Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 17.06.2010, 20:15
Benutzerbild von Sandalye
Sandalye Sandalye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard CHP bunu hep yapiyo !

Görevi devralan Berhan Şimşek ise ilk iş olarak AK Parti'ye yüklendi. CHP'de bireysel değil kurumsal siyaset yapıldığını belirten Şimşek, "AKP'li başbakan, bakanlar, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, yöneticiler, parti kurulduğunda kurucu olanlar aynı evlerde oturuyorlar mı? Aynı arabaya biniyorlar mı? Özel hayatları nerede? Sadece iki pişti de olmuyorlar üçü. Görmemişin bir oğlu olmuş üç hanım böyle matruşka gibi yan yana. Aman Allah'ım. Bu anlayıştan Türkiye'yi kurtaracağız" dedi.

TÜRKÇESİ RÜKÜŞLÜKTÜR

Bir gazetecinin, "İsim vermeden Nimet Çubukçu'yu eleştirdiniz. Neyini beğenmediniz. Elbisenin rengi, modeli ya da üçünün aynı anda giymesi mi?" sorusu üzerine Berhan Şimşek şunları söyledi:

"Buna rüküşlük, deriz. Bunun Türkçesi rüküşlüktür. Bu ülkede fukaralar aş, ekmek bulamazken. Üç tane birbirine pişti rüküşlüğün ötesinde bir şey değildir. Milli Eğitim Bakanı mı yoksa Başbakan'ın bakanı mı? Milli Eğitim Bakanı değil, başbakanın bakanı. Hanımefendilerin bakanı."
Quelle : Milliyet

Su yazilara bakarmisiniz,hic bir Erkege bu demecler yakisiyormu ?
AKP Bayan Bakan yada Milletvekillikleri bir yana ,bir erkegin bayanlara bu tür lafsokusdurmanin
ne kadar yakisiksiz oldugunu düsünüyorum.
Isi gücü birakmis Bayanlarin giyimine görünümlerine demec veriyor,bu ne cehalet !
Kendini ileri görüslü ve aydin gören Chpliler bu demecler hakkinda ne düsünüyor merak ediyorum.

Benim bu olaya söylecegim sadece su : Berhan Simsek bey mademki Kadinlari rüküslükle sucluyorsunuz sanirim sizin giyim zevkiniz bu bayanlardan daha üstün " O zaman söyle güzelinden bi Etek giyde yürüüüüüüüüüü seni arkadan seyir edelim" Dedikoducu kadinlar gibi baska kadinlarin hakkinda dedikodu yapabilen sözde Erkekde eminim feminin damarida vardir Etekde giymesi hic tuhaf olmaz ...diye düsünüyorum

Bir zamanlar Refah partililerin eslerine laflar atdilar.Sonra Abdullah Gülün esine.Sokakda kendi Partilerine üye carsafli kadini tartakladilar

diyecek söz laf bulamiyorum
Alt 17.06.2010, 20:49
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von Sandalye Beitrag anzeigen
Görevi devralan Berhan Şimşek ise ilk iş olarak AK Parti'ye yüklendi. CHP'de bireysel değil kurumsal siyaset yapıldığını belirten Şimşek, "AKP'li başbakan, bakanlar, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, yöneticiler, parti kurulduğunda kurucu olanlar aynı evlerde oturuyorlar mı? Aynı arabaya biniyorlar mı? Özel hayatları nerede? Sadece iki pişti de olmuyorlar üçü. Görmemişin bir oğlu olmuş üç hanım böyle matruşka gibi yan yana. Aman Allah'ım. Bu anlayıştan Türkiye'yi kurtaracağız" dedi.

TÜRKÇESİ RÜKÜŞLÜKTÜR

Bir gazetecinin, "İsim vermeden Nimet Çubukçu'yu eleştirdiniz. Neyini beğenmediniz. Elbisenin rengi, modeli ya da üçünün aynı anda giymesi mi?" sorusu üzerine Berhan Şimşek şunları söyledi:

"Buna rüküşlük, deriz. Bunun Türkçesi rüküşlüktür. Bu ülkede fukaralar aş, ekmek bulamazken. Üç tane birbirine pişti rüküşlüğün ötesinde bir şey değildir. Milli Eğitim Bakanı mı yoksa Başbakan'ın bakanı mı? Milli Eğitim Bakanı değil, başbakanın bakanı. Hanımefendilerin bakanı."
Quelle : Milliyet

Su yazilara bakarmisiniz,hic bir Erkege bu demecler yakisiyormu ?
AKP Bayan Bakan yada Milletvekillikleri bir yana ,bir erkegin bayanlara bu tür lafsokusdurmanin
ne kadar yakisiksiz oldugunu düsünüyorum.
Isi gücü birakmis Bayanlarin giyimine görünümlerine demec veriyor,bu ne cehalet !
Kendini ileri görüslü ve aydin gören Chpliler bu demecler hakkinda ne düsünüyor merak ediyorum.

Benim bu olaya söylecegim sadece su : Berhan Simsek bey mademki Kadinlari rüküslükle sucluyorsunuz sanirim sizin giyim zevkiniz bu bayanlardan daha üstün " O zaman söyle güzelinden bi Etek giyde yürüüüüüüüüüü seni arkadan seyir edelim" Dedikoducu kadinlar gibi baska kadinlarin hakkinda dedikodu yapabilen sözde Erkekde eminim feminin damarida vardir Etekde giymesi hic tuhaf olmaz ...diye düsünüyorum

Bir zamanlar Refah partililerin eslerine laflar atdilar.Sonra Abdullah Gülün esine.Sokakda kendi Partilerine üye carsafli kadini tartakladilar

diyecek söz laf bulamiyorum

Haklisin AKP'LILER'DE basi acik olanlara ya da millitan disi terörristleri andirircasina tessetür giymeyenlere dogrudan kezzapla saldiririda bulunuyor.
Bak AKP'nin yüzünden itibarimiz 5 paralikti simdi üc kurusa düstü. Türkiye'de bebek ölümleri Filistin'den daha fazla, sanki bizde hersey güllük gülistanlik, ama gel gör ki, medayatik bir sekilde illa bir filistinli bir cocugun masraflarini hastanenin karsilamaksizin Türkiye'de tedavi görecek. Kendi sorunlarimizi cözdükte bir Filistin eksikti. Ama bu millet muhasebe tutar gibi bu hükümetin yaptiklarini bire bire, not tutuyor. Göz boyamakla bu milleti kandiramazlar! Milletimiz herseyin varkinda. NATO'da üyeligimizin iptali söz konusu. Bu gidisile bizi UEFA'dan da cikarilar. Sonra Türkiye ön eleme maclarini Ürdün'e karsi, FILISTINE karsi oynar!
Varsa yoksa CHP! Artik ampül patladi, isik sacmiyor! CHP'ye düsüyormus Türkiye'yi 21. yüzyilda muassir medeniyetlerin seviyesine yükseltmek!

Geändert von Virtual_Reality (17.06.2010 um 21:19 Uhr).
Alt 17.06.2010, 21:26
Erfahrener Benutzer

Standard

Yok Yok Chp yapamaz kardesim hepside muhallebici cocuklari pisirik pisirik tiplemeler.Ya bunlarin arasinda Erkek tiplemesi yok denecek kadar az hep feminin tipler bunlardan ne köy olur ne kasaba !
Alt 17.06.2010, 23:23
Synergie

Standard

Das alles hier deutet auf die Panik der Akp-Anhänger. Alle politischen Projekte der akp sind faktisch gescheitert oder auf Eis gelegt. Bald sind Wahlen und die Panik ist ausgebrochen und jetzt versucht man die Anderen schlechter zumachen als man selbst ist. In KKTC wurde die Akp-Version bereits abgewählt, weil die Akp-Politik keine nennenswerten Fortschritte erzielen konnte.
Alt 17.06.2010, 23:25
Virtual_Reality

Standard

Zitat:
Zitat von Sandalye Beitrag anzeigen
Yok Yok Chp yapamaz kardesim hepside muhallebici cocuklari pisirik pisirik tiplemeler.Ya bunlarin arasinda Erkek tiplemesi yok denecek kadar az hep feminin tipler bunlardan ne köy olur ne kasaba !
Artik siyasat bilek gücüyle degil akil gücüyle yapiliyor! Yagli güres yapilmiyor, siyaset yapiliyor! Konya'da AKP'li delegeler aralarinda bilek güresi yapmistilar ve en güclüsü baskan olmustu! Simdi güler misin aglar misin halimize? Bati alemi dünyanin diger bölümlerine niye fark atti biliyormusun? Cünkü kadinin akil ve is gücünü dogru kullanmasini bildi. Cinsel sinirlari asip kadin erkek birlikteliginden olusacak bir gücle yeni yüzyillin gereklerini yerine getirmemiz lazim. Aklin yolu birdir, devir bilek gücü degil, kalem gücü! Maksat zaten köy ve kasaba olmak degil! Maksat muassir medeniyetler seviyesine erismis saygi deger DEVLET olmak!

Geändert von Virtual_Reality (17.06.2010 um 23:28 Uhr).
Alt 18.06.2010, 00:46
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Synergie Beitrag anzeigen
Das alles hier deutet auf die Panik der Akp-Anhänger. Alle politischen Projekte der akp sind faktisch gescheitert oder auf Eis gelegt. Bald sind Wahlen und die Panik ist ausgebrochen und jetzt versucht man die Anderen schlechter zumachen als man selbst ist. In KKTC wurde die Akp-Version bereits abgewählt, weil die Akp-Politik keine nennenswerten Fortschritte erzielen konnte.
huamuahaha ya varya ceviz kabugunu doldurmayacak cinsde cevap yazmissin,konuya anlamamissin bile

Kardesim sen Milleti 3 gram aklinla su yazilarinla tatmin edeceginimi saniyorsun ?
Konu sudur senin o modern kibar aydin ve akilli sandigin yada topluma kendilerini gösterenlerin 2-3 Bayanin ayni kiyafeti giymesine nasil yorum getirip gönderme yapmasi.

Weiss du was mein Freund burda olay Akp falan degil bu Insanin tutumu !
Gelmis akli sira konuyu nerelere cekiyor,ulan 1 degil 10 secim olsa yine AKP kazanir Embesil
Panikmis manikmis sizofren seni

Geändert von Sandalye (18.06.2010 um 00:51 Uhr).
Alt 18.06.2010, 00:50
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Virtual_Reality Beitrag anzeigen
Artik siyasat bilek gücüyle degil akil gücüyle yapiliyor! Yagli güres yapilmiyor, siyaset yapiliyor! Konya'da AKP'li delegeler aralarinda bilek güresi yapmistilar ve en güclüsü baskan olmustu! Simdi güler misin aglar misin halimize? Bati alemi dünyanin diger bölümlerine niye fark atti biliyormusun? Cünkü kadinin akil ve is gücünü dogru kullanmasini bildi. Cinsel sinirlari asip kadin erkek birlikteliginden olusacak bir gücle yeni yüzyillin gereklerini yerine getirmemiz lazim. Aklin yolu birdir, devir bilek gücü degil, kalem gücü! Maksat zaten köy ve kasaba olmak degil! Maksat muassir medeniyetler seviyesine erismis saygi deger DEVLET olmak!
Virtual bu bir gercek bunu kabul et,CHP de yürekli Insanlar yok !
Görmedinmi Deniz Baykalda bile hepsi arkadan is cevirdi,yani bu Insanlarla bi yere varamazsin hepsi pasif ve light
Antwort