imkanlariyla kiyaslarsan o zaman böyle carik cürük hesaplar cikar.
Mesele CHP ya da AKP'de degil. Netice'de Altinpark'i MHP'li Turgut Altinok yaptirmisti. Onun orda cok emegi gecmisti.
Ülkeye ve topluma hizmette yarisi ben her zaman desteklerim. Ülkeye ve millete zarar veren her kim olursa olsun onun karsina sahsimca dikilirim. Benim anlayisim bu.
Istanbul'da havalani icin Akdeniz'de hoteller icin güzelim ormanlar yok ediliyor. Mimar plani su bu yok. Hersey rant hersey peskes. Buna da karsi cikarim. AKP degil kim olursa olsun! Bogazin görünüsü o pis yapitlar kirletmis! Almanya'da hic görebiliyormusun direk deltalarda ya da doga harikalarinin hemen yani basinda bir ev? Göremezsin. Bunlari bende Türkiye'de görmek istemiyorum.
Alt 23.03.2015, 16:05
seyrangah

Standard

Zitat:
90 yildir imkan yaradamayan zihniyetten dolayi oldu bunlar. iflas etmis bir türkiyeyi 10 yilda nasil degistirdigimiz ortada.

altinparka gelince orayi mhpli altinok yaptirmadi. orasi yillarin golf klübüydü ve 80li yillarda park oldu. sonra o parki melih gökcek bastan sona kadar yeniledi. pis bir yerden modern bir park yapti.
Evet AKP dönemindeki büyümenin nedenini Kemal Derviş'in döneminde uygulanan para politikalarıdir . "2000’lerdeki sağlıklı büyümesinin sebebi bu politikalardı. Temeli onun döneminde atıldı. Ondan sonra gelenler de bu politikaları devam ettirdiler..

Yani bu konuda da AKP'yi destekliyorum.
Benim AKP'ye karsi sert ve muhalif tutumum dünün zügürtlerinin bugünün para babalari olmasidir. Asli astari nedir? Bilmem anlatabiliyormuyum? Haaa hirsizin her türlüsüne karsiyim ben. Benim icin toplum ve devlet önce gelir. Siyasi partiler gelirler giderler...
Alt 23.03.2015, 16:25
seyrangah

Standard

Zitat:
Zitat von seyrangah Beitrag anzeigen
Evet AKP dönemindeki büyümenin nedenini Kemal Derviş'in döneminde uygulanan para politikalarıdir . "2000’lerdeki sağlıklı büyümesinin sebebi bu politikalardı. Temeli onun döneminde atıldı. Ondan sonra gelenler de bu politikaları devam ettirdiler..

Yani bu konuda da AKP'yi destekliyorum.
Benim AKP'ye karsi sert ve muhalif tutumum dünün zügürtlerinin bugünün para babalari olmasidir. Asli astari nedir? Bilmem anlatabiliyormuyum? Haaa hirsizin her türlüsüne karsiyim ben. Benim icin toplum ve devlet önce gelir. Siyasi partiler gelirler giderler...
Hafta sonu insallah sana iki ayrintili cevap yazacagim. Bunlar bir kac cümlelik seyler degil. Bende yalan yanlis bir sey yazmak istemiyorum. Aslini ve astarini arastirarak yapmak istiyorum.
Antwort