| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() hanimlar bu ezik tipe aciyip da yazismayin bence, 3 msj dan sonra tribe girip kendi kendine küsüyor, üstelik de hakaret eder etmez bloklamis ne alakaysa, senin gibi amöb lerle isim olmaz, hatta tesekkür bile edecegim söyleyecegimi söylediktan sonra : aminakodugumun sayin siktirboktan chillout dallamasi, bak aslinda benim agzim pis degildir, küfür filan sevmem, ama madem illa bu dilden anliyorsun, afiyet olsun.
kendini ifsa ederek fazla vaktimi harcatmadigin icin tesekkürü de borc bilirim bu kadar ilgi senin gibi bulamac beyinlilere cok bile simdi hadi yallahhhh |
|
|||
|
|||
![]() Bir nickle sana samimi ve iyi davrandi, diger nickle sana küfür mü etti? Böyle bir vakayi ben taniyorum.
Yüregi yok ama bin nicki var degil mi? FeministBoy, Mecnun2017 falan olarakta karsinacikabilir dikkat ![]() Erkek diye gecinipte birden fazla nicki olanlara sana edilen küfürleri on misli ve faizi ile geri iade ediyorum. Zitat:
Geändert von seyrangah_06 (28.07.2017 um 18:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Absender:
Mecnun2017 [ Blocken ] Betreff: Benim hakkımda dedikodu Datum: heute, 01:18 Etmişsin!!! Ne seni tanımıyorum ne de yazışma var. Sanırım beni karıştırdın. Lütfen böyle şeylere dikkat edelim. Sana birşey dediysem, eyvallah. Ama seni tanımıyorum bile. Kal sağlıcakla... Vesselam. |
|
|||
|
|||
![]() seyrangah bu msj sana galiba
![]() |
|
|||
|
|||
![]() sardin bunu basima, al ugras
Absender: Mecnun2017 [ Blocken ] Betreff: Und? Datum: heute, 09:27 Ich warte auf eine Stellungnahme von dir! |
|
|||
|
|||
![]() Bacim, burada Lara hanim diye bir user var ve bunlarin yedi sülalesini aglatabilecek tek kadin user o burada.
Ben seni o'na yönlendiriyim. Lara hanim bu konuda sana bir bayan olarak terreddütsüz yardim edecedginden hic süphen olmasin. Takip edebildigim kadariyla forum da son derece sagduyulu bir user. Sana yardimini esirgemeyeceginden hic süphem yok. Sen ona yönel bacim.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ha Ha ha haaahaaaa...))))))))))))) bo$kunu$ma !!! yönlen bana bacim...) hay hay ne demek.. zor durumda kalmi$ hemcimsime yardim benim insanlik görevim.....))) |
|
|||
|
|||
![]() lara hanimcigim simdilik biz dedikodu yapabiliriz, eminim bu ve bunun gibi dallamalara harcayacagimiz vakti daha iyi degerlendirmis oluruz
haaa baktik ki rahat durmuyorlar o zaman boylarinin ölcüsünü alabiliriz bu adamciklarin |
|
|||
|
|||
![]() Ben Mecnun2017!!! Benim hakkımda neden dedikodu yapılıyor acaba??? Nerden çıktı? Ben kimseye hiçbir şey yapmadım. Benim hakkımda dedikodu yapanı veya bana küfredeni Allah'a havale ediyorum ve dahada birşey demiyorum. Günahımı alıyorsunuz. Yapmayın!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Häää söyle bacim...))) boskonusma i$i cözmü$ün...) sana cicekli bir elbise giyderlim ,ne dersin? cicekli elbislye dedikodunun tabanina vurursun..) |