| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Avrupalilar orta cagda yaramazlik eden cocuklarini "Türkler geliyor" diye korkuturlardi..
O korkuyle büyüyen cocuklar agrasiflesir,hacli ordularina malzeme olurlardi Modern cagda pek farkli degil, belkimde daha vahim..Bilincli olarak islami fobi olusturuldu.Batili hakim cevreler doktorunu öldürmeye yeltenen psikopatlar gibi, Islam ve Türklere yönelik herfirsatta yanlis ve düsmanca propagandalar yaptilar, yapiyorlar...Norvec canavari bunlarin tezahürüdür "Rüzgar eken firtina bicer" Umarim firtinalardan herkes kendine düsen dersi cikarir |
|
|||
|
|||
![]() @fangamandl
deine wertvolle meinung(nicht ironisch gemeint) möchte ich gerne hierzu wissen http://www.heise.de/tp/artikel/35/35165/1.html http://erenguevercin.wordpress.com/ Geändert von Anarcho (26.07.2011 um 02:23 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Slm..... "SU CILGIN TÜRKLER"......Smile.... Islami Fobisini cikar ne yazik ki ISLAMI yanlis tanitanlardan ibarettir.. Bunu baska dine suclamamak gereksiz... "KENDIm ettim kendim buldum"misali...ne yazik ki... Bu gibi eylemlerin altinda insancil veya böyle yazayim INANC farkli yönden...esmeye basladi... Firtinalari yapanlarin KENDINCE birseylerin öne sürmesinden ziyade...hepsini yok etmeye baslamistir... P.s: Olumsuzluklara karsi...ne yazik ki cogumuz halen NEGATIF yönden hareket ediyoruz.... Kendimizce yanlis olanlari...baskalarina yaptigimiz taktirde.. DOGRUYA medet ummadigindandir.... GYS))) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ich geh mal kaffee trinken |
|
|||
|
|||
![]() oh sorry, ich bin wirklich zu doof, ich meinte eher den text drunter
""SU CILGIN TÜRKLER"......Smile.... Islami Fobisini cikar ne yazik ki ISLAMI yanlis tanitanlardan ibarettir.. Bunu baska dine suclamamak gereksiz... "KENDIm ettim kendim buldum"misali...ne yazik ki... Bu gibi eylemlerin altinda insancil veya böyle yazayim INANC farkli yönden...esmeye basladi... Firtinalari yapanlarin KENDINCE birseylerin öne sürmesinden ziyade...hepsini yok etmeye baslamistir... P.s: Olumsuzluklara karsi...ne yazik ki cogumuz halen NEGATIF yönden hareket ediyoruz.... Kendimizce yanlis olanlari...baskalarina yaptigimiz taktirde.. DOGRUYA medet ummadigindandir...." |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Slm, Peki tam olarak neyi anlamadin.....?!? P.s: Türkceyi...almancaya cevirme hakkini kullanabilirsin....?!? SYG)) |