Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 16.02.2009, 16:38
holgerfach

Standard beyaz atli prens beklemek

1. 30 hatta 40 hatta ve hatta 50 yashina kadar erkek beklemek demektir...sonu yok bu ischin

2. olmicak duaya amin demek

3. evdeki tüm odalarin ceyizle dolmasi demek...al al bitmiyo anasini satim

4. tüm kapiya gelenlere ... aaaa bunun ati yok ben bunu istemem demek...die offizielle antwort wäre *ati yok .. ama at gibi bizim oglan...*

5. baschlik parasini her sene 5% indirim cekmek..für sommerschluss und winterschluss gibts sonderkonditionen

6. beyaz atli bir bayani beklemekten daha bezgin olmak

7. herkeze..inklusive coluk cocuk akraba süalele hatta tramvayda bilet kontrolu eden adama bile ayni cevabi vermek ... *üüfff....ben okuyom/calisiom iste...vidi vidi vidi*

8. türkiyeden 20lik bir kondisyon harikasi anadolu erkegini almakla noktalanan bir olay

9. evde yannizlik cekmemek icin kedi almak

10. bekaret bozulmasin diye bisiklete binmemek

11. tüm kiz arkadaslarinin dügününde halay cekmek...je älter die single weiber werden,desto tiefer werden die ausschnitte bei hochzeiten...önemli olan reklam

12. 45 yashinda 75 üniversite bitirmisch ama hala iki cümleyi bir araya getirmeyen bir herifin altina yatmak gibi bir opsiyonu olan isch

-bitte die liste komplettieren-
Alt 16.02.2009, 19:13
gelincik02

Standard

Siyah atlida olabilir beyaz olmasi sart degil :P:P
Alt 16.02.2009, 23:41
Benutzerbild von xsadece25x
xsadece25x xsadece25x ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Ich glaub an das Pferd. Das Automobil ist nur eine vorübergehende Erscheinung (Kaiser Wilhelm II. zu Beginn des 20. Jarhundert)

Gemäß dem Zitat, ati olsun da, degilse ne olursa olsun ...(wenns tatsächlich so einfach wäre..)
Alt 17.02.2009, 08:50
fos

Standard

Umudunu hicbirzaman yitirmemek demektir
Keep the Faith pilagina sahip olmaktir
Kendini bozuk para gibi harcatmamak demektir
Karakter meselesidir, ulvi birseydir yani
Makrame ve elisi atölyesi acmaktir,sosyal olmak ve bir melek gibi yasamak demektir
Sabirli olabilmektir.(Hamfendi bekleyin..ama..cok ayip..herkesin prensini verecegiz..sirayla)
Nefsine hakim olmak demektir
Yasamanin iyi birseylerin olduguna inanmaktir
das war's
Son
--
für die Jungs -bonus 'Alternative Director's Cut "The End"-

..kirsal alanda biryerde yasamak, ve "herhalde bir SUV ya da Jeep aracla gelecek
degil, benim askim beyaz atla gelecek" ümitliyim demektir.
..kendini prenses sanmak demektir
..krali tanimaktir
Alt 17.02.2009, 10:02
Benutzerbild von xsadece25x
xsadece25x xsadece25x ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Lieber fos,

"Yasamanin iyi birseylerin olduguna inanmaktir" <- daran glaube ich aber wirklich und es hat nicht mal mit der Grundfrage was zu tun...

Yani in der Umkehr, sen yasamanin iyi birsey olduguna inanmiyormusun?
Hmm damit könnte man wohl die nächste Diskussion starten "Sinn des Lebens"..
Alt 17.02.2009, 11:12
fos

Standard

@sadece25
Midlife-Crisis'ini 25 yasinda yasamis bir pessimist, sinik ve bardagi hep yari bos olarak gören bir insan olarak bile haykiriyorum:::yasamak herzaman cok iyi birseydir:::

Her yasadigim saniye icin buna sükür ederim.Karamsar anlarimiz, yasamak istemedigimiz olaylar olacak elbette.Ama yine de yasamak disinda baska yapacak birsey yoktur.Keske gencligimde daha az uyusaydim ve daha fazla yasasaydim.Benim genclere tek tavsiyem budur.-Konsantre olun-. Inanin ki gecmise yolculuk yapabilseydik, bugün burada cok az insanla karsilasirdik. Benim yapacagim tek sey bundan sonra da yasamak ve sonunda da ölmektir.Bu cok basit 3-lüyü anlayamayanlar var. Dogum-yasam-ölüm. Ama iste esas
soru(n) buradan itibarne basliyor:Ya sonra ?

Zaten insanoglunun bu soruya cevap aramasinin altindaki esas neden de bu: yasamanin anlami nedir?= ölünce ne olacak?

Benim teorim su: Yasamanin anlamini bilseydik eger, hicbirimizde yasama istegi kalmazdi. Ne zaman ölecegimizi bilmek te ayni etkiyi yaratirdi.Bu denkleme bir anlam vermek icin,
yani sonrasi icin de, önümüzde cesitli modeller var. Hangisine inanirsak artik.Buna da yaradanin bize olan sinavi diyelim.

Ha inanmayanlar var, evet dogru, onlara da sunu söyleyeyim:bugün bir ateist bile, bir yaradanin olmadigina inaniyor.Yani inanc hep var.Yoka da inanmak vara da inanmak.Yasamak degerli birseydir, anlami da budur bence. Arz ederim
Alt 06.03.2013, 15:07
OnMyOwn

Standard

Beyaz atli Prens yolda digidik digidik gelirken attan düsüp ölmüs :-)
Alt 06.03.2013, 18:31
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von OnMyOwn Beitrag anzeigen
Beyaz atli Prens yolda digidik digidik gelirken attan düsüp ölmüs :-)
yok dayanamamis esegini halletmis
Alt 06.03.2013, 19:53
OnMyOwn

Standard

Cok terbiyesizsin Billy!
Alt 07.03.2013, 16:26
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von fos Beitrag anzeigen
@sadece25
Midlife-Crisis'ini 25 yasinda yasamis bir pessimist, sinik ve bardagi hep yari bos olarak gören bir insan olarak bile haykiriyorum:::yasamak herzaman cok iyi birseydir:::

Her yasadigim saniye icin buna sükür ederim.Karamsar anlarimiz, yasamak istemedigimiz olaylar olacak elbette.Ama yine de yasamak disinda baska yapacak birsey yoktur.Keske gencligimde daha az uyusaydim ve daha fazla yasasaydim.Benim genclere tek tavsiyem budur.-Konsantre olun-. Inanin ki gecmise yolculuk yapabilseydik, bugün burada cok az insanla karsilasirdik. Benim yapacagim tek sey bundan sonra da yasamak ve sonunda da ölmektir.Bu cok basit 3-lüyü anlayamayanlar var. Dogum-yasam-ölüm. Ama iste esas
soru(n) buradan itibarne basliyor:Ya sonra ?

Zaten insanoglunun bu soruya cevap aramasinin altindaki esas neden de bu: yasamanin anlami nedir?= ölünce ne olacak?

Benim teorim su: Yasamanin anlamini bilseydik eger, hicbirimizde yasama istegi kalmazdi. Ne zaman ölecegimizi bilmek te ayni etkiyi yaratirdi.Bu denkleme bir anlam vermek icin,
yani sonrasi icin de, önümüzde cesitli modeller var. Hangisine inanirsak artik.Buna da yaradanin bize olan sinavi diyelim.

Ha inanmayanlar var, evet dogru, onlara da sunu söyleyeyim:bugün bir ateist bile, bir yaradanin olmadigina inaniyor.Yani inanc hep var.Yoka da inanmak vara da inanmak.Yasamak degerli birseydir, anlami da budur bence. Arz ederim
ya ich als ateist glaube, dass dir wortülsen sehr gefallen würde
Antwort