| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ürün tedarikçimiz Nike firmasının kulübümüze özel olarak hazırladığı çubuklu Bordo-Mavi formalar satışa sunuldu. Yeni sezonda takımımızın da kullanacağı çubuklu formalara taraftarlarımız Ts Club Mağazaları ulaşabilirler. trabzonspor.org.tr |
|
|||
|
|||
![]() cubuklu cubuksuz farketmez ,, isterseler formasiz bile oynasinlar emme ne edip edip sampiyon olalim artik,, bekledimiz yeterrrrr bize her yer trabzonnnnnnnnnnnnn
|
|
|||
|
|||
![]() kötü olmus yaa..
gecenlerde bizim cocuklari antrenman fanilalariyla gördüm, bu ne dedim!!? kirmizinin üzerine kabak gibi beyaz harflerle bir türk telekom yazisi! yuh yani, gözüme soksaydin! daha kücük olmuyomuydu? hem telekomun yazilis tarzi hic modern degil, ne bir cercevsi var, ne bisey, hic begenmedim! eger bizim cimbomun formalarida böyle türk telekom reklami ile olacaksa, vay halimize! hic cazip degil. yap söyle turunculu biseyler bak noluyo. bizim turuncu cok satti gecen yil. bu yil eflatun'lu biseyler yapicaklarmis, hayirlisi.. trabzonlu kardeslerime bu yil basarilar. yeni teknik patronunuz hayirli olsun.. |
|
||||
|
||||
![]() Bencede güzel olmamış ,Pumanın çubuklu forması daha güzel duruyordu, Nike yapamıyor güzel sadece kaliteli ama hiç iyi güzel formaları yok hep aynı . . .İnşallah bu formalarla şampiyon oluruz =)
|
|
|||
|
|||
![]() ey cözünü sevdum trabzonspor yeter artik güldür yüzümüzü daaaaaaaaa
|
|
||||
|
||||
![]() Bugün gittim Ts club a *Kombine kartı almak için yeni formalarimiza da bakdım vede müzayi gezdim ey gidi günler ey . . . forma hiç hoşuma gitmedi , bu forma 75 tl, kombine kartın arkasında bile *Türk telekom* reklamı var ..!! İnşallah bu yıl şampiyon olacaz =)
|