| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kayahan: Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finalinden
Kayahan, Türkçe Olimpiyatları Şarkı Finalinde kuliste görüşlerini paylaşıyor https://m.youtube.com/watch?v=Dp8VHMoqaNg&t=22 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Topragi bol olsun, IsIklar icinde uyusun.. Cocuklugumu onun sarkilari ile gecirdim - üzülmemek elde degil.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() Ne kadar iyi Bir insan!!! Ölümünde bile baskalarini düsünerek yardimda bulunuyor. Gelde böyle birine aglama Kayahan için yarın sabah Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir anma töreni düzenlenecek. Kayahan , Teşvikiye Camii'nde öğle vakit kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek. DENİZ GÖREN BİR YER İSTEDİ Kayahan'ın vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. "MEHMETÇİK VAKFI'NA BAĞIŞLAYIN" Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmalarını istedi. Kayahan bütün konserlerinde satılan hediyelik eşyalarının gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışlıyordu. Geändert von SevtapTuran (04.04.2015 um 11:38 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bende cok dinlerdim onun sarkilarini. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ayyyyyyy SEN DAHA YASIYOOOONMU????? CANAN = FEYZADE ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben feyzade degilim denizrocky. seninde kim oldugunu bilmiyorum.
bu threadin konusu, kayahan. sen uykusuz mu kaldin bilmiyorum, ama ölüme karsi biraz saygi göstersen, iyi edersin. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
SUS LAN!!!! CAKARIM SENI DUVARA!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Deniz üstad, Bende öyle düsünüyorum ![]() |