| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() 6 ilin CHP teşkilatı genel merkez önünde eylemde
İzmir, Kırklareli ve Antalya'da bazı ilçe belediyelerinde, mevcut başkan adaylarının tekrar aday gösterilmemesi protesto edildi. İlçe binalarında toplanan partililer, mevcut isimlerin aday gösterilmesini isterken, bazı teşkilatlar ise istifa kararı aldı. CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, parti binasına giriş çıkışı engellemek için kapıyı, koltuk, masa ve sandalyelerle içeriden kapadı. İstanbul, Ankara, İzmir, Kırklareli, Aydın ve Antalya teşkilatları genel merkez önünde eylem yapıyor. CHPde diktatörlük devri yine basladi. Üyelerin istedigi adaylari silip yerine kendi istedigi adaylari koyan Kilicdarogluna sok üzerine sok. Daha önce Istanbul adaylarini Mustafa Sarigül dayatmisti ve yine seviyesizce eylemlere sahit olmustuk. Atatürk'ün partisini bu hallere düsüren Kilicdaroglu ve Sarigül secimlerde cevabini alacak. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() CHP de deprem olmus...kilicdaroglu o veya su adayi onaylamis. buda sumaniye benzer depreme yol acmis...
![]() AKP de deprem felan yoook.... yolsuzluk hirsizlik din tüccarligi.. paralel devlet felan filan BUNLAR HIC BIR DEPREME YOL ACMADI.... millet kör ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sakin ol, heyecan yapma. önemli olan burada paylastigimiz haberlerin yalan olmamasi. ben benek gibi uydurma haberler ile burada spam yapmiyorum. bak kardesim CHP ile AKP arasinda büyük fark var. AK Parti yolsuzluk iddiasi nedeniyle bakanlarini istifa ettirirken CHP yolsuzlugunu kendisi tespit etmis oldugu Sarigülü partisine aliyor. simdi bu sacmaligi görüp ve kabul ederek hangi yüzle hala AK Partide deprem olmadimi diyebiliyorsun. herdaim CHPnin lekesini örtmek icin AK Partiyi karalamaya calismaniz kendinizi temize cikartmaz. bunuda bilmis olun ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Heyecanlanmamak kolaymi...
Her sabah ayakkabi kutusunu dis gücler belki iceriye giremez diye kapinin önüne koyuyorum ve 24 saat bazende 48 saat disarda bekletiyorum... sonra heycanla iceri alip dualar bile yapiyorum... Allahim insallah dis gücler banada bir komplo düsünür ve zengin olurum... ![]() fakat dis güclerin gözü kör olsun... beni görmezden geliyor erdogandan ricami etsem.. dis gücler ile bi görüsüp bana gönderse..!!! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
halkbank müdürü yargi önünde bunun hesabini verecek. türkiyede onlarca bankanin ici bosaltilip bankalar batarken niye sesiniz cikmiyorduda simdi bu konulara atliyorsunuz? hükümet gereken adimlari atti ve iddia edilen kisileri görevden aldi. ama gelelim CHPye. CHPnin tespitlerine göre Sarigül yolsuzluk yapmistir. Hatta Sarigül ve oglu 2000 yilinda batan bankalardan milyonlarca dolar borc alip geri ödemedikleri aciklandi. CHP niye geregini yapip bunlari görev disi birakamiyor? tersini yapip yolsuzluklarin basinda gelenleri partisinde topluyor? arkadasim türkiye halki cahil degil. bunlarin hepsini görüyor ve secimlerde tokatliyor ve tokatlayacak. |
|
||||
|
||||
![]() ben gözümle görmedigime sahitlik etmem
ben akp de gördüm hakimler yalan polisler yalan askerler terörsit teröristler baris elcisi din Allahin kulla arasindaki baglanti deyil... erdoganin himayesindeki politik malzeme.. hangi birini görmemislikten gelem... söle bana Allah askina... chp yapiyor bunlari dee. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
CHPlilerin CHPlilere saldirmasi seni cok germis. Daha dur kardesim, bu tür seviyesizlikleri cok göreceksin. gecmisinde nasil yaptiysa gelecektede CHP yerini belli etmekte devam edecek. malesef CHPli oldugunu cok belli ediyorsun, seviyeli sekilde konudan sapmadan bir tartisma bile sürdüremiyorsunuz. |
|
||||
|
||||
![]() takmissin kafayi chp ye
KAPININ önündeki pisligi görmüyorsan ben ne deyim.. ![]() konumuz ne chp ne akp pislik kardesim pislik yazacaksin gördügügün tüm pislikleri senin pislik benim pislik olmaz pislik pisliktir ha chp ha akp görüyorsan pislik yazacaksin tek tarafli yazioyorsan senin ne farkin kalir onlardan yaz gazeteci yazz gördügünü yaz istediklerini deyil yandas.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
AK Parti icindeki pislikle görevden alip atti. CHP disaridaki pislikleri toplayip partiye katiyor. hatta Sarigülün yolsuzluk tespitini CHP komisyonu tespit etmisti. |
|
||||
|
||||
![]() peki anladim sen sarigüle kafa takmissin...!!!!!!!
sarigül defolup chpden gitse erdogan polislere isini yaptiracakmi..? erdogan savcilara isini yaptiracakmi...? erdogan el kaidaya arka cikmayacakmi..? erdogan apoyu baris elcisi ilan etmiyecekmi..? erdogan 40 bin sehit ailelerine kulak verecekmi..? he he kan akmiyor deme simdi... yandas ![]() |