| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Generalstabschef Türkei, Ilker Basbug wurde verhaftet
Der ehemalige Generalstabschef der Türkei ist wegen Putschplänen gegen die Regierung festgenommen worden. wer mag der nächste sein???? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ben bu kararin hicte bile kötü bir karar oldugunu düsünmüyorum. Egerki Terör örgütü yöneticisi ve darbeye tesebbüs sebebi gercek ise..gec bile kaldik! Belkide bunlar gibi genelkurmaylar yüzünden bu PKK olayini bugüne kadar hala cözmüs degiliz. Eger almanya ile karsilastiracak olursak.. ki aslinda karsilastirmalari pek sevmiyorum, ozaman almanyanin cumhurbaskani sade ve sadece yaklasik 500 bin avro aldigi icin(das auch noch von nem Freund) -koltugundan- itildi... Kala kaldiki bu Basbug bey örgütlere birde liderlik yapmis! Eger bu haber gercek ise ..ki yakinda cikar ortaya - ozaman bunun gibi genelkurmaylarin cani cehenneme. |
|
|||
|
|||
![]() Dümmer gehts nimmer.
|
|
|||
|
|||
![]() iyi kizim iyi, kötü bulma yarin öbürüsü gün fetullahci-HAINLER türkiyeyi din ve seriat devletine cevirdikten sonra ve böldükten sonra aglarsin! ama sadece türksen tabiki. Is yeni kurtulus savasina gidiyor! ama savas ciktigi zamanda hainler acimasizca idam edilecektir, bundan hic kuskun olmasin! |